Teholeikkuri – välttämätön varuste keittiössäsi

Teholeikkuri on erinomaisen näppärä keittiössäsi. Voit säilyttää leikkuria työtasolla aina käden ulottuvilla. Monipuolisen laitteen avulla voit tehdä monia pikkutarkkuutta vaativaa työvaihetta keittiössä ja säästyt esimerkiksi sipulien pilkkomisen vaivalta (ei enää kyyneleitä)! Voit pilkkoa ja sekoittaa vihanneksia, pähkinöitä ja yrttejä sekä valmistaa muun muassa kastikkeita, dippejä, soseita ja salaatinkastikkeita.

Iso apu pienessä koossa

TheMiniteholeikkurija hieman suurempi1,19 litran teholeikkurion suunniteltu monenlaiseen käyttöön. Ne auttavat sinua kaikenlaisten ruokalajien valmistuksessa suklaavaahdosta, korppujauhoon, guacamoleen ja tomaattien pilkkomiseen. Lisäksi kaatonokka, miellyttävät kahvat ja kerittävä johto tekevä sekä käytöstä että varastoimisesta helppoa. Kokkaa tehokkaasti milloin tahansa.

Avocado and lime preparation

Minikokoinen teholeikkuri – suuri apu

Pienestä koostaan huolimatta miniteholeikkuri säästää aikaa ja vaivaa. Terveellisesti syöminen on helppoa, sillä miniteholeikkurin avulla voit päästää luovuutesi valloilleen ja säästää arvokasta valmisteluaikaa. Nautit sen käytöstä varmasti! Katso, mihin kaikkeen miniteholeikkuri pystyy.

Helppo säätää yhdellä kosketuksella

Sykäytystoiminnolla saat haluamasi koostumuksen yhdellä kosketuksella. Tee nopeasti tartar- ja rouille-kastikkeita tai kokeile säväyttävää salsaa tai mausteista hummusta.

Pirskota nestemäisiä ainesosia

Lisää öljy tai muut nestemäiset aineet valutusastiaan, josta ne valuvat pikku hiljaa valmistuskulhoon.

Kompakti ja siisti

Laitteen voi säilyttää käden ulottuvilla, sillä se vie vain vähän tilaa. Virtajohdon voi myös keriä pohjan ympärille, jos haluat säilyttää laitetta näppärästi kaapissa.

Reilun kokoinen 1,19 litran teholeikkuri

Jos valmistat ruokaa vähintään kahdelle, suurempi teholeikkuri sopii juuri sinulle. Se on 40 % tilavampi kuin miniteholeikkuri ja erittäin tukeva.

Pilko, soseuta, vispaa, sekoita

Voit pilkkoa, sekoittaa ja soseuttaa hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä ja yrttejä sekä hienontaa sipulia, jauhaa raakaa lihaa tai valmistaa korppujauhoa. Vain terää vaihtamalla voit vatkata munia, vaivata taikinoita tai tehdä kermavaahdon jopa 30 sekunnissa.

Täydellinen erilaisille kastikkeille

Valmista maukkaita kastikkeita valutusastian avulla. Valmistuskulhon kaatonokan ja kahvan ansiosta tarjoilu on helppoa.

Helppo puhdistaa

Kulho ja monitoimiterä ovat konepesun kestäviä. Kaikki osat mahtuvat kätevästi kulhoon säilytystä varten.

Samettista vauvanruokaa teholeikkurilla

Haluatko valmistaa laadukasta vauvanruokaa kotona? KitchenAid-teholeikkurilla saat ravitsevia, herkullisia ja silkkisiä soseita perheen pienimmille. Käännä vipu kohtaan PUREE (soseutus/pyree) ja anna mennä. Valmista maukkaita soseita hedelmistä ja vihanneksista.

Pilko ainesosat noin 2,5 cm:n kokoisiksi paloiksi, ja sose on valmis sekunneissa. Muuta koostumusta lisäämällä hieman nestettä, kuten vettä, maitoa, lientä tai yrttiteetä (esimerkiksi kamomillateetä). Vauvasi ruokahetki sujuu kuin tanssi.

Baby with a spoon in a chair

Vinkki: Soseuta huippuravintoloiden tapaan

Miksi vain vauvat saisivat nauttia soseista ja pyreistä? Valmista esimerkiksi parsa-, kukkakaali- tai porkkana-jeerapyrettä kauniiksi lisukkeeksi tai koristeeksi.

KitchenAid-teholeikkurissa on tehokas moottori ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, jotka takaavat täyteläisen koostumuksen. Kruunaa ateriasi ravitsevilla, ammattitasoisilla pyreillä ja soseilla.

Velvet carrot purée

Uusia makuja

KitchenAid-teholeikkurilla voit valmistaa maukkaita ja tuoreita kastikkeita muun muassa marinointiin, dippaamiseen, leivontaan ja ruokien mausteeksi. Pidä varasi, sillä alkuun päästyäsi uusien yhdistelmien kokeilemiselle ei tule loppua.

  • Kreikkalainen tsatsiki
  • Perinteinen pesto
  • Chimichurri
  • BBQ-kastike
  • Hollandaise
  • Mausteinen omenasose
  • Silkkinen suklaa

 

Green pesto sauce with parmesan cheese
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.