Keiton valmistukseen sopivat tehosekoittimet terveellisen elämäntyylin tueksi

Tehokkaalla tehosekoittimella valmistat terveelliset smoothiet, mehut, kastikkeet ja keitot käden käänteessä. Power Plus Artisan -tehosekoitin jopa lämmittää keiton puolestasi viidessä minuutissa.

KATSO LISÄÄ

Kuumaa keittoa viidessä minuutissa

Kätevä keittotoiminto ja 1,75 litran termoskannu tekevät tuoreista, huoneenlämpöisistä aineksista kuumaa keittoa.

Sametinpehmeä lopputulos

Heitä sekaan pehmeitä ja kovia ainesosia, kuten runsaskuituisia kasviksia, pähkinöitä, siemeniä tai pakastettuja aineksia, ja lopputulos on aina sametinpehmeää.

Smoothiet ja mehut

Tämä keittojen valmistukseen suunniteltu tehosekoitin sopii myös erilaisten kastikkeiden ja dippien valmistukseen, minkä lisäksi siinä on kätevät valmiit ohjelmat smoothien ja mehun valmistamiseen.

Keittojen valmistukseen suunniteltu tehosekoitin takaa tasaisen sileän lopputuloksen

Sametinpehmeä sosekeitto on herkullista. Kun ainesosat on sekoitettu tasaiseksi soseeksi, herkät maut yhdistyvät upean tasapainoisella tavalla. Artisan Power Plus -tehosekoittimen erittäin voimakas ja kestävä moottori tekee selvää jälkeä kovimmistakin aineksista, kuten runsaskuituisista vihanneksista, kokonaisista hedelmistä, pähkinöistä ja pienistä siemenistä.

Kotitekoista keittoa ja paljon muuta

Smoothie aamiaiseksi? Hummusta lounaaksi? Maapähkinäkastiketta illalliselle? Toteuta mielikuvituksellisimmatkin reseptit ja hyödynnä laadukkaan tehosekoittimen valmiiksi asennettuja ohjelmia terveellisten keittojen, smoothieiden ja mehujen valmistuksessa. Saat ruokiin helposti juuri haluamasi maun ja koostumuksen.

Kun olet valmis, voit puhdistaa laitteen itseohjautuvan puhdistustoiminnon avulla. Ole hyvä ja nauti!

 

Black blender preparing green sauce

Lusikallinen hyvyyttä

Ei ole aina helppoa valmistaa terveellisiä ja maukkaita aterioita niin, että saisit päivässä tarvittavat puoli kiloa kasviksia. Keitot, kastikkeet, pyreet, mehut ja smoothiet ovat erinomainen tapa lisätä ruokavalioon vitamiineja, mineraaleja ja kuituja… ja nauttia jokaisesta suullisesta.

Laadukkaalla tehosekoittimella hienonnat helposti kovatkin ainesosat, kuten säikeiset kasvikset, pähkinät, siemenet tai pakastetut ainekset niin, että lopputulos on samettisen pehmeä. 11 nopeusasetuksen ja sykäyspainikkeen avulla saat ruokaan juuri toivotun maun ja koostumuksen. Kaksiseinäisen rakenteen ansiosta tämä monipuolinen, keitoille suunniteltu tehosekoitin pitää sisällön kuumana ja ulkopinnan kylmänä.

mother-and-son-laughin-next-to-a-red-soup-blender

Valmista lempikeittosi helposti

Tämä keittojen valmistukseen sopiva tehosekoitin on tervetullut lisä ruoanlaittorutiineihisi, sillä se on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Kannussa on miellyttävän pehmeäpintainen, irrotettava kahva ja mittakupilla varustettu tiivis kansi. Paksumpien seosten valmistamisessa apuna on muovista ja kumista valmistettu joustavareunainen survin, jolla aineksia voi painaa turvallisesti alaspäin.

Käytön jälkeen voit puhdistaa tehosekoittimen käyttämällä itseohjautuvaa puhdistustoimintoa tai pesemällä osat tiskikoneessa.

Red soup blender making green soup

Pitkäikäinen tehosekoitin takaa mielenrauhan

Kun sijoitat laadukkaaseen tehosekoittimeen, haluat olla varma, että se on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja kestää käytössä monien vuosien ajan. KitchenAid myöntää Power Plus -tehosekoittimelle 10 vuoden rajoitetun takuun. Se on painava laite, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, vakaa painevalettu metallirunko sekä metalliset säätimet ja kytkimet. Laadun voi tuntea käsissään.

Grey blender with yoghurt and fruits
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.