Pääsivu>Pienkodinkoneet>Monitoimi­koneet> Johdoton monitoimikone 1,19L 5KFCB519
Charcoal grey
€ 159,00
Johdoton monitoimikone 1,19L 5KFCB519
€ 159,00
Arvonlisäverollinen
5KFCB519EDG - 859711629980
Charcoal grey

Tarvitsemasi teho ilman johtoa. Johdottomien tuotteiden valikoimaan kuuluva johdoton monitoimikone antaa vapauden sekoittaa, silputa, soseuttaa ja vatkata helposti omalla tyylilläsi – missä tahansa paikassa.

€ 159,00
Arvonlisäverollinen
Sinulla on 2 t 53 min 3 s aikaa tilata, jotta tilaus toimitetaan maanantai 5. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Johdoton teholeikkuri: Pakkauksen sisältö

Johdottomassa teholeikkurissa on näppärästi kaikki tarvittava. Tämä monipuolinen työkalu on nopea- ja helppokäyttöinen.

Pohja

Yksikön runko, johon on sijoitettu akun merkkivalo ja nopeudensäädin. Puhdistetaan kostealla liinalla.

Kaatonokalla varustettu sekoituskulho

Runkoon kiertämällä lukittava kulho. Kulho on varustettu kaatonokalla ja kahvalla. Konepesun kestävä

Kansi

Kansi, jonka valutusaukosta nestemäisiä aineksia voidaan lisätä käytön aikana. Myös käynnistys- ja sykäyspainike on sijoitettu kanteen.

Monitoimiterä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu monitoimiterä on terävä ja monipuolinen varuste, jota voidaan käyttää pilkkomiseen, soseuttamiseen, hienontamiseen ja jauhamiseen. Konepesun kestävä.

Voimansiirtosovitin

Sijoitettu kätevästi kulhon sisään. Pyörittää joko terää tai vispilälisävarustetta. Konepesun kestävä.

Vispilälisävaruste

Mukana tuleva vispilä voidaan kiinnittää terän tilalle. Sen avulla saat kuohkeutta kananmunien ja kuohukerman kaltaisiin ruokiin. Konepesun kestävä.

Laturi

Kätevä laturi on yhteensopiva kaikkien valikoiman tuotteiden kanssa.

Edellinen
Seuraava

Laajenna johdottomien tuotteiden takuuta

Kaikkiin johdottoman valikoiman tuotteisiin sisältyy kahden vuoden takuu. Jos kaipaat vielä laajempaa takuuta, rekisteröimällä tuotteesi saat kolmen vuoden lisätakuun.

REKISTERÖI TUOTTEESI
Jotta tuote (tai tuotteet) on oikeutettu takuutarjoukseen, joka laajentaa takuun kahdesta yhteensä jopa viiteen vuoteen, se (tai ne) on rekisteröitävä kuuden kuukauden kuluessa ostokuitin päivämäärästä [ostotosite]

Hyödyt pääpiirteissään

 • Pilko, sekoita, soseuta ja vispaa paikasta riippumatta
 • Irrota johto seinästä ja päästä luovuutesi valloilleen
 • Johdottomuuden ansiosta keittiötasot näyttävät siisteiltä
 • Paras mahdollinen käyttöaika ja suorituskyky
 • Helppo puhdistaa ja konepesun kestävä
 • Sisältää rajoitetun kahden vuoden takuun

Johdoton teholeikkuri antaa vapautta

Päästä luovuutesi valloilleen ja toteuta suolaiset ja makeat reseptisi ilman rajoituksia.

Kätevä koko ja muotoilu

Kätevän kokoisessa, johdottomassa laitteessa lisävarusteille on säilytystila kulhossa, joten kaikki mahtuu yhteen paikkaan. Laite on konepesun kestävä — sillä tunnetusti puhdistaminen ei kuulu ruoanlaiton kohokohtiin.

Odottamasi teho

Litiumioniakku latautuu täyteen kahdessa tunnissa ja takaa parhaan mahdollisen käyttöajan ja suorituskyvyn. Akun merkkivalo ilmaisee selvästi akun varauksen.

Pikalataus säästää aikaa

Pitääkö kiirettä? Ei hätää. Jokaisella latauskerralla ei tarvitse odottaa akun täyteen latautumista. Kymmenen minuutin latauksella saa pilkottua jopa 11 sipulia (90–110 g).

Kaksi sekoitusnopeutta tuottaa tulosta

Kaksi nopeusasetusta takaavat juuri oikean lopputuloksen. Tämä monitoimileikkuri selviää kaikesta, olipa kyse sitten raa’asta lihasta, kananmunista, yrteistä, leivänmuruista tai pähkinöistä.

Vispaamalla kuohkeutta

Mukana toimitettavalla vispilälisävarusteella myös vispaaminen, emulgointi ja hämmentäminen onnistuvat. Laita vain vispilä sekoituskannuun, niin kananmunien vatkaaminen ja kerman vispaaminen onnistuvat. Suklaamoussea vai kermakakkua? Ei hätää.

Kattava johdottomien laitteiden valikoima

KitchenAidin uusi johdottomien tuotteiden valikoima käsittää teholeikkurin, sauvasekoittimen ja sähkövatkaimen. Laitteet myydään erikseen yhteensopivissa väreissä.

Johdottoman teholeikkurin ansiosta sekoitat ainekset missä vain

Kätevä johdoton teholeikkuri tekee elämästä helpompaa. Kermaisista jälkiruoista mausteisiin dippikastikkeisiin... Heittäydy mielitekojesi vietäväksi. Onnistumisen tiellä ei ole mitään.
 • Pilko, sekoita, soseuta ja vispaa
 • Sykäystoiminto kannessa
 • Hallitse koostumusta kahdella nopeusasetuksella
 • Akun merkkivalo
 • Valutusaukko kannessa

Suolaisista makeisiin ruokaluomuksiin

Itse tehdyn peston, hummuksen, majoneesin tai muiden kastikkeiden makua ja tuoksua ei voita mikään. Kannessa olevan kätevän valutusaukon kautta nestemäiset aineet, kuten sitruunamehun ja oliiviöljyn, voi lisätä seokseen laitetta pysäyttämättä.   Eikä mikään estä tekemästä hedelmäsalsaa vaikkapa mansikoista, ananaksesta, kiivistä ja mustikoista. Se valmistuu käden käänteessä.

Pidä lopputulos hyppysissäsi

Pilkotpa sitten sipuleita, pähkinöitä tai lihaa tai vispaatpa kuohkeita herkkuja, voit itse valita haluamasi koostumuksen.  Käännä säätövipu haluamallesi nopeudelle ja käynnistä laite sykäys- ja käynnistyspainikkeesta. Jos haluat seoksesta karkean, paina käynnistysnappia nopeissa sykäyksissä, kunnes lopputulos on haluamasi kaltainen.   KitchenAidin johdottomalla teholeikkurilla koostumuksesta tulee juuri oikeanlainen.

Nauti johdottomasta luovuudesta

Kun käytät johdottomia laitteita, mikään ei pidättele sinua. Valmista ruokia mistä tahansa kulmasta tai laita ainekset kulhoon ja hyödynnä vapaasti koko keittiötilaa.   Riippumatta siitä, oletko tekemässä esivalmisteluja vai koko ateriaa yhdellä kertaa, johdottomuus on kätevää ja vapauttavaa.

Vastustamatonta, modernia muotoilua

Upean värisessä ja tyylikkäästi muotoillussa johdottomassa teholeikkurissa yhdistyvät KitchenAidin satavuotinen suunnitteluosaaminen ja moderni tyyli.   Mikset hankkisi kaikkia laitteita suosikkivärissäsi? Johdottomaan valikoimaan kuuluvat myös sauvasekoitin ja sähkövatkain (myydään erikseen).

Johdoton monitoimikone 1,19L 5KFCB519

KitchenAidin johdottoman monitoimikoneen ansiosta voit antaa inspiraatiosi viedä sinut mukanaan. Saat tarvitsemasi tehon ilman johtoa. Tässä uudessa johdottomassa monitoimikoneessa on tehokas ladattava litiumioniakku, mikä takaa parhaan mahdollisen käyttöajan sekä suorituskyvyn. Voit silputa jopa 40 sipulia täydellä latauksella*, ja akun merkkivalo ilmoittaa, milloin laite on ladattava. Silppua, sekoita, soseuta ja vatkaa ruostumattomasta teräksestä valmistetulla terällä tai vispilälisävarusteella. Käsittele hedelmät, vihannekset, yrtit, raaka liha, korppujauhot, kananmunat, vispikerma, pähkinät sekä paljon muita raaka-aineita. Valittavanasi on kaksi nopeutta, ja voit muokata lopullista koostumusta lisäämällä nesteitä kannessa olevan valutusastian kautta. Sarjan laitteet voit hankkia lempivärissäsi. Johdottomien tuotteiden valikoimaan kuuluu teholeikkuri, sauvasekoitin sekä sähkövatkain, jotka myydään erikseen. Kätevä laturi toimitetaan mukana, ja se toimii kaikissa sarjan tuotteissa. *Testattu 90–110 gramman sipuleita.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KFCB519
 • Rungon materiaali
  Muovi
Tekniset Tiedot
 • Kytkennän nimellisteho (W)
  24
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Jännite (V)
  220-240
 • Tuotteen syvyys
  168
 • Tuotteen korkeus
  264
 • Tuotteen leveys
  140
 • Pakatun tuotteen syvyys
  180
 • Pakatun tuotteen korkeus
  346
 • Pakatun tuotteen leveys
  373
 • Nettopaino (kg)
  1.26
 • Kokonaispaino (kg)
  1.56

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Laadun tuntomerkki

Intohimoinen ruoanlaittaja tarvitsee parhaat työkalut saavuttaakseen tavoitteensa. Siksi tuotteemme on valmistettu parhaista materiaaleista ja niissä on käteviä yksityiskohtia ja viimeisintä tekniikkaa.  Lopputuloksena on tuotteita, jotka kestävät sukupolvien ajan. Siitä tunnistaa keittiömestarin.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.