Skip the navigation
-15%

ARTISAN - KAHVIMYLLY - Mattamusta

5KCG8433EBM

2 vuoden takuu

Jauha kahvia 70 tarkan asetuksen avulla, esim. pressokahvi- tai espressoasetuksella.

€ 220,15€ 259,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Kahvimylly innokkaimmille

  Olitpa sitten ammattilainen tai kahvimaailmaan vasta astuva, tämä kahvimylly sopii juuri sinulle. 70 jauhatusastetta varmistavat, että saat oikean kokoisen jauhatuksen joka kerta – espressosta pressopannukahviin. Vain napin painalluksella.

  Laadukkaat kartionmuotoiset jauhatusyksiköt ovat ruostumatonta terästä

  Älykäs automaattinen annosteluteknologia

  70 tarkkaa jauhatusastetta

  Sisäänrakennettu pidike suoraan suodatinkahvaan jauhamiseen

  Irrotettava UV-suojattu yläsäiliö kahvipavuille

  Pakkauksen sisältö

  Kahvi-intoilijat ja aloittelevat nautiskelijat rakastavat 5KCG8433-kahvimyllyämme, joka jauhaa tuoretta ja tasalaatuista kahvia. Siinä on ammattitason ominaisuudet, ollen silti ihastuttavan helppokäyttöinen.


  Savour every sip

  Nauti joka siemauksesta

  Kahvin maku tulee jauheesta. Tarkka mylly jauhaa rakkaista pavuistasi kaiken tarpeellisen.

  Jauhaminen on täydellisen kupposen salaisuus

  Valmistaudu nostamaan kahvinautinto uudelle tasolle! Ihanteellinen makujen uuttaminen vaatii yhdenmukaisen jauheen. KitchenAid-kahvimylly tuottaa tarkan ja tasaisen jauhekoon, jota voi hienosäätää suosikkikahvisi keittotyylin mukaan.

  Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-women-grinds-coffee

  Jauha kahvia kuin ammattilainen

  Kahvin jauhamisessa tarkkuus on kaikki kaikessa. Jokainen valmistustyyli vaatii tietynlaisen jauhekoon, jotta uuttaminen tapahtuu oikein ja maku, aromi sekä koostumus ovat kohdillaan. 


  Myllymme laadukkaat kartionmuotoiset jauhatusyksiköt ovat ruostumatonta terästä ja tarjoavat näin huipputarkan ja tasalaatuisen tuloksen ihanteellista uuttoa varten. Muotoilu on luonnostaan energiatehokas ja lämpöä kestävä, minkä ansiosta kahvimyllymme ovat kahviammattilaisen varma valinta. Myllyn antistaattinen teknologia auttaa vähentämään staattisen sähkön muodostumista, mikä tekee jauhatusprosessista puhtaan ja sotkuttoman.

  Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-controls-close-up

  Annostelu helpottuu

  Täydelliset annokset älykkään automaattisen annosteluteknologian avulla. Valitse haluamasi kuppi- tai annosmäärä, ja jauhatusaika säädetään automaattisesti tarjoamaan oikea määrä kahvia oikeassa koostumuksessa. Saat ihanteellisen kahviannoksen jauhatuskoosta tai uuttomenetelmästä riippumatta.


  Haluatko nauttia täydellisen makuista kahvia? Hienosäätimen avulla voit säätää jauhatusaikaa 0,2 sekunnin tarkkuudella ja hallita makua täydellisesti. Voit lisätä kahvijauheen määrää pidentämällä jauhatusaikaa tai vähentää kahvijauheen määrää lyhentämällä jauhatusaikaa. Löytämäsi asetuksen voi tallentaa seuraavaa kertaa varten.

  Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-man-is-using-grinder

  Kahvilatasoista huippulaatua, joka kerta

  Yhdenmukaisuus on kahvinvalmistuksen tärkein asia. Jos jauheesi on epätasalaatuista, osa uuttuu liikaa ja osa liian vähän, mikä voi johtaa epämiellyttävän makuiseen lopputulokseen.


  Kahvimyllymme on suunniteltu tuottamaan poikkeuksellisen yhdenmukaista jauhekokoa kaikkia keittotyylejä varten. Valitse 70 jauhatusasteesta (karkeasta pressopannujauheesta hienoon espressojauheeseen) luottavaisin mielin, koska täydellisen tasainen tulos on taattu parasta uuttotulosta varten. Ole huoletta, kallisarvoiset papusi ovat osaavissa käsissä.

  Coffee-machines-grinder-artisan-silver-coffee-grinder-in-the-kitchen

  Suunniteltu espresson ystäville

  Jos olet innokas espressotaiteilija, tiedät varmasti vallan hyvin, että suodatinkahva on homman ydin. Se on se espressokoneen kuuluisin osa, jota baristat käsittelevät taidokkaasti. Suodatinkahva koostuu kahvasta ja kupista, jossa on itse kahvijauhe.


  Kahvimylly on taidokkaasti suunniteltu ja siinä on sisäinen säädettävä suodatinkahvan pidike, joten voit jauhaa suoraan 54 tai 58 mm:n suodatinkahvaan kodin espressokonetta varten. Näin saat täydellisen tuoretta jauhetta, joka on valmis tampattavaksi.

  Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-coffee-beans-in-hopper

  Pidä kahvipavut tuoreina ja herkullisina

  Jos huolehdit kahvipavuista hyvin, voit nauttia niiden tuoreesta mausta noin kuukauden ajan. Valo, ilma, lämpö ja kosteus ovat niiden pahimmat viholliset, joten on tärkeää pitää ne suojattuina.


  Olemme suunnitelleet KitchenAid-kahvimyllyjen säiliöt UV-suojatuiksi, jotta pavut ja jauhe pysyvät tuoreina pidempään. Irrotettavan kahvipapujen yläsäiliön avulla siirrät käyttämättömät pavut helposti takaisin tiiviiseen säiliöön, jossa ne säilyvät tuoreina. Näin pavut on myös helppo vaihtaa suodatusten välillä.

  Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-grinder-and-espresso-machine-in-the-kitchen

  Käytä sitä espressokoneemme kanssa

  KitchenAid-kahvimylly on suunniteltu toimimaan saumattomasti KitchenAid-espressokoneen kanssa (myydään erikseen). Valitse laitteillesi samat värit, niin ne sopivat yhteen erottamattomasti. Laitteet on myös suunniteltu tukemaan tosiaan, joten voit jopa jauhaa kahvin suoraan espressokoneen suodatinkahvaan – ei muuta kuin uuttamaan!


  Tarvetta vain yhdelle? Mylly pärjää loistavasti myös yksin. Voit jauhaa sillä tuoretta kahvia espressoa tai mitä tahansa muuta keittotyyliä varten, suodatinkahvista cold brew:hun. Se on tarpeeksi tyylikäs edustamaan pöytätasolla ja se on saatavilla monissa eri väreissä.

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?