i

5KSB4026EKG - 859711579090

€ 359,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_5Y

11 väriä saatavana, Kyoto glow

  • Turvallinen maksu
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus

KitchenAidin asiantuntevasti suunniteltu 3-osainen sekoitusjärjestelmä

Muuttuvan nopeuden 5-portainen säädin, sykäystoiminto, 3 esiasetettua reseptiohjelmaa ja itseohjautuva puhdistustoiminto

Sisäkaaria sisältävä 1,4 litran lasikann

Tehokas 1,5 hevosvoiman moottori*, jossa on Intelli-Speed-moottorinohjaus

Täydellisen maun takaava tehosekoitin

K400-tehosekoittimellamme sekoitat kovimmatkin raaka-aineet tasaiseksi ja maukkaaksi. Täydellinen intohimoisille ruoanlaittajille!

Inspiroivat värivaihtoehdot

Väri on osa DNA:tamme. Haluamme tarjota sinulle klassisia ja nykyaikaisia värivaihtoehtoja, jotka sopivat tyyliisi, kotiisi tai yleiskoneeseesi. Tutustu vuoden väriin, virkistävään ja tasapainoiseen Kyoto Glow'hun. Upea väri piristää keittiötäsi.

Tukeva metallirakenne

Painevalettu metallijalusta ja säädin tekevät tästä sekoittimesta erittäin kestävän. Se on painava ja tukeva ja aina valmiina toteuttamaan mitä erilaisimpia reseptejä. Vankan rakenteen lisäksi turvallisuuden tunnetta tuo 5 vuoden takuu.

Huikeita mahdollisuuksia

Voit muokata K400-tehosekoittimen juuri omaan elämääsi ja arkeesi sopivaksi erikseen myytävillä lisävarusteilla. Voit esimerkiksi ottaa 500 ml:n sekoituspullon mukaan töihin tai salille, säilyttää annoksia jääkaapissa pienessä sekoitusastiassa tai käyttää sitruspuristinta.

Sekoittaa kovatkin ainekset

Voit sekoittaa koviakin aineksia, kuten manteleita, chia-siemeniä, jäätä, inkivääriä tai ravitsevia, runsaskuituisia lehtivihanneksia. Sekoittimessa ne muuttuvat tasaiseksi seokseksi, jossa kaikki maut ovat täydellisessä ja herkullisessa tasapainossa.

3-osainen sekoitusjärjestelmä

Saavuta aina tasainen koostumus. 3-osaisessa järjestelmässämme yhdistyvät ainutlaatuinen epäsymmetrinen terä, sisäkaaria sisältävä kannu sekä muokkautuva Intelli-Speed-moottorinohjaus, joka määrittää optimaalisen nopeuden sekoitettavan aineen mukaan.

Helppoa hallintaa

Luo juuri oikea maku ja koostumus intuitiivisen säätökytkimen avulla. Valittavanasi on 5 nopeutta, sykäystoiminto ja kolme esiasetettua ohjelmaa (jäämurska – jäähilejuoma – smoothie) sekä kätevä itseohjautuva puhdistustoiminto.

Pakkauksen sisältö

Pakkauksen sisältö

1,4 litran lasikannu, jossa on epäsymmetrinen terä

Neliskulmaisessa lasikannussa on sisäkaaret, joiden ansiosta ainekset ohjautuvat aina kohti terää. Ne luovat voimakkaan sekoituspyörteen ja helpottavat kaatamista. Pohjan 3 mm paksu terä vahvennetusta ruostumattomasta teräksestä sekoittaa neljässä eri kulmassa, mikä helpottaa kovimpienkin ainesosien sekoitusta. Kaikki osat ovat konepesun kestäviä.

Tiiviisti sulkeutuva kansi, jossa on irrotettava kuppi

Ilmastoitu kansi kiinnittyy tiiviisti kannuun. Se on valmistettu silikonista, ja se on helppo irrottaa ja puhdistaa. Kannessa on irrotettava 60 ml:n mittakuppi (BPA-vapaa), jolla seokseen voi mitata ja lisätä ainesosia sekoituksen aikana. Konepesun kestävä.

Edellinen
Seuraava

Vuoden väri

KitchenAidin virkistävävuoden väri on Kyoto Glow..

Inspiraatiomme lähde on Kioto, kaupunki, jossa yhdistyvät nykyaikainen kulttuuri, vehreät puutarhat ja muinaiset temppelit.

Kyoto Glow on virkistävän kirkas ja samalla rauhallisen tasapainoinen ja sopii täydellisesti luonnolliseen, terveelliseen elämäntyyliin.

Selviää kovimmistakin aineista

Kovat ainekset ovat yleensä terveellisiä, sillä ne sisältävät paljon kuitua, proteiinia ja ravinteita.

Tällä KitchenAid-tehosekoittimella pystyt sekoittamaan pähkinöitä, pieniä siemeniä, inkivääriä, kovia hedelmiä ja lehtivihanneksia, kuten lehtikaalia, ja luomaan tasaisen koostumuksen kaikkia tarpeitasi varten.

Saat siis aina tasaisen koostumuksen ja täydellisen tasapainoisen maun jokaisella hörppäyksellä tai lusikallisella.

 

Persoonallista tyyliä

Piristä keittiötäsi kirkkailla ja virkistävillä väreillä. Voit valita tyylikkään K400-tehosekoittimen tyyliisi tai kotisi sisustukseen sopivaksi tai vaikka yleiskoneesi värin mukaan.

Tarjolla on paljon upeita värivaihtoehtoja, kuten Pistaasi ja Medallion Silver, joten löydät varmasti juuri itsellesi sopivan tehosekoittimen.

Vähemmän sotkua

Anna mielikuvituksesi lentää siivoamisesta murehtimatta. K400-tehosekoittimen pehmeän käynnistyksen toiminto käynnistää moottorin hitaalla nopeudella ja nopeuttaa vauhtia vasta, kun roiskeista ei ole enää vaaraa.

Kun olet valmis, voit puhdistaa kannun itseohjautuvan puhdistustoiminnon avulla. Kaada kannuun vettä ja tippa astianpesuainetta ja käynnistä itsepuhdistusohjelma. Kannu ja kansi kestävät myös konepesun.

Kestää kovaakin käyttöä

K400-tehosekoitin sopii päivittäiseen, toistuvaan käyttöön. Voit valmistaa aamiaissmoothieita, keittoja, dippejä, pähkinävoita tai vaikka tasaisia soseita illallista varten.

Sekoittimessa on tukeva painevalettu metallijalusta, metallisäädin ja 3-osainen sekoitusjärjestelmä. Laadukas rakenne takaa toimivan käytön moneksi vuodeksi eteenpäin. Mitä reseptiä kokeilet seuraavaksi?

Osa terveellistä elämäntapaa

Ovatko terveelliset smoothiet aamusi pelastus? Vai vietkö töihin lounaaksi omatekemäsi keiton? Tiedämme, että tehosekoitinta käytetään moniin eri tarkoituksiin, ja siksi olemme luoneet sille lisävarustesarjan (myydään erikseen).

Voit esimerkiksi ottaa raikastavan juoman mukaan treenisalille sekoituspullossa tai säilyttää tuoretta vauvanruokaa tai minttudippiä pienessä säilytysastiassa. Valitse suosikki omaan arkeesi. 

Lisävarusteet helpottavat arkea

Mukauta K400-tehosekoitin arkeesi sopivaksi laajan lisävarustevalikoiman avulla: voit luoda erikokoisia sekoituksia, säilyttää niitä ja ottaa ne mukaan tien päälle.

SELAA LISÄVARUSTEITA ›
accessories

ARTISAN K400 TEHOSEKOITIN 5KSB4026

K400-tehosekoitin auttaa sinua saavuttamaan täydellisen maun kulinarisissa seikkailuissasi. Se on suunniteltu työstämään vaikeitakin ainesosia niin, että lopputulos on tasainen riippumatta siitä, teetkö ravitsevia kotitekoisia keittoja, lastenruokia, limemehuja pähkinävoita, dippiä, sosetta, kastikkeita tai smoothieita. Kuinka se toimii? Tehosekoittimessa on 3-osainen järjestelmä, joka toimii harmonisesti: tukeva kannu, ainutlaatuinen epäsymmetrinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä vetää ainekset keskelle kannua taaten tasaisen lopputuloksen sekä Intelli-Speed ​​1. Lisätietoja… 5 HP -moottori, joka tunnistaa sisällön optimaalisen nopeuden ylläpitämiseksi. Suunniteltu raskaaseenkin päivittäiseen käyttöön, siinä on vankka metallirakenne sekä ohjausnuppi - ja viiden vuoden takuu. Tehosekoitinta on helppo hallita intuitiivisella valitsimella. Käännä se haluamallesi nopeudelle, käytä pulssivaihtoehtoa ta valitse kolmesta esiasetetusta ohjelmasta - jäämurska, jäiset juomat, smoothie – automaattinen prosessi, jossa lopputulos on paras mahdollinen. Kun olet valmis, voit puhdistaa tehosekoittimen kätevällä itsepuhdistussykliominaisuudella seuraavaa kulinaarista seikkailuasi varten. Mikä on seuraava kulinaarinen seikkailusi? K400-tehosekoittimeen on saatavilla valikoima lisävarusteita, mitä KitchenAid myy erikseen. Elämäntyyliistäsi riippuen voit valmistaa ja ottaa mukaasi sekä säilyttää erikokoisia sekoituksia. Valitse 500 ml:n henkilökohtainen pullo (joka on kätevä smoothien ja mehujen ottamiseen laukkuun mukaan), 200 ml:n pienemmät pullot sekä 1 litran sitruspuristin. * Tehosekoittimen moottorin teho hevosvoimina on määritetty laboratorio-olosuhteissa dynamometrilla, jolla mitataan moottoreiden mekaanista voimaa. Moottorin huipputeho on 1,5 hevosvoimaa. Tällä viitataan itse moottorin tehoon eikä tehosekoittimen tehoon kannussa. Minkään tehosekoittimen teho kannussa ei vastaa sen moottorin tehoa. Sulje

Tekniset tiedot


Yleiset Tekniset Tiedot

Mallin nimi 5KSB4026

Tekniset Tiedot

Teho (W) 1200
Jännite (V) 220-240
Taajuus (Hz) 50/60
Suurin pyörimisnopeus (rpm) 16000
Pienin pyörimisnopeus (rpm) 600
Tuotteen korkeus 401
Tuotteen leveys 193
Tuotteen syvyys 229
Pakatun tuotteen korkeus 279
Pakatun tuotteen leveys 432
Pakatun tuotteen syvyys 311
Bruttopaino (kg) 7.48
Nettopaino (kg) 6.62
Yhden kosketuksen pulssitoiminnon nopeus Euro

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi

Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Rekisteröidy nyt

Etsitkö foodie-inspiraatiota?

KATSO KAIKKI RESEPTIT
Looking-for-some-foodie-inspiration

Lisää tehosekoittimia terveelliseen elämään

TUTUSTU TEHOSEKOITTIMIIMME
BLENDERS
Oletko intohimoinen ruoanlaittaja? Tilaa uutiskirjeemme niin saat 5 % alennusta.

Saat KitchenAidin uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.