Yhteensopiva vedenkeitin ja leivänpaahdin

Täydellisesti yhteensopiva vedenkeitin ja leivänpaahdin piristävät aamuasi. Kiiltävät KitchenAid-sarjat loistavat upeasti aamuauringossa ja varmistavat, että päiväsi lähtee mukavasti käyntiin.

Lisää aamiaiseesi ripaus tyyliä

Valitse makuusi ja sisustukseesi sopiva sarja, jossa on tyylikkäät linjat, kaareva muotoilu, rohkeat värit ja pieniä yksityiskohtia, kuten legendaarinen KitchenAid-koristenauha. Valikoimaan kuuluu suurille perheille sopivia tai voileipäritilällä varustettuja leivänpaahtimia sekä säädettäviä ja aikaa säästäviä, nopeita vedenkeittimiä.

Valitse vedenkeitin- ja leivänpaahdinsarjan väri

Valitse väriksi klassinen kerma tai rohkea punainen, punainen metalliväri tai musta. Tyylikäs ja kiiltävä leivänpaahdin ja vedenkeitin tuovat keittiöösi uutta ilmettä.

Upeat leivänpaahtimet aamiaissarjaasi

Haluatko kätevän pienen leivänpaahtimen vai tilavan 4 viipaleen leivänpaahtimen? Kumman tahansa valitsetkin, erittäin leveiden ja pitkien paahtoaukkojen ansiosta voit nauttia suosikkisämpylöistäsi ja -leivistäsi, kuten hapan- tai oliivileivästä. KitchenAid-leivänpaahtimissa on monenlaisia hyödyllisiä ja innovatiivisia ominaisuuksia, kuten lämpimänäpitotila, joka pitää valmiin leivän automaattisesti lämpimänä, ja nostovipu, jonka avulla saat käsiisi pienet palaset ja maukkaat teeleivät.

Valmiina hyvään päivään

Ei ole helppoa saada kaikkien aamu alkamaan onnellisesti! Jokaisella on omat kiireiset aikataulunsa. Siksi olemme suunnitelleet vedenkeittimet ja leivänpaahtimet elämääsi sopiviksi. Kätevät yksityiskohdat, kuten bagel-toiminto tai tiettyjen leivänpaahdinten lämpimänäpitotila, älykkäät anturit ja tiettyjen vedenkeitinten eristetty kaksoisseinä, tekevät aamuista kaikille miellyttäviä. Ei palaneita bageleita eikä kylmän paahtoleivän mutustamista.

Vedenkeittimet, jotka pitävät huolta vedestä

Oletko tarkka siitä, miltä vesi maistuu? Design-malliston 1,5 litran vedenkeittimen sisäpinta on kokonaan ruostumatonta terästä, mikä takaa veden laadun ja maun. Vedenkeitin on nopea, joten et joudu odottamaan teetäsi liian pitkään, ja kaksoisseinä pitää veden kuumana

Paahtoleivät, bagelit ja sämpylät

Valmista lempileipäsi KitchenAid-leivänpaahtimella. Bagel-toiminto pienentää toisen puolen lämpöä, mikä takaa bagelien ja sämpylöiden täydellisen paahdon. Valikoimassamme on myös voileipäritilällä varustettuja leivänpaahtimia, kuten kahden viipaleen Artisan-leivänpaahdin tai neljän viipaleen Artisan-leivänpaahdin. Nauti herkullisista paahtoleivistä.

Säädettävän lämpötilan vedenkeittimet

Kuumia juomia valmistettaessa tarkka lämpötila takaa optimaalisen suodatuksen. Säädettävän lämpötilan vedenkeitin sopii tarkoille teen ja kahvin ystäville. Valkoiset ja vihreät teelaadut vaativat matalimmat lämpötilat (76–85 °C), kun taas mustat ja yrttiteet tarvitsevat kuumempaa vettä (97–100 °C).Voit valita leivänpaahtimesi kumppaniksi säädettävän 1,7 litran vedenkeittimen tai säädettävän 1,5 litran Artisan-vedenkeittimen, jolla voit kuumentaa veden asteittain juuri haluamaasi lämpötilaan.

Piristä aamiaistasi vedenkeittimellä ja leivänpaahtimella

Oletko kyllästynyt vanhaan aamiaisrutiiniisi? Anna KitchenAid-vedenkeittimen ja -leivänpaahtimen tyylien ja ominaisuuksien inspiroida sinua. Kokeile seuraavia uusia ideoita:

  • Avokado ja mustat pavut paahtoleivän päällä antavat sinulle energiaa
  • Herkulliset mustikkabagelit sisältävät myös vitamiineja
  • Jasmiinihelmiteen kukka-aromi virkistää
  • Inkivääritee herättää suun ja ruoansulatuskanavan

Piristä aamiaistasi vedenkeittimellä ja leivänpaahtimella

Intohimona aamiainen

Aloita päiväsi tyylikkäästi.

Leivänpaahtimet

Kotona leijailee vastapaahdetun leivän lumoava tuoksu. Nauti upean KitchenAid-leivänpaahtimen tarjoilemasta rapeasta ja herkullisesta aamiaisesta.

Vedenkeittimet

Haluatko nauttia paahtoleivän kanssa herkullisen kupillisen teetä tai kahvia? Tutustu tyylikkäisiin ja tehokkaisiin vedenkeittimiimme.

Aamiaissarjat

Uusi vedenkeitin ja leivänpaahdin suorastaan kutsuvat nousemaan sängystä ja valmistamaan aamiaista. Aamiaissarjoissamme kaunis ulkomuoto ja monet hyödylliset ominaisuudet kohtaavat.
Oletko intohimoinen ruoanlaittaja? Tilaa uutiskirjeemme niin saat 10 % alennusta.

Saat KitchenAidin uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 10 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.