ARTISAN LEIVÄNPAAHDIN

VAIKKA KEITTIÖ ONKIN KOTISI SYDÄN, NIIN ARTISAN-LEIVÄNPAAHDIN PUOLESTAAN ON KEITTIÖSI SYDÄN.

Yksi elämän pienistä suurista iloista on aamun vastaanottaminen kultaisesta paahtoleivästä nautiskellen. Iltamyöhään suussa sulava juustovoileipä puolestaan tarjoaa todellisen herkkuhetken. Artisan-leivänpaahdin paahtaa aina leipäsi todelliseksi makukokemukseksi.Automaattinen tunnistin laskee ja nostaa kaiken tyyppisiä paahtoleipiä ennen niiden paahtamista seitsemän "kultaisen" paahtoasteen mukaan, joista ilmoittaa LED-ajastin. Huomaavaisen ystävän tavoin Artisan-leivänpaahdin myös pitää leipäsi lämpimänä, jos joudut poistumaan paikalta.

OMINAISUUDET JA VAHVUUDET

Automaattinen tunnistin. Automaattinen tunnistin havaitsee, kun laitat leivän paahtimeen, ja laskee sen automaattisesti alas.

Lämpimänä pito. Lämpimänä pitotoiminto käynnistyy jos unohdat paahtamasi leivän. Lyhyet lämmitysjaksot pitävät leipäsi lämpimänä ilman, että se pääsee palamaan.

Seitsemän paahtoasteasetusta ja ajan kulumista ilmaiseva LED-ajastin. Näiden ominaisuuksien ansiosta paahdat leipäsi täsmälleen oman makusi mukaiseksi ja pystyt valvomaan paahtumista. Erityisleveät paahtoaukot puolestaan sopivat myös rinkeleille, muffineille ja paksummille leipätyypeille.

Lisätarvikkeena voileipäteline. Herkullisten, täydellisesti paahdettujen ja valumattomien voileipien valmistamiseen.

Erikoisuutena rinkeliasetus. Paahtaa rinkelien ja pullien sisukset ja lämmittää ulkopinnan.

Sulatustoiminto. Sulattaa ja paahtaa pakastetun leivän polttamatta sitä.

KitchenAid Artisan -leivänpaahtimesta on saatavana 2 viipaleen ja 4 viipaleen mallit. 4-aukkoisessa paahtimessa on kaksi itsenäistä aukkoparia, joissa voit paahtaa joko 2 tai 4 viipaletta.


top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.