Pääsivu>Yleiskoneet>Keskiko­koinen> 4,7 L ARTISAN - YLEISKONE RAJOITETUN ERÄN 5KSM180CB

4,7 L ARTISAN - YLEISKONE RAJOITETUN ERÄN 5KSM180CB

4,7 L ARTISAN - YLEISKONE RAJOITETUN ERÄN 5KSM180CB
€ 899,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_5Y
5KSM180CBELD - 859711627800

Legendaarinen yleiskone värissä Light & Shadow. Laitteessa on ainutlaatuinen koristenauha ja kiinnityspään kansi, ja sen mukana toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistetut lisävarusteet.

€ 899,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan maanantai 11. heinäkuuta 2022 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Rajoitetun erän yleiskone: Mitä pakkaukseen sisältyy?

Saat kaiken, mitä tarvitset herkullisten luomusten sekoittamiseen, vaivaamiseen ja vispaamiseen.
Anna mielikuvituksesi lentää.

Pakkauksen sisältö

4,7 litran musta kolmiulotteisesti kuvioitu keraaminen kulho

Musta kolmiulotteisesti kuvioitu keraaminen kulho ilman kahvaa. Konepesun ja uunin kestävä (enintään 246 °C).

Lankavispilä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lankavispilä, jonka soikea muoto mahdollistaa kulhon tehokkaan käytön. Ilmastaa niin pienet kuin suuretkin ainesmäärät.

Taikinakoukku

Taikinakoukkua käytetään esimerkiksi leipä-, pitsa- ja pastataikinan sekoittamiseen ja vaivaamiseen. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Konepesun kestävä.

Vatkain

Vatkainta (kutsutaan myös sekoittimeksi) käytetään paksujen seosten, kuten kakkujen, kuorrutteiden ja muusin valmistamiseen. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Konepesun kestävä.

Edellinen
Seuraava

Yleiskoneen edut

 • Rajoitetun erän malli
 • Vatkaa, vaivaa, sekoittaa ja paljon muuta
 • Helppo käyttää
 • Hiljainen, tehokas, sähköä säästävä moottori
 • Kiertävä, tehokas sekoitusliike
 • Kymmenen nopeusasetusta, täydellinen hallinta
 • Kestävä, vakaa ja pitkäikäinen
 • Laaja valinnaisten lisävarusteiden valikoima

Sinun tyyliisi sopiva väri

Väri on erittäin tärkeä osa tarinaamme. Rakastamme rajoitetun erän tuotteita, sillä niillä voimme antaa sinulle mahdollisuuden erottua joukosta. Tässä mallissa yhdistyvät vaalean hiekan värinen yleiskone ja musta kolmiulotteisesti kuvioitu kulho, joka heijastaa valon liikettä keittiössä.

Inspiraatio voi iskeä milloin tahansa

Se kuvastaa niitä hetkiä keittiössä, kun inspiraatio ottaa vallan – päivällä tai yöllä. Keskiyön kokkaajille tai aamun ahertajille, tämän yleiskoneen vaaleat ja tummat sävyt toimivat täydellisesti yhdessä.

Tee joka hetkestä erityinen

Tee arjesta juhlaa parantelemalla suosikkejasi ja kokeilemalla rohkeasti uusia reseptejä, annoksia ja tekniikoita.

Yleiskone, joka on valmiina kaikkiin haasteisiin

Tutustu klassisen yleiskoneen tarjoamiin uusin mahdollisuuksiin – valmista ruokia kekseistä carbonaraan. Voit päästää mielikuvituksesi valloilleen heti, kun olet tutustunut koneen lisävarusteisiin, ominaisuuksiin ja toimintoihin.

Valmiina mihin tahansa

Mielessä nyhtöankka tai hapanleipä? Hienoa! Yleiskoneella voit tehdä melkein mitä vain. Mukana tulevilla vatkaimilla voit sekoittaa, vaivata, vatkata, muussata tai jopa repiä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lisävarusteet

Upean yleiskoneen mukana toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu vispilä, taikinakoukku ja vatkain. Kestävät lisävarusteet voi pestä astianpesukoneessa. Yleiskoneen ensiluokkainen pinta on elintarviketurvallista emalia. Se puhdistetaan pyyhkimällä.

Tee kokeiluja valinnaisilla lisävarusteilla

Spiraalileikkuri, pastatela, viljamylly, makkarasuutin tai kulho jäätelön valmistukseen – olet pian valmis kokeilemaan kaikkea uutta. Innostavat lisäosat (myydään erikseen) auttavat sinua ottamaan uudet tekniikat haltuun nopeasti.

Ilmaise itseäsi väreillä

Ymmärrämme, että yleiskone on myös sisustuselementti. Rajoitettujen erien ohella tarjoamme myös monia eloisia värivaihtoehtoja, jotka sopivat sisustukseen ja tyyliisi. Miksi et erottuisi joukosta ainutlaatuisuudella?

Suorituskykyä ja tehokkuutta

KitchenAid-yleiskoneessa on erittäin tehokas ja sähköä säästävä suoravetomoottori. Erinomainen suorituskyky ja energiatehokkuus Siinä on täydellinen yhdistelmä.

Erittäin kestävä

KitchenAid-yleiskoneessa on vankka sinkkimetallirakenne, joka kestää sukupolvelta toiselle. Se on erittäin tukeva ja vakaa ja sopii siksi painavien seosten valmistamiseen. 5 vuoden takuu takaa mielenrauhan.
Yleiskone on valmiina toimiin, kun inspiraatio iskee

Anna yleiskoneen huolehtia raskaasta työtä, kun itse kuljet tuoreiden ideoiden ja luovuuden maailmoissa.

Nopeaa sekoittamista ja täydellisen tarkkaa hallintaa

KitchenAidin yleiskone on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu ainutlaatuisella kiertävällä sekoitusliikkeellä varustettu yleiskone. Mitä tämä tarkoittaa? Kiertävän sekoitusliikkeen ansiosta vatkain kiertää vähintään 59 kulhossa olevan kosketuspisteen kautta, jolloin ainekset sekoittuvat nopeammin ja perusteellisemmin. Kaikki ainekset sekoittuvat – kokonaan.
Hallitse nopeutta nopeudensäätövivulla reseptin mukaan. Valitse nopeus 1 kevyeen sekoittamiseen, nopeus 2 taikinan vaivaamiseen, nopeudet 3–6 vatkaamiseen ja nopeus 10 nopeaan vispaamiseen.

Suosittu nostettavalla kiinnitysvarrella varustettu yleiskone

Nostopäämalli näyttää hyvältä keittiön tasoilla ja helpottaa ruoanlaittoa. Kiinnitysvarren voi siirtää pois tieltä, jotta kulhoon pääsee käsiksi helposti. 4,7 litran keraamisessa kulhossa on pyramidimainen, kolmiulotteinen pintamuotoilu. Kestävä kulho ei lohkeile, halkeile tai värjäänny.

 

Kauneutta, joka kestää aikaa

KitchenAid-yleiskoneemme on tehty intohimoisille ruoanlaittajille. Koneen avulla jokainen haaste, pieni tai iso, on tervetullut. Yleiskoneemme on valmistettu kestävimmistä materiaaleista, ja ne soveltuvat kaikenlaisten reseptien valmistamiseen.
Tuotteet suunnitellaan ja kootaan yhä Yhdysvalloissa, ja niissä yhdistyvät yli 100 vuotta kestänyt ammattimainen suunnittelumme ja painevalettu metallirakenne. Ne ovat vankkoja ja painavia, mutta ulkonäkö on klassisen pehmeä ja pyöristetty.

Erittäin vankka yleiskone

Tämän lujatekoisen ja kauniin, nostettavalla kiinnitysvarrella varustetun yleiskoneen kulho ja lisävarusteet (sekoittimet) on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hygieeninen ja helposti puhdistettava materiaali sopii täydellisesti ahkerasti käytettävään keittiöön.
Materiaali kestää kolhut ja naarmut, joten voit käyttää kulhoja ja lisävarusteita huoletta. Ne kestävät kauniina useita vuosia. Kestävä keraaminen kulho kestää mikron, pakastimen, astianpesukoneen ja uunin (enintään 246 °C).

Työkalut seikkailuihisi

Vie ruokaseikkailusi pidemmälle valinnaisilla lisävarusteilla, joita voit käyttää yleiskoneessasi.
Saatavana on viljamylly, vihannessiivuleikkuri, lihamylly ja paljon muuta.

Luomuksia aamusta iltaan

Laajenna repertuaariasi kiinnittämällä monikäyttöiseen lisävarusteiden kiinnityspäähän erilaisia lisävarusteita (myydään erikseen). Luo uusi annos aina, kun luovuus on huipussaan – kaikkea vihannespiirakasta vegemakkaroihin ja fettuccinesta hedelmärinkuloihin.
Pidätkö hillosta? Kokeile tehdä omaa hilloa pyreepuristinlisävarusteella. Aloititko juuri vegaanisen ruokavalion? Valmista lasagnea vihannessiivuleikkurin avulla. Kaikki kiinnityspäähän kiinnitettävät lisävarusteet sopivat kaikkiin vuodesta 1919 lähtien valmistettuihin yleiskonemalleihin.

Miten paljon ruokaa voi valmistaa?

Nostettavalla kiinnitysvarrella varustetulla 4,7 litran yleiskoneella voit valmistaa niin pieniä kuin isojakin annoksia. Yleisohjeena voit enimmillään käsitellä jopa 12 keskikokoista kananmunaa tai valmistaa litran kermavaahtoa, 2,7 kg:n kakun tai sata keksiä. Hetken mielijohteen juhlissakaan kukaan ei jää tyhjin suin. Mitä enemmän herkkuja löytyy, sitä iloisempia vieraasi ovat.

Etsikö ruokainspiraatiota?

4,7 L ARTISAN - YLEISKONE RAJOITETUN ERÄN 5KSM180CB

Nostettavalla kiinnitysvarrella varustettu 4,7 litran Artisan Light and Shadow -yleiskone on yli 100 vuoden innovaation ja asiantuntemuksen huipennus. Legendaarinen KitchenAidin siluetti yhdistettynä vaalean hiekan väriin ja mustaan kolmiulotteisesti kuvioituun keraamiseen kulhoon tekevät jokaisesta ruoanlaittohetkestä erityisen. Ainutlaatuisen ja vankan rakenteensa ansiosta se on käden jatke, jolla voit ilmaista itseäsi ruoanlaiton kautta. Alkuperäisen kiertävän sekoitusliikkeen ansiosta saat tasaisen tuloksen nopeasti, sillä liike koskettaa kulhoa 59 kertaa kierroksessa. Yleiskoneeseen mahtuu 12 keskikokoista munanvalkuaista, 1 kg vehnäjauhoja, 1 litra kermavaahtoa, 3,2 kg perunamuusia tai 108 keksin taikina. Lisävarusteet ovat ruostumatonta terästä, mikä takaa erinomaisen kestävyyden. Vispilää käytetään ilman vatkaamiseen muniin ja kermaan, vatkainta käytetään paksujen seoksien sekoittamiseen ja taikinakoukkua käytetään hiivataikinoiden, kuten leipä- tai pastataikinan, valmistukseen. Kulhon ja lisävarusteet voi pestä astianpesukoneessa ja rungon voi pyyhkiä kauttaaltaan. Intohimoiset ruoanlaittajat käyttävät mielellään myös erikseen myytäviä lisävarusteita, jotka voi liittää yleiskoneen monikäyttöiseen kiinnityspäähän. Liitä yleiskoneeseen pastatela ja -leikkuri, vihannessiivuleikkuri tai viljamylly ja vapauta luovuutesi.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSM180CB
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  300
 • Moottorin tyyppi
  AC (Alternating current)
 • Hevosvoimia (moottorin teho)
  0.19
 • Virta (A)
  0,5
 • Jännite (V)
  220-240
 • Teho (W)
  300
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Max pyörimisnopeus
  220
 • Min pyörimisnopeus
  58
 • Yhden kosketuksen pulssitoiminnon nopeus
  58
 • Kulhon maksimitäyttömäärä kuiville aineksille
  1
 • Materiaali
  Zinc
 • Johdon pituus (cm)
  106
 • Varustettu sähköisellä nopeussäätimellä
  Kyllä
 • Tuotteen korkeus
  360
 • Tuotteen leveys
  370
 • Tuotteen syvyys
  240
 • Pakatun tuotteen korkeus
  413
 • Pakatun tuotteen leveys
  406
 • Pakatun tuotteen syvyys
  273
 • Nettopaino (kg)
  10.98
 • Sekoituskulhon materiaali
  Ruostumaton teräs
 • Bruttopaino (kg)
  12.22
 • Piirakan kuori : grammaa jauhoja
  0.5
 • Munanvalkuainen
  12
 • Kermavaahto (L)
  1
 • Kakku (kg)
  2.7
 • Leipätaikina (paksu hiivataikina = 55 % imeytymissuhde)
  2
 • Perunamuusi (kg)
  1.5
 • Keksit (tavallinen 5,1 cm – keksi)
  108
 • Pistoketyyppi
  Euro
Lisätarvikkeet
 • VAKIOVARUSTEET
  wire whip, dough hook, flat beater, ceramic bowl

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Käyttöohjeet
Käyttöohjeessa on kaikki tarpeelliset tiedot uudesta laitteestasi. Lupaamme, että pääset pian kokkaamaan!
Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Yleiskoneen käyttäminen

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.