Tietosuojailmoitus

KitchenAid Europa Inc., Belgiassa Belgian lakien mukaisesti perustettu yhtiö, jonka rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa Nijverheidslaan 3 – box 5 1853 Strombeek Bever – Belgia, joka on asianmukaisesti rekisteröity Belgian yritysrekisteriin ja jonka yritystunnus on BE 0441 626 053 (jäljempänä ”KitchenAid” tai ”me”) on rekisterinpitäjänä ja maailmanlaajuiseen Whirlpool-konserniin (”Whirlpool-konserni”) kuuluvana yhtiönä sitoutunut huolehtimaan tietojen suojauksesta ja luottamuksellisuudesta käyttäjien lähettäessä henkilötietoja (sovellettavassa tietosuojalaissa määritellyt ”henkilötiedot”) alla kuvattuja tarkoituksia varten. Tässä ilmoituksessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme, miten ja miksi käsittelemme niitä ja millä tavoin voit käyttää oikeuttasi nähdä, päivittää, oikaista tai poistaa tietojasi.

MIKSI JA MILLOIN KERÄÄMME HENKILÖTIETOJA JA MILLÄ TAVOIN

Käsittelemme henkilötietoja, jotka annat meille rekisteröidessäsi ostamasi tuotteen, ottaessasi meihin yhteyttä lisätietoja tai tukea varten tai ostaessasi KitchenAid-lisävarusteita verkkokaupastamme, vain siinä laajuudessa kuin on tarpeen tässä ilmoituksessa kuvattujen tarkoitusten saavuttamiseksi. Tilanteissa, joissa KitchenAidin ei tarvitse käsitellä tunnistettavassa muodossa olevia henkilötietoja tarkoituksen saavuttamista varten, sitoudumme tekemään henkilötiedoista yksilöimättömiä ja poistamaan henkilökohtaiset tunnisteet kyseisen tarkoituksen osalta. 
Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille avatessasi itsellesi käyttäjätilin ja/tai rekisteröidessäsi tuotteen rekisteröintilomakkeella ja/tai pyytäessäsi yhteydenottoa ja/tai ostaessasi tuotteita tilauslomakkeella.
Sinun ei tarvitse täyttää tai lähettää tässä mainittua tuotteen rekisteröintilomaketta, mutta huomaa, että jos et lähetä kokonaan täytettyä lomaketta, emme välttämättä voi noudattaa pyyntöäsi tai tarjota meiltä pyytämiäsi palveluita asianmukaisella tavalla.  Tällöin emme ehkä voi myöskään lähettää sinulle mahdollisesti hyödyllisiä tai kiinnostavia tietoja, kuten tietoja ostamiesi tuotteiden laajennetusta takuusta. 
Lisäksi antamalla meille sukulaisiasi, ystäviäsi tai muita kolmansia osapuolia koskevia henkilötietoja vahvistat ja takaat, että olet saanut kyseisiltä tahoilta luvan luovuttaa heidän henkilötietonsa meille tässä ilmoituksessa kuvattujen tarkoitusten saavuttamiseksi.

  MITEN KERÄÄMME JA KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJA

Kun KitchenAid saa henkilötietoja, käsittelemme niitä seuraavia tarkoituksia varten:
Hallitsemme tuotteen ostoksesta muodostuvaa asiakassuhdetta sinuun, seuraamme viestintää ja kirjeenvaihtoa kanssasi ja pidämme niistä kirjaa, noudatamme juridisia vaatimuksia sekä sisäisiä kirjanpito-, hallinto- ja verovaatimuksia, -prosesseja ja -käytäntöjä.

Jaamme niitä Whirlpool-konsernin muiden yhtiöiden kanssa tässä ilmoituksessa kuvattuja tarkoituksia varten. Luettelo Whirlpool-konserniin kuuluvista yhtiöistä on saatavilla pyynnöstä.
Jaamme niitä tarkoin valittujen kumppaniemme kanssa saatuamme sinulta etukäteen luvan tässä ilmoituksessa kuvattuja tarkoituksia varten. Luettelo kumppaneistamme on saatavilla pyynnöstä.

Käytämme niitä markkinointitarkoituksiin saatuamme sinulta etukäteen luvan ja/tai lain sallimassa laajuudessa.
Lähetämme sinulle tiedotteita tämän ilmoituksen seuraavassa kohdassa kuvatulla tavalla.

PIDÄMME SINUT AJAN TASALLA

Saatuamme sinulta luvan tai sovellettavan lain niin salliessa voimme käyttää henkilötietoja lähettääksemme sinulle sähköpostilla, teksti- ja multimediaviesteillä (ja muilla sähköisillä keinoilla), faksilla, postitse ja puhelimitse viestejä, jotka sisältävät seuraavia:      
Sinua mahdollisesti kiinnostavat markkinointiviestit, jotka koskevat uutuuksia, lahjoja, tuotetietoja tai uusien tuotteiden julkaisua, tuotekampanjoita/tarjouksia tai verkkokaupan tarjouksia (kodinkoneet, lisävarusteet, kulutustarvikkeet), KitchenAidilta (ja muilta Whirlpool-konsernin yhtiöiltä) sekä valituilta kaupallisilta kumppaneiltamme, joiden luettelo on saatavilla pyynnöstä.
KitchenAidin tarjoamia laajennettuja takuita koskevat markkinointiviestit, tarjoukset ja kaupalliset viestit (kuten uutiskirjeet), jotka liittyvät rekisteröimiisi tuotteisiin tai tuotteisiin, joista olet osoittanut olevasi kiinnostunut.  Tällaiset takuut voidaan tarjota KitchenAidin luotetun kaupallisen kumppanin kautta, joiden luettelo on saatavilla pyynnöstä.
Kutsut tuote- tai asiakaspalvelututkimuksiin.
Kutsut arvontoihin, kilpailuihin, peleihin, messuille tai tuote- tai ruoanlaittoesittelyihin.

Jos haluat peruuttaa lähettämiemme markkinointiviestien tai siihen liittyvän, yllä kuvatun kaltaisen sisällön tilauksen, voit tehdä sen helposti noudattamalla kussakin markkinointiviestissä annettuja peruutusohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä seuraavilla tiedoilla: KitchenAid Marketing Department, Nijverheidslaan 3 – box 5 1853 Strombeek Bever – Belgium.

KUKA NÄKEE HENKILÖTIETOSI 

Henkilöstömme kerää ja käsittelee henkilötietoja yllä kuvattuja tarkoituksia varten toimiessaan hallinnon, kirjanpidon, myynninedistämisen, asiakaspalvelun, IT-järjestelmien ylläpidon, johtamisen, kunnossapidon ja kehittämisen, markkinoinnin sekä tutkimusten ja kampanjoiden tehtävissä tässä ilmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin liittyen.  Henkilötietoja tallennetaan KitchenAidin ja Whirlpool-konsernin tietokantoihin sekä KitchenAidin solmimien sopimusten mukaisesti ulkoisten kumppanien hallinnoimiin tietokantoihin EU:ssa ja Yhdysvalloissa. Luettelo kumppaneista on saatavilla pyynnöstä. 

Huomaa, että tiettyjä henkilötietoja voidaan luovuttaa eri alueiden viranomaisille ja julkishallinnon elimille pääasiassa juridisten tai verovaatimusten edellyttämällä tavalla sekä kun se on kohtuullisesti katsottuna tarpeen KitchenAidin liiketoiminnan, asiakkaiden, henkilöstön tai alihankkijoiden suojelemiseksi. Lisäksi tietoja saatetaan ajoittain luovuttaa yhtiön mahdollisille ostajille tai kumppaneille ja niiden neuvonantajille Whirlpool-konserniyhtiön tai sen liiketoiminnan tai omaisuuden myynnin tai siirron, kaupallisen yhteistyön tai yhteisyritysjärjestelyn mahdollisuuden selvittämiseksi siinä laajuudessa kuin tietojen tunnistettavuuden poisto ei ole mahdollista tai toteutettavissa.  Liiketapahtuman päätyttyä yhtiön ostajat tai kumppanit voivat käyttää tietoja tässä ilmoituksessa kuvattuja tarkoituksia varten.

MILLOIN HENKILÖTIETOJA SIIRRETÄÄN ULKOMAILLE 

Paikallisten tietosuojalakien mukaisesti KitchenAid voi siirtää henkilötietoja muihin maihin saatuaan asiakkaalta suostumuksen tai sovellettavan lain niin salliessa, mikäli tietojen riittävä suojaus varmistetaan.

Huomaa, että myös KitchenAidin työntekijät, muut Whirlpool-konserniyhtiöt, KitchenAid ja meitä edustavat kolmannet osapuolet saattavat sijaita ulkomailla tai jopa Euroopan talousalueen ulkopuolella.  Siksi KitchenAid on sitoutunut varmistamaan, että tällaisissa tapauksissa siirto noudattaa kaikilta osin EU:n ja paikallisten lakien periaatteita ja vaatimuksia ja että henkilötietojen suojaamiseksi kyseisissä maissa / kyseisillä alueilla järjestetään asianmukaiset turvatoimet.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

KitchenAid käsittelee ja säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen lain vaatimusten, todellisten liiketoiminnallisten tarpeiden ja tässä ilmoituksessa kuvattujen käyttötarkoitusten noudattamiseksi.

SINULLE MYÖNNETTÄVÄT OIKEUDET

EU:n tietosuojalakien nojalla voit tarkistaa, säilyttääkö KitchenAid sinua koskevia henkilötietoja, ja saada kopion mahdollisista henkilötiedoistasi sekä tietoja siitä, miten ja miksi KitchenAid käsittelee niitä. Voit myös pyytää meidän ylläpitämiemme henkilötietojesi päivitystä ja/tai oikaisua ja sovellettavan lain niin salliessa jopa tietojen poistamista. Voit myös koska tahansa peruuttaa henkilötietojesi käsittelyyn antamasi luvan.

Jos haluat käyttää yllä kuvattuja oikeuksiasi, muuttaa tiedotteiden saamista koskevia valintojasi, ilmoittaa KitchenAidille tietojesi muutoksista tai esittää KitchenAidille kysymyksen henkilötietojesi käytöstä, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacykitchenaid@kitchenaid.com

SAFE HARBOR

Whirlpool noudattaa Yhdysvaltain kauppaministeriön määrittelemää Yhdysvaltain ja EU:n välistä Safe Harbor -järjestelyä sekä Yhdysvaltain ja Sveitsin välistä Safe Harbor -järjestelyä, jotka koskevat tiedonkeruuta EU:sta ja Sveitsistä sekä kyseisten tietojen käyttöä ja säilyttämistä. Whirlpool on vakuuttanut noudattavansa Yhdysvaltain ja EU:n sekä Yhdysvaltain ja Sveitsin välisiä Safe Harbor -tietosuojaperiaatteita, jotka ovat ilmoitus, valinta, tiedon siirtäminen edelleen, turvallisuus, tietojen koskemattomuus, tiedonsaanti ja täytäntöönpano. Lisätietoja EU:n ja Sveitsin kanssa noudatettavista Safe Harbor -järjestelyistä on osoitteessa http://export.gov/safeharbor.

Jos tässä ilmoituksessa ei ole vastattu johonkin tietosuojaa tai tietojen käyttöä koskevaan kysymykseesi, ota yhteyttä TRUSTeen osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Faksi- ja postiosoitetiedot näet napsauttamalla tätä. TRUSTen riitojenratkaisuprosessi on saatavilla vain englanniksi.

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.