Pääsivu>Yleiskoneet>Keskiko­koinen> ARTISAN HIBISCUS -YLEISKONE 4,7L 5KSM195PS
ARTISAN HIBISCUS -YLEISKONE 4,7L 5KSM195PS
€ 849,00
Arvonlisäverollinen
LOGO_Guarantee_5Y_Reparability_15Y
5KSM195PSEHI - 859711659170

Ikoninen ja monipuolinen nostettavalla kiinnitysvarrella varustettu yleiskone loisteliaan fuksiansävyisessä Vuoden värissä.

€ 849,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan tiistai 28. maaliskuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Pakkauksen sisältö

Kaikki, mitä tarvitset sekoittamiseen, vaivaamiseen, vatkaamiseen, raastamiseen ja pilkkomiseen. Eloisat luomukset, täältä tullaan!

Yleiskoneen runko

Ikoninen yleiskone on vankka ja tyylikäs ja se pitää sisällään tehokkaan moottorin. Yleiskone on valmistettu painevaletusta metallista, joten se on sekä kestävä että ulkonäöltään ajaton.

4,7 litran kulho ruostumatonta terästä

Kauniisti kiillotettu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaksisävyinen sekoituskulho on vankka, vakaa ja kestävä. Siinä on ergonominen kahva, ja se on konepesun kestävä.

3 litran kulho ruostumatonta terästä

Lisäkulhon ansiosta voit jatkaa herkkujen luomista ilman turhia tiskaustaukoja. Se on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Roiskesuoja

Suojaa koko keittiö tällä yksiosaisella lisävarusteella! Älykkäästi suunnitellun kaatonokan ansiosta voit lisätä aineksia helposti sekoittamisen aikana.

Lankavispilä

Vispilän soikea muoto maksimoi kosketuksen kulhoon. Vispilä sekoittaa niin pienet kuin suuretkin ainesmäärät. Sen langat ovat ruostumatonta terästä ja pää alumiinia. Ei konepesun kestävä.

Hopeapinnoitettu taikinakoukku

Taikinakoukkua käytetään esimerkiksi leipä-, pitsa- tai pastataikinan sekoittamiseen ja vaivaamiseen.

Hopeapinnoitettu taikinasekoitin

Hajottaa voin vaivattomasti ja sitä sulattamatta, jolloin tuloksena on tasaisen kevyet leivonnaiset. Valmistaa myös muusit ja raasteet.

Hopeapinnoitettu silikonireunainen vatkain

Silikonireunainen vatkain on suunniteltu nopeaan sekoittamiseen. Reunoja ei tarvitse kaapia kesken työn. Valmistettu pinnoitetusta metallista ja sisältää joustavan silikonireunan.

Taikinakaavin

Taikinasekoittimen helppoon puhdistamiseen

Edellinen
Seuraava

Ota kaikki irti ruoanlaitosta Hibiscuksen avulla

Kokeile rohkeasti. Nyt on aika heittäytyä värien iloitteluun. Upea pinkki on oikea katseenvangitsija, aivan kuten hibiskuksen kukka. Sitä keittiösi ja ateriasi ovat odottaneet. Hibiscus on täällä.

Esittelyssä näyttävä Hibiscus-yleiskone

Vispaa, vatkaa, sekoita, vaivaa tai soseuta tällä upean värisellä 4,7 litran Hibiscus Artisan -yleiskoneella. Tyylikkään klassikon aito ja alkuperäinen kiertävä sekoitusliike ja tuttu muotoilu MAAILMAN SUOSITUIMMALTA YLEISKONEIDEN VALMISTAJALTA(1). Mukana toimitetaan 3 litran kulho ja 6 lisävarustetta. Tässä näyttävässä KitchenAid Artisan -yleiskoneessa yhdistyy monen vuoden asiantuntijuutemme keittiöaskareiden helpottamisessa. Halusitpa sitten marenkia, leivonnaisia tai kuorrutetta – tämä yleiskone hoitaa homman. Voit valmistaa kakkua, soseuttaa perunoita, vaivata taikinaa, nyhtää kypsää kanaa tai sekoittaa lihapullataikinaa.

Yleiskone, joka on valmiina kaikkiin haasteisiin

KitchenAidin yleiskone oli ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu yleiskone, jossa oli kiertävä sekoitusliike. Mutta mitä se tarkoittaa? Yleiskoneen akseli pyörii yhteen suuntaan ja lisävaruste toiseen, jolloin ainesosat sekoittuvat paljon perusteellisemmin. Sekoittimella on vähintään 59 kosketuskohtaa ympäri kulhoa, joten kaikki ainekset sekoittuvat täysin – mitään ei jää huomaamatta.
Vuoden väriä kantavan yleiskoneen mukana toimitetaan monia lisävarusteita, jotka sopivat monenlaiseen kotikokkailuun. Taikinasekoittimessa on vaakasuorat terät voin pilkkomiseen, ja sitä voi käyttää myös tavallisena vatkaimena tai raastimena. Voit myös vaihtaa sen mukana toimitettavaan vispilään, kun tarvitset ilmavampaa sekoitusta, taikinakoukkuun vaivaamista varten tai silikonireunaiseen vatkaimeen, kun pitää sekoittaa tahmeaa seosta. Mukana toimitetaan myös taikinakaavin, jolla taikinasekoitin on helppo puhdistaa.
Kiinnitä työhön sopiva lisävaruste ja valitse nopeus. Nopeus 1 sopii kevyeen sekoittamiseen, nopeus 6 vatkaamiseen tai kerman vaahdottamiseen ja nopeus 10 vauhdikkaaseen vispaukseen. Voit vaahdottaa kerman alle 60 sekunnissa(2). Melko vaikuttavaa.

Ilo käyttää

Kun sormesi syyhyävät päästä uuden yleiskoneesi kimppuun, sinun ei todellakaan tarvitse vaivata päätäsi hankalilla lisävarusteilla ja monimutkaisilla säätimillä. Yleiskoneen nostettava kiinnitysvarsi tekee käytöstä hämmästyttävän helppoa. Lukitse vain kulho paikalleen, kiinnitä haluamasi lisävaruste ja laske varsi. Liu'uta nopeudensäädintä aloittaaksesi. Niin helppoa!
Mukana toimitettava roiskesuoja pitää koneen ja työskentelypinnat puhtaina roiskeista, kun sekoitat tai lisäät ainesosia kulhoon. Jälkien siivoaminen on superhelppoa. Voit siis rentoutua ja keskittyä syömiseen.

KitchenAidin 4,7 litran yleiskone hoitaa niin pienet kuin suuretkin määrät

Yleiskoneen mukana tulee kaksi kätevää kulhoa. Voit siis tehdä reilumpia annoksia tai hoitaa kaksi reseptin vaihetta yhdellä kertaa: sekoita taikinaa toisessa kulhossa ja vatkaa munanvalkuaiset toisessa.

Isompaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua 4,7 litran kaksisävyistä kulhoa on helppo nostaa ergonomisesta kahvasta. Siinä voi vaivata jopa kaksi kiloa taikinaa tai sekoittaa yli sadan keksin taikinan(3) yhdellä kertaa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 3 litran kulho on täydellinen pieniin töihin. Voit sen avulla myös lisätä 60 ylimääräistä keksiä leivontaerääsi ilman, että sinun tarvitsee aloittaa alusta. Tarjottavaa riittää siis kaikille vieraillesi. Saisiko olla lisää Hibiskus-empanadoja?

Tehty kestämään sukupolvelta toiselle

Teho ja kauneus yhdistyvät tässä upeassa yleiskoneessa. Kuten kaikissa muissakin yleiskoneissamme, siinä yhdistyvät yli 100 vuoden suunnittelukokemus ja kestävät materiaalit.
Painevalettu metallirunko tekee koneesta lujan ja kestävän. Jopa koneen säätönupit ovat metallisia, eikä ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin kulhoihin jää naarmuja, tahroja tai hajuja. Saat 5 vuoden takuun ja 15 vuoden korjauslupauksen, joten voit pyytää tiimiämme ratkaisemaan ongelmat, jos niitä ilmenee.

Enemmän vaihtoehtoja lisävarusteilla

Valmista mikä tahansa ruokalaji, josta olet koskaan lukenut tai haaveillut – kokeile tuhteja makkaroita, vastapuristettua appelsiinimehua tai kasvisnuudeleita omalla reseptillä. Liitä lisävarusteet yleiskoneen etuosassa olevaan monitoimiseen kiinnityspäähän, ja olet valmis kokkaamaan.

Valitse monipuolisista lisävarusteista sopivat esimerkiksi tuoreen pastan, salaattiainesten, hampurilaisten, makkaroiden, hillojen ja sorbetin valmistukseen. Kaikki kiinnityspäähän liitettävät lisävarusteet ovat yhteensopivia kaikkien aina vuodesta 1919 lähtien valmistettujen yleiskonemallien kanssa. Nyt tarvitsee enää kysyä: mitä aiot kokeilla ensimmäisenä?

TUTUSTU YLEISKONEEN LISÄVARUSTEISIIN

Ihastu Vuoden väriin

KitchenAid on korostanut värien merkitystä luovuudelle siitä asti, kun ensimmäisten yleiskoneiden värit julkistettiin vuonna 1955. Nykyään KitchenAidin Vuoden väri hyödyntää globaaleja trendejä vangitakseen hetken ja inspiroidakseen tekijöitä ympäri maailmaa. Upean kirkas ja ylellinen fuksia voi astua esiin, sillä Hibiscus on valintamme vuodelle 2023. Väri on varma katseenvangitsija, joka saa takuulla keittiösi puhkeamaan kukkaan.

 

ARTISAN HIBISCUS -YLEISKONE 4,7L 5KSM195PS

Nostettavalla kiinnitysvarrella varustettu 4,7 litran Artisan Hibiscus -yleiskone (5KSM195PSEHI) edustaa loisteliaan fuksiansävyistä Vuoden väriämme 2023. Ainutlaatuisen ja vankan rakenteensa ansiosta se on kuin käden jatke, jolla voit ilmaista itseäsi ruoanlaiton kautta. Moottori on hiljainen ja kestävä, eikä moottorin ja lisävarusteiden välillä ole tehohäviötä. Alkuperäinen kiertävä sekoitusliike sekoittaa nopeasti ja tehokkaasti ja koskettaa 59:ää pistettä kulhossa kierroksen aikana. Yleiskoneeseen kuuluu 4,7 litran ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho, joka vaivaa jopa 2 kiloa taikinaa tai sekoittaa yli 100 keksin taikinan ⁽³⁾ yhdellä kertaa. Tämän yleiskonemallin pakkauksessa toimitetaan lisävarusteita. 3 litran ruostumattomasta teräksestä valmistetun lisäkulhon lisäksi mukana toimitetaan vispilä, taikinavatkain, taikinakoukku, roiskesuoja, vatkain silikonireunalla ja taikinakaavin, joka on suunniteltu taikinavatkaimen puhdistamiseen. Kätevän johdon säilytystilan ansiosta yleiskone on helppo säilyttää siististi ja turvallisesti. Jos olet luova ja haluat kokeilla erilaisia jännittäviä lisävarusteita, monikäyttöiseen kiinnityspäähän kiinnitettäviä valinnaisia lisävarusteita on myytävänä erikseen. Päästä luovuutesi valloilleen liittämällä laitteeseen mikä tahansa lisävaruste pastaleikkurista lihamyllyyn tai vihannessiivuleikkurista viljamyllyyn.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSM195PS
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  300
 • Moottorin tyyppi
  AC (Alternating current)
 • Jännite (V)
  220-240
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Min pyörimisnopeus
  58
 • Kulhon maksimitäyttömäärä kuiville aineksille
  1
 • Materiaali
  Painevalettu
 • Johdon pituus (cm)
  145
 • Tuotteen korkeus
  360
 • Tuotteen leveys
  240
 • Tuotteen syvyys
  370
 • Pakatun tuotteen korkeus
  413
 • Pakatun tuotteen leveys
  406
 • Pakatun tuotteen syvyys
  273
 • Sekoituskulhon materiaali
  Ruostumaton teräs
 • Nettopaino (kg)
  11.1
 • Bruttopaino (kg)
  12.85
 • Piirakan kuori : grammaa jauhoja
  0.5
 • Kermavaahto (L)
  1
 • Kakku (kg)
  2.7
 • Leipätaikina (paksu hiivataikina = 55 % imeytymissuhde)
  2
 • Perunamuusi (kg)
  1.5
 • Keksit (tavallinen 5,1 cm – keksi)
  108
 • Pistoketyyppi
  Euro
Lisätarvikkeet
 • VAKIOVARUSTEET
  Kyllä

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

(1) Euromonitor International Limited; based on custom research conducted OctoberNovember 2022 for value sales (in USD) in 2022 through all retail channels
 (2) Käyttäen 473 ml kuohukermaa (36 % rasvaa)
(3) Käyttäen 28 g taikinaa keksiä kohti

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.