i
Pääsivu> Yleiskoneet

Yleiskoneet, jotka päästävät luovuuden valloilleen

Nautitko leipomisesta, ruoanlaitosta ja kokeiluista keittiössä?
Monet reseptit ja ruokalajit vaativat runsaasti sekoittamista, vatkaamista, vispilöintiä tai vaivaamista. KeittiönAid-yleiskoneet ovat 100 vuoden ajan helpottaneet ainesten sekoittamista ja huolehtineet raskaasta työstä, jotta sinä voisit pitää hauskaa.

Voit nauttia valmisteluista, ideoista ja pienistä luovista yksityiskohdista, kun varsinainen valmistaminen käy käden käänteessä. Ajattoman tyylin ja laajan värivalikoiman ansiosta löydät juuri sinulle sopivan yleiskoneen.

Yleiskoneet

Oletko varma?

Valittua tuotetta ei ole saatavilla tässä värissä. Jos haluat juuri tämän värin, poistamme suodattimet.

Mitä voit tehdä yleiskoneella?

Voit tehdä muutakin kuin leipoa. KitchenAid-yleiskone sopii moneen muuhunkin jopa ilman lisäosia. Perunoiden muusaaminen, kerman vaahdottaminen ja mureketaikinan sekoittaminen käyvät sillä kätevästi. Yleiskone säästää käsiäsi ja aikaasi!

Yellow stand mixer and guacamole and radish toasts

Nostettava kiinnitysvarsi vs. nostettava kulho

Etkö ole varma, kumman valita? Se riippuu ruoanlaittotyylistäsi.

Yleiskone, jossa nostettava kiinnitysvarsi

Tämän ikonisen mallin kallistettava kiinnitysvarsi mahdollistaa sekoituskulhon helpon käsittelyn.

Yleiskone, jossa nostettava kulho

Nämä ulosvedettävällä kulholla varustetut yleiskoneet ovat jopa muita vankkarakenteisempia, minkä ansiosta ne sopivat ammattilaisille ja vaativaan käyttöön.

Pakkauksen sisältö

Uusi yleiskone on aina jännittävä tuttavuus. KitchenAid-yleiskoneen toimitukseen sisältyy useita lisäosia, jotka helpottavat monia tehtäviä.

Saat käyttöösi sekoituskulhon, vispilän, taikinakoukun ja vatkainlisäosan. Ne on helppo vaihtaa kiertoliikkeellä, joten voit valmistaa kakkutaikinaa, vatkata kananmunia tai loihtia perunasosetta tai leipätaikinaa.

Red mixer with whisk dough hook and paddle attachment

Tehokkaat yleiskoneet

KitchenAid-yleiskoneissa on ainutlaatuinen planetaarinen liike, mikä varmistaa ainesten tasaisen sekoittumisen. Yleiskoneen kulhossa on 59 kosketuspistettä, minkä ansiosta yleiskone sekoittaa ainekset paljon perusteellisemmin kuin olisi mahdollista käsin.

Yleiskoneen varressa on hiljainen, luotettava ja tehohäviön minimoiva suoravetomoottori. Valitse haluamasi nopeus, niin voit käsitellä kuivia tai kosteita aineksia – leipätaikinan vaivaaminen, kerman vaahdottaminen ja muut tehtävät onnistuvat kuin mestarilta.

Red mixer with whisk

Yleiskone: ikuinen ystäväsi

Olitpa sitten lauantaileivonnasta nauttiva intohimoinen ruoanlaittaja tai kokoaikainen ammattilainen, joka ei koskaan poistu kauas yleiskoneen ääreltä, voit luottaa siihen, että KeittiönAid-yleiskone kestää ja kestää.

Painevalettu metallirunko ja muut kestävät materiaalit varmistavat, että yleiskone selviää reseptistä kuin reseptistä. Kokeile rohkeasti!

Pink mixer with whisk

Yleiskoneet kaikissa sateenkaaren väreissä

Suosikkivärin valinta on yksi yleiskoneen hankinnan herkullisimmista vaiheista. Värien käyttö on KitchenAidin perimässä, ja lisäämme uusia ja jännittäviä värivaihtoehtoja vuosittain. Suosikkivärin valinta voi olla yhtä haastavaa kuin pistaasikakun tai red velvet -kakun väliltä valitseminen.

Saatavilla on monia houkuttelevia vaihtoehtoja, kuten Dried Rose, Keltainen, Pistaasi, Green Apple ja Velvet Blue. Pebbled Palm on tummaan sisustustrendiin sopiva vahva väriuutuus, jossa on rauhoittava sammalmainen sävy ja rakenteinen pinta.

Mixers different colours