Pitkäaukkoisessa leivänpaahtimessa on tilaa luovuudelle

Leipiä on kaikennäköisiä ja-kokoisia viipaleista kookkaisiin artesaanileipiin, ranskanleipiä, bageleita, panineja, rusinapullia ja paljon muita. Tämän vuoksi pitkäaukkoisessa KitchenAid-leivänpaahtimessa on reilunkokoiset aukot, johon mahtuvat ne kaikki.

Sulatus-, uudelleenlämmitys- ja pidä lämpimänä -toiminnoilla paahtoleipäsi on valmis tuossa tuokiossa. Nostovivun avulla saat pienetkin leipäpalat helposti ylös paahtimesta, ja jos rakastat lämpimiä leipiä, kokeile voileipätelinettä. On herkuttelun aika.

Mikä olisi paras pitkäaukkoinen leivänpaahdin?

Design Collection -mallistomme pitkäaukkoiset leivänpaahtimet vievät paahtamisen aivan uudelle tasolle. Paahtimet ovat saatavilla tyylikkäissä väreissä kerma, punainen ja musta. Ne on muotoiltu sulavan pyöreälinjaisiksi ja varustettu kätevillä toiminnoilla, kuten hieman kauemmin -painike, jolla saat leivästä asteen tummemman, ja pidä lämpimänä -toiminto, joka pitää leivän lämpimänä aina 3 minuuttiin asti. Bagel-toiminto säätää tehoa niin, ettei leipä pääse palamaan toiselta puolelta. Sujauta paahtimeen minkä muotoinen leipä tahansa.

Cream toaster long slot 2 slice with breakfast

Manuaalisesti säädettävällä pitkäaukkoisella leivänpaahtimella sinulla on määräysvalta

Jos haluat tarkkailla leivän paahtumista, toiveesi on toteutunut. Tällä paahtimella voit tarkastaa viipaleet milloin vain nostamalla ne ylös keskeyttämättä paahtamista. Tämä paahdin on sinulle, jos et voi olla kurkistamatta. Saatavilla väreissä punainen, kerma, musta tai Contour Silver. Paina peruutuspainiketta, kun paahtoleipä on valmis. Tilaviin aukkoihin mahtuvat kookkaatkin leivät ja leivonnaiset, ja paahtimessa on myös bagel-toiminto.

Red toaster long slot 4 slice

Miten valita: yhteenveto vaihtoehdoista

Haluaisitko tilavan pitkäaukkoisen leivänpaahtimen? Vertaile niitä alla.

Pitkäaukkoinenleivänpaahdin 2 leipäpalalle 5KMT3115
€ 159,00 € 135,15
OSTA NYT
Rungon materiaali Muovi
Paahtoaukkojen määrä 1
Säätötyyppi Manuaalinen
Aukon pituus 26 cm
Aukon leveys 3,8 mm
Nostovipu Kyllä
Paahtoasteen asetukset 5
Sulatustoiminto Kyllä
Bagel-toiminto Kyllä
Pidä lämpimänä -toiminto Ei
Uudelleenlämmitystoiminto Kyllä
Hieman kauemmin -toiminto Kyllä

Kätevä voileipäteline ja sämpylöiden lämmitysritilä

Maistuisiko lounaaksi tai iltapalaksi lämmin leipä? KitchenAid-voileipäteline on kaikkiin leivänpaahtimiimme sopiva lisävaruste. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu teline pitää leivänpuolikkaat kiinni toisissaan, jotta täytteet eivät valu. Nauti aivan kuin kahvilassa tarjottu lämmin leipä aina kun haluat. Toinen kätevä lisävarusteemme, sämpylöiden lämmitysritilä, lämmittää sämpylät kevyesti paahtimen päällä.

Sandwich rack with slice of bread

Kelpaisiko paahdettu hapanleipä?

Hapanleipä sopii myös mainiosti pitkäaukkoisessa leivänpaahtimessa paahtamiseen. Hapanleipä on yksi vanhimmista leipälajeista. Sen valmistus perustuu villihiivan ja jauhoissa luonnollisesti esiintyvien maitohappobakteereiden hitaaseen käymiseen eli hapatukseen. Kirpeähkön makuinen hapanleipä on suosittua, koska se on helposti sulavaa, ravitsevaa ja vähäsokerista. Herkuttele oikein isolla viipaleella. Ihanaa.

Black toaster long slot 4 slice with bread

Nauti upeasta aamiaisesta

Aloita päiväsi tyylillä. Miksi et hankkisi leivänpaahtimesi seuraksi monipuolista vedenkeitintä?

INSPIROIDU
Black kettle with tea and pancakes
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.