Skip the navigation

3,3 L RUOSTUMATON TERÄSKULHO KAHVALLA

5KSM35SSFP

2 vuoden takuu

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sekoituskulho ergonomisella kahvalla. 3,3 litran miniyleisko...

€ 75,65€ 89,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Aina käytännöllinen 3,3 litran kulho

  KitchenAidin ruostumattomasta teräksestä valmistettu 3,3 litran sekoituskulho (5KSM35SSFP) täyttää täydellisen kulhon vaatimukset. Kulhossa on ruostumattoman teräksen ajaton tyyli, sen materiaali on kestävä ja tahriintumaton eikä se ole huokoinen. Kulho kestää käytössä useiden vuosien ajan.

  Sopii 3,3 litran nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuihin yleiskoneisiin

  3,3 litran kulho

  Ruostumatonta terästä

  Ergonominen kahva

  Konepesun kestävä

  3,3 litran kulho istuu sopivasti käteen

  Mitä muuta voisit haluta sekoituskulholta? KitchenAidin klassinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu sekoituskulho (5KSM35SSFP) sopii mainiosti 3,3 litran miniyleiskoneen toveriksi. Sen kätevä muotoilu muuttaa ruoanlaittamisen ruoan loihtimiseksi. Vaivasitpa sitten taikinaa, sekoitit aineksia tai vatkasit kermaa, tähän kulhoon voit taatusti luottaa.

  Lady-pouring-milk-into-stainless-steel-bowl-on-table-with-chopping-board-and-strawberries

  Kulho puhdistuu käden käänteessä

  Loihdi kulhon avulla herkullisia kotona valmistettuja aterioita, vaivaa taivaallisen hyvää leipää tai pyöräytä vaikka lihapullia. Kun olet valmis, voit puhdistaa kulhon helposti astianpesukoneessa. Kulhon materiaali ei ole huokoinen, joten sinun ei tarvitse huolehtia bakteerien kertymisestä siihen. Kulhoon ei myöskään tartu hajuja, joten tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu apuri on äärimmäisen loistava tapaus.

  Stand-mixer-and-stainless-steel-bowl-with-lady-pealing-potatoes

  Tämä sekoituskulho on tehty kestämään

  Kulho on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se kestää käytössä useiden vuosien ajan. Kulhossa on ergonominen kahva, joka tekee sen käytöstä mukavaa. Kulho on myös lujatekoinen ja tahriintumaton, joten se säilyttää upean kiiltävän ulkomuotonsa pitkään.

  Stand-mixer-with-wire-whisk-and-stainless-steel-bowl-on-kitcehn-counter-with-cake

  Sopii täydellisesti miniyleiskoneeseen

  Kulho on täydellinen toveri KitchenAidin nostettavalla kiinnityspäällä varustetulle 3,3 litran yleiskoneelle. Kulho on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten sen ajaton tyyli sopii niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiöön. Sujauta se vain paikalleen, napsauta painiketta ja ryhdy hommiin!

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?