i
VAIN VERKKOKAUPASTA
 Osta kaksi johdotonta tuotetta ja saat 20 % alennuksen toisesta tuotteesta. Tarjous koskee vain johdottomien tuotteiden valikoimaa osoitteessa kitchenaid.fi ja on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

5KHMB732EER - 859711600530

€ 169,00
Arvonlisäverollinen

2 väriä saatavana, Punainen

 • Turvallinen maksu
 • 14 päivän ilmainen palautusoikeus

Vapaus liikkua

Jopa 200 keksiä*

Ladattava akku

Seitsemän nopeutta sekoittamiseen, vispaamiseen ja vatkaamiseen

Johdoton sähkövatkain: Pakkauksen sisältö

Johdottoman sähkövatkaimen vatkainosat ovat konepesun kestäviä. Laite on kompakti ja aina yhtä helppokäyttöinen.

Pakkauksen sisältö

Turbovatkaimet ruostumattomasta teräksestä

Suunniteltu ainesten nopeaan ja perusteelliseen sekoittamiseen. Konepesun kestävä.

Laturi

Kätevä laturi on yhteensopiva kaikkien valikoiman tuotteiden kanssa.

Edellinen
Seuraava

Laajenna johdottomien tuotteiden takuuta

Kaikkiin johdottoman valikoiman tuotteisiin sisältyy kahden vuoden takuu. Jos kaipaat vielä laajempaa takuuta, rekisteröimällä tuotteesi saat kolmen vuoden lisätakuun.

REKISTERÖI TUOTTEESI

Tarjouksen ehdot Jotta tuote (tai tuotteet) on oikeutettu takuutarjoukseen, joka laajentaa takuun kahdesta yhteensä jopa viiteen vuoteen, se (tai ne) on rekisteröitävä kuuden kuukauden kuluessa ostokuitin päivämäärästä [ostotosite]

Hyödyt pääpiirteissään

 • Sekoita tehokkaasti paikasta riippumatta
 • Irrota johto seinästä ja päästä luovuutesi valloilleen
 • Pehmeän käynnistyksen toiminto vähentää roiskeita
 • Seitsemän eri nopeusvaihtoehtoa
 • Itsestään pystyssä pysyvä laite aiheuttaa vähemmän sotkua
 • Sisältää rajoitetun kahden vuoden takuun

Johdoton sähkövatkain antaa vapautta

Päästä luovuutesi valloilleen ja sekoita kakut, marengit ja taikinat ilman rajoituksia.

Tarpeeksi tehoa 200 keksiin

Täyteen ladattuna sähkövatkaimella pystyy valmistamaan jopa 200 keksiä. Itsestään pystyssä pysyväksi suunniteltu laite pitää vatkaimet näppärästi irti keittiötasosta ja aiheuttaa vähemmän sotkua.

Odottamasi teho

Litiumioniakku latautuu täyteen kahdessa tunnissa ja takaa parhaan mahdollisen käyttöajan ja suorituskyvyn. Akun merkkivalo kertoo, kun lataus alkaa olla vähissä.

Pikalataus säästää aikaa

Eikö odotteluun ole aikaa? Ei hätää. Jokaisella latauskerralla ei tarvitse odottaa akun täyteen latautumista. Kymmenen minuutin pikalataus riittää kakkutaikinan vatkaamiseen.(1)

Pehmeän käynnistyksen toiminto

Johdottomassa sähkövatkaimessa kaikki on mietitty loppuun asti. Pehmeän käynnistyksen toiminto estää aineksia roiskumasta liian kovan alkunopeuden takia. Näin ollen herkullisten taikinoiden sekoittaminen käy nopeasti.

Hitaasta hämmentämisestä vauhdikkaaseen vaahdottamiseen

Hämmennä, sekoita ja vaahdota resepti kuin resepti – vanhoista suosikeista viimeisimpiin trendeihin. Seitsemästä eri nopeudesta löytyy sopiva paksun taikinan hitaaseen hämmentämiseen, voin ja sokerin vaahdottamiseen ja munanvalkuaisten nopeaan vispaamiseen.

Kattava johdottomien laitteiden valikoima

KitchenAidin uusi johdottomien tuotteiden valikoima käsittää teholeikkurin, sauvasekoittimen ja sähkövatkaimen. Laitteet myydään erikseen yhteensopivissa väreissä.

Johdottoman sähkövatkaimen ansiosta sekoitat ainekset missä vain

Ota kaikki irti johdottomasta, aina käyttövalmiista sähkövatkaimesta. Nauti tarkasta säädettävyydestä ja tehosta ja heittäydy mielitekojesi vietäväksi. Onnistumisen tiellä ei ole mitään.
 • Sekoita tehokkaasti paikasta riippumatta
 • Hallitse koostumusta tarkasti seitsemän nopeusasetuksen ansiosta
 • Itsestään pystyssä pysyvä laite
 • Pehmeän käynnistyksen toiminto
 • Akun merkkivalo

Koristeeksi kermavaahtoa

Johdoton sähkövatkain vispaa vaivatta kuohkeimman kermavaahdon jälkiruokien, torttujen ja kuumien juomien koristeeksi. Muista, että kuohukerman määrä kaksinkertaistuu vispattuna ja paras lopputulos syntyy kylmistä aineksista.

Tee keksejä turbovatkaimilla

Tulosta syntyy nopeasti ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla vatkaimilla, jotka on suunniteltu ainesten perusteelliseen sekoittamiseen. Virheettömät, päältä rapeat ja sisältä vastustamattoman pehmeät keksit valmistuvat käden käänteessä.   Irrota sekoittamisen lopuksi vatkaimet painamalla irrotuspainiketta ja laita ne astianpesukoneeseen.

Johdotonta luomista

Kun käytät johdottomia laitteita, mikään ei pidättele sinua. Yleiskonetta kevyempi ja monikäyttöisempi johdoton sähkövatkain sopii leipurille kuin leipurille.   Johdottomien laitteiden avulla valmistat reseptit omalla tyylilläsi.

Vastustamatonta, modernia muotoilua

Upean värisessä ja selkeästi muotoillussa johdottomassa sähkövatkaimessa yhdistyvät KitchenAidin satavuotinen suunnitteluosaaminen ja moderni tyyli.   Mikset hankkisi kaikkia laitteita suosikkivärissäsi? Johdottomaan valikoimaan kuuluvat myös teholeikkuri ja sauvasekoitin (myydään erikseen).

Ota kaikki irti uusien johdottomien tuotteidemme alennuksista

Tarvitsemasi teho ilman johtoa. Valikoima antaa sinulle vapauden laittaa ruokaa paikasta ja tavasta riippumatta. Kun ostat kaksi uuden valikoimamme tuotetta, saat toisesta 20 prosentin alennuksen.

TUTUSTU

Tarjouksen ehdot Osta kaksi johdotonta tuotetta ja saat 20 % alennuksen toisesta tuotteesta. Tarjous koskee vain johdottomien tuotteiden valikoimaa osoitteessa kitchenaid.fi ja on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

VAIN VERKKOKAUPASTA

JOHDOTON SÄHKÖVATKAIN 7-NOPEUKSINEN 5KHMB732

KitchenAidin johdottoman sähkövatkaimen avulla voit antaa kunnianhimosi viedä sinut mukanaan. Saat tarvitsemasi tehon ilman johtoa. Uuden johdottoman sähkövatkaimen tehokas ladattava litiumioniakku takaa parhaan mahdollisen käyttöajan ja suorituskyvyn. Yhdellä latauksella* voi sekoittaa jopa 200 keksin taikinan. Akun merkkivalo ilmoittaa, kun akku on ladattava. Sekoita ja vatkaa suosikkireseptiesi ainekset valitsemalla seitsemästä nopeusasetuksesta sopivin. Pehmeä käynnistys vähentää ainesten roiskumista. Lisätietoja… Lisäksi sähkövatkain pysyy pystyssä ilman tukea ja pitää vatkaimet ylhäällä sotkun välttämiseksi. Miksipä et hankkisi koko tuotesarjaa lempivärissäsi? Johdottomien tuotteiden valikoimaan kuuluu teholeikkuri, sauvasekoitin ja sähkövatkain, jotka myydään erikseen. Mukana toimitetaan kätevä laturi, joka sopii kaikkiin valikoiman tuotteisiin. * Testattu neljällä erällä suklaahippukeksejä. ** Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi ulkona. Sulje

Tekniset tiedot


Yleiset Tekniset Tiedot

Mallin nimi 5KHMB732

Tekniset Tiedot

Teho (W) 16
Taajuus (Hz) 50/60
Jännite (V) 220-240
Sekoittimien nopeus RPM (min. – maks.) 100-2300
Rungon materiaali Muovi
Akkutyyppi Lithium-Ion
Mukana laturi Kyllä
Laturin lähtöjännite 220-240
Optinen latausilmaisin Kyllä
Johdon pituus (cm) 153
Tuotteen korkeus 297
Tuotteen leveys (mm) 90
Tuotteen syvyys (mm) 192
Pakatun tuotteen korkeus 265
Pakatun tuotteen leveys (mm) 193
Pakatun tuotteen syvyys 128
Bruttopaino (kg) 1.3
Nettopaino (kg) 0.95

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi

Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Rekisteröidy nyt

Laadun tuntomerkki

Intohimoinen ruoanlaittaja tarvitsee parhaat työkalut saavuttaakseen tavoitteensa. Siksi tuotteemme on valmistettu parhaista materiaaleista ja niissä on käteviä yksityiskohtia ja viimeisintä tekniikkaa.  Lopputuloksena on tuotteita, jotka kestävät sukupolvien ajan. Siitä tunnistaa keittiömestarin.

EHDOT

(1) Valmistettaessa 5 dl smoothieta tai 12,5 dl keittoa ja noudatettaessa akun huolto-ohjeita.

Tarjouksen ehdotKun ostat kaksi johdotonta laitetta, saat toisesta 20 prosentin alennuksen. Tarjous koskee vain osoitteesta kitchenaid.fi ostettuja johdottoman valikoiman laitteita ja on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.