Selaa kuvastoja

Tutustu KitchenAidin monipuoliseen maailmaan. Katso mukaansatempaavat vaihtoehdot, päivitä keittiön varustus ja päästä kulinaarinen luovuutesi valloilleen.

Suurten kodinkoneiden mallisto 2018–2019

Ympäröi itsesi mahdollisuuksilla. Katso kokkien innoittamat liedet, liesituulettimet ja uunit. Nauti jääkaappiemme ja pakastimiemme fiksuista ominaisuuksista ja tyylikkäistä yksityiskohdista. Päivitä keittiön ilme tyylikkäillä integroiduilla kodinkoneilla.

Lataa kuvasto
Artisan 2018–2019

Vapauta luovuutesi suosituilla ja legendaarisilla tuotteillamme. Meiltä löydät kaiken sekoittamiseen, paistamiseen, suodattamiseen ja moneen muuhun. Saatavilla on monia eri kokoja, värejä, malleja ja lisävarusteita... valitseminen on osa nautintoa.

Lataa kuvasto
Keittiötarvikkeet 2018–2019

Ensiluokkaisilla keittiötarvikkeillamme ruoanlaitto ja leivonta ovat yhtä juhlaa. Tarvikkeet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja tyylikkäitä, ja saatavilla on niin keraamisia kuin valurauta- ja kuparivaihtoehtojakin. Vai haluaisitko hemmotella itseäsi aterimilla tai erikoislaitteilla?

Lataa kuvasto

Ota yhteyttä

Ota yhteys tiimiimme, jos et löydä etsimääsi tietoa.

Ota yhteyttä

Laadun merkki

Intohimoinen ruoanlaittaja tarvitsee parhaat työkalut saavuttaakseen tavoitteensa. Siksi tuotteemme on valmistettu parhaista materiaaleista ja niissä on käteviä yksityiskohtia ja viimeisintä tekniikkaa.

Lopputuloksena on tuotteita, jotka kestävät sukupolvien ajan. Siitä tunnistaa keittiömestarin.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.