Viipaloi ja suikaloi juurekset, tuoreet vihannekset, perunat, sipulit, juustot, kaikenlaiset hedelmät, pähkinät sekä juustot, suklaalevyt ja –tangot kuorrutuksiin.
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI, KUN TUOTE ON SAATAVILLA
Lähetämme sähköposti-ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Huomioithan, että sähköpostiosoitteesi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti
Saat tietää ensimmäisten joukossa, kun tuotetta on taas varastossa.
2-in-1-syöttöpainin
Viipaloi täydellisesti niin suuret kuin pienet hedelmät ja vihannekset kurkuista selleriin. Suuren syöttöpainimen suuaukon halkaisija on noin 6 cm. Pienen syöttöpainimen suuaukon halkaisija on noin 3,5 cm.
Vihannesleikkurin/-raastimen runko
Valmistettu muovista, metallinen käyttöakseli. Ei kestä konepesua, voi pestä käsin.
Viipalointiterä (3 mm)
Viipaloi nopeasti vihannekset, kuten kurkut, porkkanat, sellerin ja kesäkurpitsan. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Konepesun kestävä.
Keskikarkea raastinterä (4 mm)
Raastaa hienoksi juuston ja kovat vihannekset, kuten porkkanat. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Konepesun kestävä.
Karkea raastinterä (6 mm)
Täydellinen raastamaan esimerkiksi kaalista coleslaw-salaattia tai perunoista perunahakkelusta. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Konepesun kestävä.
Säilytyskotelo
Vihannesleikkuri- ja raastinlisäosa on helppo ja kätevä säilyttää sen omassa säilytyskotelossa (laatikossa).
Sateenkaarisalaatti, kreikkalainen salaatti, amerikkalainen kerrossalaatti, thai-kanasalaatti, arabityylinen kanasalaatti... Ei maiden keittiöiden tarjoama innoitus saa veden kielelle.
Tämä tehokas ruostumattomasta teräksestä valmistettu vihannesleikkuri ja -raastin nopeuttaa ruoanlaittoa. Viipalointiterä viipaloi kurkut, sellerit ja muut vihannekset. Keskikarkea raastinterä sopii täydellisesti juuston sekä esimerkiksi porkkanoiden ja muiden kovien vihannesten raastamiseen. Karkea raastinterä on ihanteellinen valinta herkullisen coleslaw-kaalisalaatin raastamiseen.
Voit tehdä paljon muutakin kuin salaattia. Raasta juustoa kuumien tacojen päälle tai perunoita rapeisiin, kotitekoisiin hash browneihin. Valmistele suuri määrä vihanneksia, kuten myskikurpitsaa, kukkakaalia ja kaalia, jotka voit käyttää wokkiin, paistoksiin ja laatikkoruokiin.
• Kiinnitä leikkuri/raastin yleiskoneeseen (myydään erikseen) ja kiristä.
• Valitse terä ja työnnä se lisävarustekoteloon niin, että se napsahtaa paikalleen.
• Aseta alle suuri kulho, johon valmis raaste putoaa.
• Leikkaa ainekset syöttöputkeen sopiviksi paloiksi.
• Aseta yleiskone nopeudelle 4 ja työnnä ainekset syöttöpainimella sisään.
• Voit irrottaa ja vaihtaa terän helposti vetämällä sitä ulospäin ja painamalla vapautusvipua.
Jos kiinnostuit vihannesleikkurista ja -raastimesta ja haluaisit tehdä vieläkin enemmän, voit ostaa yleiskoneen lisävarustesarjan, joka sisältää myös kaksi muuta lisäosaa. Niiden avulla voit jauhaa lihaa, kalaa ja muita tuoreita aineksia sekä valmistaa hedelmistä ja vihanneksista hilloja ja kastikkeita.
Lisää työkaluja luovuudellesi. Vihannesleikkurin ja -raastimen laajennuspakkaus (myydään erikseen) sisältää kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua rumpua, jotka laajentavat käyttömahdollisuuksia. Niillä saat hienoa raastetta vaikkapa tummasta suklaasta sekä Pecorinosta ja muista kovista juustoista tai karkeaa raastetta perunasta, kesäkurpitsasta ja muista vihanneksista.
Varo sormiasi. Käytä aina pakkaukseen sisältyvää KitchenAidin syöttöpaininta. Saat parhaat tulokset, kun syötät yhden kappaleen kerrallaan syöttöpainimella, joka sopii sekä pienten että suurten hedelmien ja vihannesten käsittelyyn.
Viipaloi ja suikaloi juurekset, tuoreet vihannekset, perunat, sipulit, juustot, kaikenlaiset hedelmät, pähkinät sekä juustot, suklaalevyt ja –tangot kuorrutuksiin. Mukana keskikarkea ja karkea raastinrumpu sekä viipalointirumpu.