Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?
Usein kysytyt kysymykset>Asiakaspalvelu>Tuki ja huolto> Voinko tilata varaosia yleiskoneelleni?

Voinko tilata varaosia yleiskoneelleni?

Yleiskoneesi on suunniteltu kestäväksi, ja sen voi huollattaa ja korjauttaa. Jos tarvitset varaosia yleiskoneellesi tai pienelle kodinkoneellesi, toimi näin...

Pienten kodinkoneiden varaosien tilaaminen

Korvaavan osan tilaamistapa vioittuneen tilalle riippuu siitä, onko tuotteesi takuu yhä voimassa. Jos tuotteesi takuu on voimassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun seuraavasti: Lähetä meille sähköpostia TAI soita meille – tämä on maksuton puhelinnumero, josta saat apua omalla kielelläsi – avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00–17.00. Kun olemme vahvistaneet takuusi, voimme tilata osan tai tarjota korjausvaihtoehtoja.

Vaikka pienille kodinkoneille on tarjolla monia varaosia, KitchenAid ei myy laitteiden sisäisiä osia tai laitteen moottoriin liittyviä osia.

Esimerkkejä tilattavista varaosista

  • Kulhot
  • Vatkaimet
  • Jalat
  • Lisävarusteiden kiinnityspään kannet
  • Lisävarusteiden kiinnitysnupit

Yleiskoneen korjausvaihtoehdot

Jos yleiskoneesi ei toimi oikein ja se tarvitsee huoltoa, ota yhteyttä asiakaspalveluun ongelman ratkaisemiseksi (katso yhteystiedot alta).

Voinko korjata laitteeni itse?

Asiakaspalvelumme ei myy laitteiden sisäisiä osia suoraan kuluttajille korjausta varten. Jos haluat ladata tai lukea laitettasi koskevia dokumentteja, siirry kohtaan Takuu ja dokumentit -sivu.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.