Yhteensopiva vedenkeitin ja leivänpaahdin

Päivä on mukava aloittaa yhteensopivien vedenkeittimen ja leivänpaahtimen kanssa. Kiiltävät KitchenAid-setit loistavat upeasti aamuauringossa ja varmistavat, että päiväsi lähtee mukavasti käyntiin.

Nauti leivänpaahtimen ja vedenkeittimen tyylikkyydestä

Valitse makuusi ja sisustukseesi sopiva sarja, jossa on tyylikkäät linjat, kaareva muotoilu, rohkeat värit ja pieniä yksityiskohtia, kuten legendaarinen KitchenAid-koristenauha ruostumattomasta teräksestä. Valikoimaan kuuluu suurille perheille sopivia tai voileipäritilällä varustettuja leivänpaahtimia sekä lämpötilansäädöllä varustettuja ja aikaa säästäviä, nopeita vedenkeittimiä.

Valitse vedenkeitin- ja leivänpaahdinsetin väri

Valitse väriksi klassinen kerma tai rohkea punainen, punainen metalliväri tai musta. Tyylikäs ja kiiltävä leivänpaahdin- ja vedenkeitinsetti tuo keittiöösi uutta ilmettä. Paranna kotisi sisustusta tyylikkäillä uusilla laitteilla, joista voit nauttia päivittäin.

Almond cream Artisan kettle and toaster set

Upeat leivänpaahtimet aamiaissarjaasi

Haluatko kätevän pienen 2 viipaleen leivänpaahtimen vai näyttävän ja tilavan 4 viipaleen leivänpaahtimen? Kumman tahansa valitsetkin, erittäin leveiden ja pitkien paahtoaukkojen ansiosta voit nauttia suosikkisämpylöistäsi ja -leivistäsi, kuten hapan- tai oliivileivästä.

KitchenAid-leivänpaahtimissa on monia käteviä, innovatiivisia ominaisuuksia, kuten lämpimänäpitotila, joka pitää leipäviipaleet automaattisesti lämpiminä valmistumisen jälkeen. Voit käyttää sulatustoimintoa jäisiin leipiin, bagel-toiminnolla saat bageleille juuri oikean paahtoasteen ja nostovivulla saat pienet palat käsien ulottuville.

 

Green 2-slice toaster making avocado toast

Vertaile vedenkeitin- ja leivänpaahdinsettejämme

Mikä tyylikäs vaihtoehto sopii sinulle parhaiten?

Aamiaissarjat, joihin sisältyy vedenkeitin säädettävällä lämpötilalla

ARTISAN-AAMIAISSARJA (LEIVÄNPAAHDIN 2 PALALLE)


478,40 €598,00 €


 • 2 viipaletta
 • Sisältää voileipäritilän
 • Vedenkeittimen tilavuus 1,5 L
 • Lämpötila-alue: 50–100 °C

ARTISAN-AAMIAISSARJA (LEIVÄNPAAHDIN 4 PALALLE)


€ 566,40 € 708,00


 • 4 viipaletta
 • Sisältää voileipäritilän
 • Vedenkeittimen tilavuus 1,5 L
 • Lämpötila-alue: 50–100 °C

Aamiaissarjat perinteisellä vedenkeittimellä

COTTAGE-AAMIAISSARJA


238,40 € 298,00 €


 • 2 viipaletta
 • Voileipäritilä valinnainen
 • Vedenkeittimen tilavuus 1,25 L

CLASSIC-AAMIAISSARJA


206,40 € 258,00 €


 • 2 viipaletta
 • Voileipäritilä valinnainen
 • Vedenkeittimen tilavuus 1,25 L

DESIGN-AAMIAISSARJA (PITKÄ PAAHTOAUKKO)


246,40 € 308,00 €


 • 2 viipaletta
 • Voileipäritilä valinnainen
 • Vedenkeittimen tilavuus 1,5 L

DESIGN-AAMIAISSARJA (PITKÄ PAAHTOAUKKO)


£ 222.40 £ 278.00


 • 4 viipaletta
 • Voileipäritilä valinnainen
 • Vedenkeittimen tilavuus 1,5 L

Valmiina hyvään päivään

Ei ole helppoa saada kaikkien aamu alkamaan onnellisesti. Jokaisella on omat kiireiset aikataulunsa. Siksi olemme suunnitelleet vedenkeittimemme ja leivänpaahtimemme elämäntapasi mielessä pitäen.

Älykkäät lämpöanturit ja joidenkin vedenkeittimiemme kaksoisseinäeristys sekä leivänpaahtimien kätevät ominaisuudet, kuten paahtoaukkojen erilliset säätimet, tekevät laitteista kaikille sopivia. Kuuma vesi ei lopu kesken eikä sinun tarvitse syödä haaleaa leipää. Kuulostaa hyvältä alulta.

Happy family together enjoying breakfast made with red toaster

Miksi valitsisin vedenkeittimen säädettävällä lämpötilalla?

Kuumia juomia valmistettaessa tarkka lämpötila takaa optimaalisen uuttamistuloksen. Innokkaat teenkeittäjät ja kahviharrastajat pitävät säädettävällä lämpötilalla varustetusta vedenkeittimestä, sillä se takaa parhaat aromit. Valkoinen ja vihreä tee vaativat alhaisemman 76–85°asteen lämpötilan, kun musta ja yrttitee taas tarvitsevat 97–100-asteista vettä. Tarkista lämpötilasuositukset aina tee- tai kahvipakkauksesta.

Valitse leivänpaahtimesi kaveriksi vedenkeitin säädettävällä lämpötilalla, niin voit lämmittää veden vähitellen juuri haluamasi lämpöiseksi.

Preparing meal with black variable temperature kettle and toaster set

Piristä aamiaistasi vedenkeittimellä ja leivänpaahtimella

Oletko kyllästynyt rutiineihisi? Inspiroidu vedenkeitin- ja leivänpaahdinsettien tyylistä ja ominaisuuksista! Tässä muutama idea:

 • Avokado ja mustat pavut paahtoleivän päällä antavat sinulle energiaa
 • Herkulliset mustikkabagelit sisältävät myös vitamiineja
 • Jasmiinihelmiteen kukka-aromi virkistää
 • Inkivääritee herättää suun ja ruoansulatuskanavan
Avocado toast breakfast on the plate

Leivänpaahtimeen pitkällä paahtoaukkoon mahtuu monenlaista

Miksi valitsisin leivänpaahtimen pitkällä paahtoaukolla? Se tuo joustavuutta. Voit joko asettaa samaan paahtoaukkoon kaksi leipäviipaletta vierekkäin tai käyttää sitä pitkänmallisten leipien, kuten pitaleivän, paninin tai ciabattan, paahtamiseen. Jos siis olet leipien suhteen kokeilunhaluinen, olet valmiina kaikkeen.

Silver long slot toaster with bagels

Kahden viipaleen leivänpaahdin on kätevä ratkaisu

Jos etsit leivänpaahdinta yhden hengen talouteen tai tilasta on puutetta, valitse leivänpaahdin 2 viipaleelle. Se sopii helposti työtasolle ja hoitaa homman. Vaihtoehtoja on paljon kurvikkaammista ohuempiin ja sulavalinjaisiin malleihin, manuaalisista automaattisilla toiminnoilla varustettuihin paahtimiin. 

2-slice design toaster

Leivänpaahtimet lämpimille voileiville ja bageleille

Ruoki mielihalujasi. Suurimmassa osassa leivänpaahtimiamme on bagel-toiminto, joka vähentää lämpöä viipaleen toisella puolella 50 prosentilla, joten bagelisi tai sämpyläsi paahtuvat juuri sopivasti. Leikattu puoli paahtuu ja ulkopuoli vain lämpenee hieman eikä pala.

Jos pidät lämpimistä voileivistä, mikset hankkisi leivänpaahdinta, johon kuuluu voileipäritilä? Artisan-leivänpaahtimissa on voileipäritilä, joka vähentää roiskeita. Jos se kuulostaa upealta idealta, voit aina ostaa voileipäritilän valinnaisena lisävarusteena mihin tahansa KitchenAid-leivänpaahtimeen.

Red toaster 4 slice - Artisan

Vedenkeittimet, jotka pitävät huolta vedestä

Nautiskele vedestä, joka maistuu upealta ja lämpenee nopeasti. KitchenAid-vedenkeittimet ovat tehokkaita ja hyvin eristettyjä. Design-malliston 1,5 litran vedenkeittimen sisäpinta on kokonaan ruostumatonta terästä, mikä takaa veden laadun ja maun. Vedenkeitin on nopea, joten et joudu odottamaan teetäsi liian pitkään, ja kaksoisseinä pitää veden kuumana.

Jos sinulla on kotonasi vesisuodatin, kannattaa ehdottomasti käyttää suodatettua vettä vedenkeittimessä. Näin juomasi maistuu paremmalta. Suodattaminen myös vähentää veden kalsiumia ja magnesiumia, jotka aiheuttavat kalkin muodostumista vedenkeittimeen.

Red design electric kettle and toaster set

Kestäviä vedenkeitin- ja leivänpaahdinsettejä

Vedenkeittimet ja leivänpaahtimet ovat useimmiten keittiön käytetyimpiä laitteita. Huolellisen käytön (ja säännöllisen puhdistamisen!) avulla laitteemme kestävät pitkään. Kaikilla tuotteillamme on takuu, mikä lisää turvallisuutta ja mielenrauhaa.

Silver kettle and toaster set, hummus and ice-tea

Intohimona aamiainen

Aloita päiväsi tyylikkäästi.

Leivänpaahtimet

Kotona leijailee vastapaahdetun leivän lumoava tuoksu. Nauti upean KitchenAid-leivänpaahtimen tarjoilemasta rapeasta ja herkullisesta aamiaisesta.

Vedenkeittimet

Haluatko nauttia paahtoleivän kanssa herkullisen kupillisen teetä tai kahvia?
Tutustu tyylikkäisiin ja tehokkaisiin vedenkeittimiimme.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.