Päivä käyntiin vedenkeittimellä

Mitä teet ensimmäisenä aamuisin? Käynnistätkö vedenkeittimen? Tietysti. Aloita päiväsi tehokkaan, tilavan, kestävän ja kauniisti muotoillun vedenkeittimen seurassa.

Valitse vedenkeittimen tyyli

Valikoimastamme löytyy vedenkeittimiä, jotka voi sovittaa tyylikkäästi yhteen esimerkiksi leivänpaahtimen kanssa tai jotka erottuvat edukseen upeissa eri väreissä. Kenties persoonallisuuteesi sopii sähäkkä punainen, rento kerma tai aina niin mainio musta. Valikoimaan kuuluu sekä tyylikkään moderneja vedenkeittimiä että klassisen ajattomia vaihtoehtoja. Sinä päätät.

Cream kettle and toaster

Selkeä voittaja: lasinen vedenkeitin

Tiesitkö, että vedenkeittimessä voi myös hauduttaa juomia? Tutustu 1,5 litran lasisen Artisan-vedenkeittimen kokonaisvaltaisiin haudutusominaisuuksiin. Vedenkeittimessä on säädettävä lämpötila teen makujen ja aromien säilyttämiseksi sekä irrotettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu teesihti. Voit lisätä teelehdet suoraan sihtiin tai keittää veden ilman sihtiä. Kuplia ja haudutusta seuratessa voit viettää rentouttavan aamuisen meditaatiohetken.

Glass kettle with cup of tea

Ajattoman esteettiset vedenkeittimet

Klassinen kupera malli

Jos keittiösi on vintagen valtakunta ja pidät ajattomasta muotoilusta, kuperan mallinen klassisen tyylikäs 1,25 litran vedenkeitin on sinulle varmasti mieleinen. Vanhan ajan teepannua muistuttava kurvikas vedenkeitin on saatavilla KitchenAidin klassikkoväreissä, ja se keittää veden nopeasti energiaa säästäen.

Pelkkää priimaa Premium-vedenkeittimellä

1,5 litran Artisan-vedenkeittimessä on sulava, pyöristetty muotoilu. Se näyttää ajattomalta mutta on täynnä moderneja toimintoja ja käteviä lisäominaisuuksia. Lämpötilaa voi säätää teelaadun mukaan, ja lisäksi kaksoisseinärakenteen ansiosta keittäminen on hiljaista ja vesi pysyy lämpimänä keittimen sisällä nostamatta keittimen ulkopinnan lämpötilaa.

Säädä lämpötila juuri oikeaksi

Kaikkia kuumia juomia ei tarvitse lämmittää kiehumispisteeseen asti. Liian kuuma vesi voi itse asiassa heikentää juoman makua. Teen ja kahvin ystäville säädettävän lämpötilan vedenkeittimet ovat täydellinen valinta, sillä juoman lämpötilan saa valittua juuri oikeaksi.

Kaada kuin ammattilainen

KitchenAidin 1 litran digitaalisen Artisan-vedenkeittimen lämpötilaa voi säätää yhden asteen tarkkuudella ja lämpötilan voi tarkistaa kannen haudutuslämpötilamittarista. Lämpötila nousee hitaasti mutta varmasti oikealle tasolle. Vedenkeittimessä on myös pitkä nokka, jonka avulla voit kaataa veden kahvinpurujen päälle tasaisesti kuin aito barista.

Täydellinen lämpötila

Säädettävän lämpötilan vedenkeittimiin kuuluu myös 1,5 litran Artisan-vedenkeitin, jossa on seitsemän eri kytkimellä valittavaa lämpötilaa (50–100 °C). Sillä saat keitettyä sekä tarkkaa lämmitystä vaativat valkoiset ja vihreät teet että mustat teet ja yrttiteet. Vesi kiehautetaan tehokkaasti ja hiljaisesti, ja sinä näet veden lämpötilan vettä kaataessasi.

Suuri on kaunista

Myös suuremman 1,7 litran vedenkeittimen lämpötilaa voi säätää. Valitse sopiva lämpötila 50–100 asteen väliltä digitaalista näyttöä hyödyntäen. Reilun kokoisessa vedenkeittimessä on lämpimänäpitotoiminto, joka pitää veden halutussa lämpötilassa jopa 30 minuutin ajan, kun vedenkeitin on jalustallaan. Toiminto sopii kiireiseenkin elämäntyyliin.

Kauniisti muotoiltu vedenkeitin

Erinomaisen muotoilun ansiosta kodinkoneita on ilo käyttää. 1, 5 litran vedenkeitin päivittää aamupalasi nykyaikaan. Vedenkeittimessä on uusia ominaisuuksia sekä vastustamaton, kupera muotoilu. Reilusta 1,5 litran kapasiteetista huolimatta vesi lämpenee nopeasti ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäpuoli pitää veden laadukkaana. Kiiltävässä ja pyöristetyssä keittimessä on krominen koristenauha, joka tuo pientä luksusta arkeen. Kolahtaako tyyli? Hanki vedenkeittimen rinnalle yhteensopiva kahden leipäpalan pitkäaukkoinen leivänpaahdin.

Black kettle and toaster with 4 cups of tea

Hyvänmakuista vettä

Veden laadulla on suuri vaikutus kuumia juomia valmistettaessa. KitchenAidin vedenkeittimissä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut sisäpinnat, jota pitävät veden laadukkaana ja hyvän makuisena. Muista puhdistaa vedenkeitin ja poistaa kalkki säännöllisesti. Puhdistus ja kalkinpoisto onnistuu esimerkiksi keittämällä etikka-vesiseosta ja antamalla sen seisoa keittimessä yön yli. Huuhtele keitin huolellisesti ennen seuraavaa käyttökertaa.

Black kettle and toaster with matcha latte

Vedenkeittimen tyyliin sopiva leivänpaahdin

Kaipaatko yhteensopivia tuotteita? KitchenAidin yhteensopivien sarjojen avulla voit valita vedenkeittimen rinnalle sopivan leivänpaahtimen.

LYÖDÄ SUOSIKKISI
Cream kettle and toaster on wood table
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.