Skip the navigation
label-90-day-money-back90 päivän rahat takaisin -takuu

ARTISAN-ESPRESSOKONE - Punainen

5KES6503EER

5 vuoden takuu

Valmista aitoa espressoa kotona älyanturiteknologian avulla.

€ 519,00

Sis. ALV

  • Checked

    Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

    14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

    Turvallinen maksu

pdp-promo-banner kitchenaid-espresso-machine-90-day-money-back en

Ilmainen kaiverrus ja 50 % alennusta lisäkulhosta

Esittelyssä uusi yleiskoneemme: Artisan By You! Saatavilla yli 20 värissä, lisävarusteet valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Voit personoida laitteesi ilmaisella kaiverruksella ja saat lisäkulhon 50 prosentin alennuksella, kun ostat sen yhdessä yleiskoneen kanssa.

Tuo espresson taika kotiisi

Valmista aidonmakuista espressoa ensimmäisellä kotikäyttöön tarkoitetulla espressokoneella, jossa on kaksi älykästä lämpötila-anturia. Tyylikkäällä KitchenAid Artisan -espressokoneella saat aromikkaita ja täyteläisiä espressoshotteja.

Kaksi älykästä lämpötila-anturia ja lämpötilan säädin

Veden nopeasti kuumentava thermocoil-teknologia

Laadukas 58 mm:n tasapohjainen suodatinkahva

Esihaudutus alhaisella paineella ja 15 baarin italialainen pumppu

1 tai 2 annoksen valitsin

2 yksiseinäistä ja 2 kaksiseinäistä suodatinkahvaa

Höyrysuutin höyryä tai kuumaa vettä varten

Metallikotelo ja 5 vuoden takuu

Pakkauksen sisältö

Upean KitchenAid-espressokoneen 5KES6503 mukana toimitetaan kaikki, mitä tarvitset täyteläisen ja herkullisen espresson tarjoamiseen perheellesi ja ystävillesi.

Coffee video thumbnail

Valmista espressoa kuin ammattilainen

Ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu espressokone, jonka kaksi älykästä anturia pitävät lämpötilan optimaalisena koko prosessin ajan.

Tutustu espresson taikaan kotonasi

Löydät varmasti suosikkimakusi rajattomien mahdollisuuksien joukosta. Espressokoneessamme yhdistyvät uusin teknologia ja perinteinen valmistusmenetelmä, mikä takaa täydelliset annokset. Ja kun perusteet ovat hallinnassa, voit valmistaa mitä tahansa espressopohjaisia juomia cappuccinosta tai flat whitesta macchiatoon.

Authentic tasting shots with the KitchenAId espresso machine

Aidonmakuisia erikoiskahveja KitchenAid-espressokoneen avulla

KitchenAid-espressokone on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu espressokone, jossa on kaksi älykästä lämpötila-anturia. Lämpötilan säätö kommunikoi anturien ja laitteen vedenlämmittimen kanssa, jotta lämpötila pysyy espresson kannalta optimaalisella alueella. 


Ja koska kukaan ei halua odottaa, laitteen thermocoil-teknologia lämmittää vettä nopeasti, jolloin optimaalinen suodatuslämpötila saavutetaan alle 45 sekunnissa. Tämän jälkeen voit vain istua alas ja nauttia.

Create a rich espresso with the perfect crema

Valmista täydellisellä cremalla viimeisteltyä, täyteläistä espressoa

Hyvin tehdyn espressoshotin tunnistaa samettisesta hasselpähkinän värisestä cremasta. Karamellin värinen pohja on täyteläinen, aromaattinen ja tasapainossa happamuuden ja katkeruuden välillä. Jotta saat tämän kauniin ja täyteläisen tuloksen, pavusta on uutettava maut matalapaineisella esihaudutuksella ennen siirtymistä korkeapaineiseen uuttoon. 


KitchenAid-espressokoneen italialainen 15 baarin pumppu tuottaa juuri oikean määrän painetta, joka tarvitaan ammattilaatuisen, täyteläisen ja maukkaan espresson sekä upean creman muodostumiseen.

Even tamping is easy with our clever portafilter

Kätevällä suodatinkahvallamme jopa tamppaaminen on helppoa

Kaikilla on omat kikkansa, mutta loppujen lopuksi täydellisen espresson salaisuus on se, miten kahvijauhetta käsitellään espressokoneessa. Suodatinkahva, suodatinsihti ja jauheen painaminen (tamppaus) sihtiin määrittävät, tuleeko espressosta hitti vai huti. 


Ammattitasoisen KitchenAid-espressokoneen suodatinkahvassa on upotetut nokat, mikä takaa tasaisen alustan täydellistä tamppausta ja uuttoa varten. 58 mm:n halkaisija pitää lämpötilan optimaalisena uuttamisen aikana. Näin jokainen kupillinen on täynnä makua.

Espresso just the way you like it

Nauti espressosta juuri niin kuin haluat

KitchenAid-espressokone on suunniteltu sopimaan mieltymyksiisi. Sen ominaisuudet antavat kokeneille baristoille tilaa loistaa, ja aloittelijoille tehdasasetusten tuoman helppouden.


Voit valmistaa 1 tai 2 annosta espressoa annosvalitsimen avulla ja ohjelmoida haluamasi annoskoon painikkeen painalluksella. Se selviää niin vastajauhetuista pavuista kuin valmiiksi pakatusta kahvistakin neljän mukana toimitettavan suodatinsihdin ansiosta. 


Kaksiseinäiset paineistetut suodatinsihdit vähentävät laadun vaihtelua uuttamisessa. Hyvä valinta aloitteleville baristoille. Yksiseinäiset sihdit mahdollistavat annoksen makuprofiilin tarkemman hallinnan.


Toiminnot tukevat aloittelijoita kokeilullisissa kahvihetkissä – mutta myös mukavuusalueella pysymisessä.

Experiment with different coffee drinks

Kokeile erilaisia kahvijuomia

Pidätkö kahvilakulttuurista? Kaikki alkaa täydellisestä espressosta. Yhdistä espressosi valitsemaasi maitojuomaan, niin voit valmistaa monenlaisia herkullisia juomia. 


KitchenAid-espressokoneessa on ammattitasoinen höyrysauva, joka tuottaa höyryä ja mahdollistaa maidon ”teksturoimisen” suoraan kannussa. Voit siis muodostaa täyteläistä vaahtoa tai lämmintä maitoa cappuccinoa, lattea tai flat whitea varten. Voit myös annostella kuumaa vettä teekupillista tai americanoa varten. Kaikki tämä mukavasti omassa keittiössäsi.

The espresso machine that’s sturdy and stylish

Vankka ja tyylikäs espressokone

Tyylillä on väliä. Siksi KitchenAid-espressokone 5KES6503 näyttää hyvältä ja toimii tehokkaasti. Tukeva metallirunko tekee laitteesta kestävän ja pitkäikäisen, ja kompaktin muotoilunsa ansiosta se sopii hyvin keittiön tasoille. Valitse jokin upeista väreistä kotiympäristösi mukaan. 


Vahva ja luotettava espressokone ei jätä sinua pulaan. 5 vuoden takuu antaa mielenrauhaa.

Get the best from your beans with our coffee grinder

Kahvimyllyn avulla saat pavuista kaiken irti

Kun jauhat omat kahvipapusi sen sijaan, että ostaisit valmiiksi jauhettuja papuja, saat palkkioksi tuoreimmat maut ja aromit. KitchenAid-kahvimyllyssä on 70 jauhatusastetta, joten saat aina haluamasi jauhatuksen aidosta espressosta karkeaan ranskalaiseen pressokahviin. Tämä tyylikäs ja kompakti kahvimylly viihtyy yksin, mutta myös KitchenAid-espressokoneen seurassa. Voit jopa jauhaa suoraan suodatinkahvaan, sillä kaksi konetta pelaavat saumattomasti yhteen.

Tarkista tiedot

Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?