Pääsivu>Yleiskoneet>Keskiko­koinen> 4,8 L ARTISAN -YLEISKONE NOSTETTAVALLA KIINNITYSVARRELLA SEKÄ LISÄVARUSTEILLA 5KSM175PS

4,8 L ARTISAN -YLEISKONE NOSTETTAVALLA KIINNITYSVARRELLA SEKÄ LISÄVARUSTEILLA 5KSM175PS

Honey
€ 699,00
4,8 L ARTISAN -YLEISKONE NOSTETTAVALLA KIINNITYSVARRELLA SEKÄ LISÄVARUSTEILLA 5KSM175PS
€ 699,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_5Y
5KSM175PSEHY - 859711626160
Honey
Näytä värit

Vuonna 1919 ensimmäinen KitchenAid ‑yleiskone löysi tiensä amerikkalaiseen kotikeittiöön.

€ 699,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan maanantai 11. heinäkuuta 2022 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Yleiskone: Pakkauksen sisältö

Saat kaiken, mitä tarvitset herkullisten luomusten sekoittamiseen, vaivaamiseen ja vispaamiseen.

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

4,8 l kulho ruostumatonta terästä

Ergonominen kahva kiillotettua ruostumatonta terästä Konepesun kestävä. Vankka, vakaa ja kestävä

3,0 l kulho ruostumatonta terästä

3 litran kulhossa ei ole kahvaa. Kulho on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä.

Lankavispilä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu elliptinen 11-lankavispilä tavoittaa kulhon sisällön maksimaalisesti ja tekee tilavuudeltaan laajojen seoksien vatkaamisesta yhtä nopeaa ja helppoa kuin pienempien määrien.

Taikinakoukku

Hiivataikinoiden, kuten leipä-, pitsa- ja pastataikinan, sekoittamiseen ja vatkaamiseen. Valmistettu alumiinista. Tarttumattoman nylonpinnoite. Konepesun kestävä.

Vatkain silikonireunalla

Käytetään tavallisiin tai täyteläisempiin seoksiin, kuten kakkuihin, kuorrutteisiin, keksitaikinaan ja perunamuusiin. Joustaviksi muotoillut reunat takaavat nopeamman sekoittumisen, joten moottorin pysäyttämistä ja lastan käyttöä ei tarvita.

Roiskesuoja

Valinnainen kääntyvämallisen yleiskoneen lisävaruste. Yksiosainen lisävaruste, joka estää roiskeita ja jota voidaan käyttää kahdella tavalla. Kaatonokka auttaa lisäämään ainesosia tasaisesti samalla sekoittaen.

Edellinen
Seuraava

Yleiskoneen edut

 • Ikoninen, ensiluokkainen design
 • Vatkaa, vaivaa, sekoittaa ja paljon muuta
 • Helppo käyttää
 • Hiljainen, tehokas, sähköä säästävä moottori
 • Kiertävä, tehokas sekoitusliike
 • Kymmenen nopeusasetusta, täydellinen hallinta
 • Kestävä, vakaa ja pitkäikäinen
 • Laaja valinnaisten lisävarusteiden valikoima

Sinun tyyliisi sopiva väri

Väri on erittäin tärkeä osa tarinaamme. Haluamme tarjota sinulle trendikkäitä ja ajattomia värivaihtoehtoja, jotka sopivat persoonallisuuteesi ja sisustukseesi. Vuoden värimme on Honey, joka tuo makeutta ja lämpöä keittiöön kuin keittiöön.

Vuoden väri

Vuoden 2021 väri, Honey, on kuin yhdessäolon lämmin hehku. Se on saanut innoituksensa läheisten kanssa yhdessäolosta ja yhteisistä ruoanlaiton hetkistä. Honeyn vahva sävy tuo yhteisöllisyyden ja viihtyisyyden tunteen keittiöösi.

Lämpöä vuoteen 2021

Nyt on aika hemmotella itseäsi ja muita maistuvilla, rakkaudella valmistetuilla kotitekoisilla ruoilla ja herkuilla.

Yleiskone, joka on valmiina kaikkiin haasteisiin

Tutustu klassisen yleiskoneen tarjoamiin uusin mahdollisuuksiin – valmista ruokia kekseistä carbonaraan. Minkä herkullisista väreistä valitset?

Valmiina mihin tahansa

Aiotko valmistaa energiapalloja tai sateenkaarikakun? Hienoa! Tehosekoittimella voit tehdä paljon muutakin. Mukana toimitettavien lisävarusteiden avulla vaivaat leipä-, pasta- ja pitsataikinat, vatkaat kermavaahtoa ja muussaat perunoita.

Laaja lisävarustevalikoima

Tämän ajattoman yleiskoneen vakiovarusteisiin kuuluu lankavispilä, pinnoitettu taikinakoukku ja vatkain. Mukana tulee myös 3 l:n lisäkulho, silikonireunainen vatkain ja kätevä roiskesuoja.

Monipuolisia lisävarusteita

Monikäyttöisen lisävarusteiden kiinnityspään ansiosta saat käyttöösi monipuoliset lisävarusteet. Laajenna ruoanlaittomahdollisuuksiasi ammattitason lisävarusteilla, kuten spiraalileikkurilla, pastatelalla, jäätelökoneella tai lihamyllyllä.

Sinun tyyliisi sopivat värit!

Väri on osa DNA:tamme. Haluamme tarjota sinulle raikkaita, klassisia ja nykyaikaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat persoonallisuuteesi ja sisustukseesi – valitse esimerkiksi Honey, Pebbled Palm tai Musta. Etsi inspiraatiota keittiösi värimaailmaan uusimmista tyylitrendeistä tai luo jotakin ainutlaatuista.

Suorituskykyä ja tehokkuutta

KitchenAid-yleiskoneessa on erittäin tehokas ja sähköä säästävä suoravetomoottori. Erinomainen suorituskyky ja energiatehokkuus on täydellinen yhdistelmä

Erittäin kestävä

KitchenAid-yleiskoneessa on vankka sinkkimetallirakenne, joka kestää sukupolvelta toiselle. Se on erittäin tukeva ja vakaa painavien seosten valmistamiseen. 5 vuoden takuu takaa mielenrauhan.

Yleiskone, joka päästää luovuuden valloilleen

Anna yleiskoneen tehdä raskas työ, jotta voit itse kokeilla uusia ja luovia ideoita.

Kiertävä sekoitusliike nopeuttaa ainesten sekoittamista

KitchenAidin yleiskone on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu ainutlaatuisella kiertävällä sekoitusliikkeellä varustettu yleiskone. Mitä tämä tarkoittaa? Kiertävän sekoitusliikkeen ansiosta vatkain kiertää vähintään 59 kulhossa olevan kosketuspisteen kautta, jolloin ainekset sekoittuvat nopeammin ja perusteellisemmin. Kaikki ainekset sekoittuvat – kokonaan.   Hallitse nopeutta nopeudensäätövivulla reseptin mukaan. Valitse nopeus 1 kevyeen sekoittamiseen, nopeus 6 vatkaamiseen ja nopeus 10 nopeaan vaahdottamiseen.

Suosittu yleiskone

Nostopäämalli näyttää hyvältä keittiön tasoilla ja helpottaa ruoanlaittoa. Nostopään voi siirtää pois tieltä, jotta kulhoon pääsee käsiksi helposti. Yleiskone on kätevän kokoinen ja soveltuu pienien ja suurien määrien valmistukseen. Yleiskoneen mukana toimitetaan kaksi ruostumatonta teräskulhoa (4,8 l ja 3 l), jotka kiinnittyvät tukevasti alustaan.

Kestävä ja kaunis

KitchenAidin yleiskoneet on suunniteltu intohimoisille ruoanlaittajille. Ne on valmistettu kestävimmistä materiaaleista ja soveltuvat kaikenlaisten reseptien valmistamiseen.   Yleiskoneet on suunniteltu ja koottu Yhdysvalloissa, ja niissä yhdistyvät yli 100 vuotta kestänyt ammattimainen suunnittelu ja painevalettu metallirakenne. Ne ovat vankkoja ja tukevia ja jopa niiden säätimet on valmistettu metallista. Millaisella uudella reseptillä aiot haastaa yleiskoneesi?

Vahva metallirakenne

Tämän lujatekoisen ja kauniin, nostettavalla kiinnitysvarrella varustetun yleiskoneen kulho ja lisävarusteet on tehty kestämään. Hygieeninen ja helposti puhdistettava materiaali sopii täydellisesti ahkerasti käytettävään keittiöön.   Materiaali kestää kolhut ja naarmut, joten voit käyttää kulhoja ja lisävarusteita huoletta. Ne kestävät kauniina useita vuosia. Ruostumattomat teräskulhomme näyttävät erittäin tyylikkäiltä.

Työkalut seikkailuihisi

Vie ruokaseikkailusi pidemmälle valinnaisilla lisävarusteilla, joita voit käyttää yleiskoneellasi. Jäätelökone, lihamylly ja paljon muuta.

Mehuja, hilloja ja suuria makkaroita

Monipuolista ruoanlaittoa kiinnittämällä monikäyttöiseen lisävarusteiden kiinnityspäähän erilaisia lisävarusteita. Valmista kaikenlaisia ruokia ja juomia, esimerkiksi herkullisia makkaroita, fettucinea, vihannesnuudeleita tai tuoretta appelsiinimehua.   Pidätkö hillosta? Kokeile luoda oma hillo pyreepuristinlisävarusteella. Aloititko juuri vegaanisen ruokavalion? Valmista lasagnea vihannessiivuleikkurin avulla. Kaikki kiinnityspäähän kiinnitettävät lisävarusteet sopivat kaikkiin vuodesta 1919 lähtien valmistettuihin yleiskonemalleihin.

Miten paljon ruokaa voi valmistaa?

Nostettavalla kiinnitysvarrella varustetulla 4,8 litran yleiskoneella voit valmistaa niin pieniä kuin isojakin annoksia. Voit esimerkiksi käsitellä 12 munaa (keskikokoisia), yhden litran kermavaahtoa, valmistaa 2,7 kg:n kakun tai sata keksiä. Syötävää ja juotavaa riittää siis kaikille vieraillesi. Mitä enemmän herkkuja löytyy, sitä iloisempia vieraasi ovat.

Etsitkö foodie-inspiraatiota?

4,8 L ARTISAN -YLEISKONE NOSTETTAVALLA KIINNITYSVARRELLA SEKÄ LISÄVARUSTEILLA 5KSM175PS

Sen ainutlaatuinen, ammattimainen malli tekee siitä käsiesi, mielikuvituksesi ja taitojesi jatkeen, sallien sinun ilmaista itseäsi ruoanlaitolla ja luoda jotain todella erityistä, joka kerralla. Laaja valikoima valinnaisia lisävarusteita muuntaa Artisan ‑yleiskoneen todelliseksi keittiön apuvälineeksi. Liitä ne vain yleiskoneeseen yleiskäyttöisellä liittimellä, ja olet valmis laittamaan ruokaa, ja samalla pienennät työtaakkaasi. Näillä lisävarusteilla voit jauhaa lihaa, valmistaa, rullata ja leikata pastaa, sekoittaa pieniä ja suuria määriä – kaikki vaivattomalla täydellisyydellä, joka perustuu yli 100 vuoden asiantuntemukseen yleiskoneista. Sisältyy pakkaukseen: Lankavis pilä, Taikinakoukku, Sekoitin, 4.8 L kulho, Syöttönokka.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSM175PS
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  300
 • Moottorin tyyppi
  AC (Alternating current)
 • Hevosvoimia (moottorin teho)
  0.19
 • Jännite (V)
  220-240
 • Teho (W)
  300
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Max pyörimisnopeus
  220
 • Min pyörimisnopeus
  58
 • Kulhon maksimitäyttömäärä kuiville aineksille
  1
 • Yhden kosketuksen pulssitoiminnon nopeus
  58
 • Materiaali
  Zinc
 • Johdon pituus (cm)
  106
 • Varustettu sähköisellä nopeussäätimellä
  Kyllä
 • Tuotteen korkeus
  360
 • Tuotteen leveys
  240
 • Tuotteen syvyys
  370
 • Pakatun tuotteen korkeus
  413
 • Pakatun tuotteen leveys
  406
 • Pakatun tuotteen syvyys
  273
 • Sekoituskulhon materiaali
  Ruostumaton teräs
 • Nettopaino (kg)
  10.98
 • Bruttopaino (kg)
  12.22
 • Piirakan kuori : grammaa jauhoja
  0.5
 • Munanvalkuainen
  12
 • Kermavaahto (L)
  1
 • Kakku (kg)
  2.7
 • Leipätaikina (paksu hiivataikina = 55 % imeytymissuhde)
  2
 • Perunamuusi (kg)
  1.5
 • Keksit (tavallinen 5,1 cm – keksi)
  108
 • Pistoketyyppi
  Euro
Lisätarvikkeet
 • VAKIOVARUSTEET
  Dough Hook, Beater, Whisk, 3L bowl, 4.8L Bowl, Flex Edge Beater, pouring Shield

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Käyttöohjeet
Käyttöohjeessa on kaikki tarpeelliset tiedot uudesta laitteestasi. Lupaamme, että pääset pian kokkaamaan!
Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Yleiskoneen käyttäminen

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.