Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?
Usein kysytyt kysymykset>Yleiskone-tuoteperhe>Yleiskoneet>Yleiskoneen vianetsintä> Yleiskoneen kulho on juuttunut, voitteko auttaa?

Yleiskoneen kulho on juuttunut, voitteko auttaa?

Jos nostettavalla kiinnityspäällä varustetun KitchenAid-yleiskoneen kulho on juuttunut, kokeile vapauttaa se seuraavasti. Katso vinkit juuttuneen sekoituskulhon vapauttamiseen...

Älä huoli, jos KitchenAid-yleiskoneen kulho on jumissa. Voit vapauttaa sen seuraavien vinkkien avulla.

Oletko viime aikoina valmistanut leipää tai paksua keksitaikinaa?

Jos olet sekoittanut paksua seosta useiden minuuttien ajan, on mahdollista, että kiertoliikkeen voima on kiristänyt kulhoa liikaa.

Voit löysätä kulhoa seuraavasti:

Lämmin haude

  1. Aseta märkä, lämmin pyyhe kulhon pohjan ympärille 10 minuutiksi.
  2. Lämmitä pyyhe uudelleen 10 minuutin kuluttua, aseta se takaisin paikalleen ja odota vielä 1–2 minuuttia. Tämä lämmittää ruostumattoman teräksen uudelleen, jolloin se laajenee. Yritä tämän jälkeen irrottaa kulho kääntelemällä sitä.

Mineraaliöljy

Lisää mineraaliöljyä kulhon pohjalle kulhon ja pohjalevyyn väliseen rakoon. Mineraaliöljy saattaa voidella kulhon niin, että se pääsee irtoamaan. Jos sinulla ei ole mineraaliöljyä, käytä sen sijaan kasviöljysumutetta. Jos käytät kasviöljyä, puhdista pohjalevy erittäin huolellisesti kulhon poistamisen jälkeen, koska kasviöljystä voi ajan myötä tulla tahmeaa.

Jos kumpikaan näistä tekniikoista ei toimi, kokeile kääriä kulho pyyhkeeseen ja napauttaa kahvaa KEVYESTI kumivasaralla.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.