Skip the navigation

Cashewpähkinävoi

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Cashew butter

Tämä paahtoleivän levite saa sinut unohtamaan maapähkinävoin.

Duration
Yhteensä25min
Valmistelu10min
Ruoanlaitto15min

Välineet

BlenderBlender

Ainekset

Annos

450 g

cashewpähkinöitä

80 ml

vaahterasiirappia

1 tl

vaniljauutetta

2 rkl

kookosöljyä

1/4 tl

suolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää cashewpähkinät, vaahterasiirappi ja vaniljauute kulhoon. Sekoita, kunnes kaikkien pähkinöiden pinnalla on siirappia.

  2. Levitä cashewpähkinät leivinpellille ja paahda 15 minuuttia 180-asteisessa esilämmitetyssä uunissa, kunnes pähkinät ovat kullanruskeita. Laita sivuun ja anna jäähtyä.

  3. Laita cashewpähkinät KitchenAid K400 -tehosekoittimen kannuun ja sekoita nopeudella 5 noin viisi minuuttia, kunnes koostumus muistuttaa tahnaa. Kaavi tahna astian reunoilta tarvittaessa.

  4. Lisää kookosöljy ja suola ja sekoita nopeudella 5, kunnes ainekset muodostavat tasaisen levitteen.