Skip the navigation

Falafel-tyylinen dippi nachojen ja pico de gallo -salsan kera

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Falafel style dip with nachos and sauce

Tämä herkullinen alkupala edustaa fuusiokeittiötä, ja siinä yhdistyvät meksikolainen ja Lähi-idän keittiö.

Duration
Yhteensä20min
Valmistelu20min

Välineet

MeatGrinderMeatGrinder
StandMixerStandMixer

Ainekset

Annos

200 g

kikherneitä säilykeliemessä

50 g

persiljaa

60 ml

rasvatonta jogurttia

1/2 kynsi

valkosipulia

200 g

tomaattimurskaa

25 g

jalapenoja suolaliemessä

1 rkl

valkoviinietikkaa

4 rkl

seesamiöljyä

1/3 tl

suolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuivaa kikherneet lävikössä ja pese ja kuivaa persilja hyvin.

  2. Kiinnitä hieno jauhatuslevy lihamyllyyn.

  3. Liitä lihamylly KitchenAid-yleiskoneeseen ja aseta syöttölautanen lisävarusteen päälle. Laita kulho lisäosan alle.

  4. Käynnistä yleiskone nopeudella 5 ja lisää persilja syöttösuppiloon.

  5. Lisää valkosipuli käyttäen paininta apuna.

  6. Lisää kikherneet käyttäen edelleen paininta.

  7. Lisää seokseen juustokuminajauhe, neljä ruokalusikallista öljyä, jogurtti ja 1/3 teelusikallista pöytäsuolaa.

  8. Sekoita tomaattimurska, etikka, jalapenot ja hyppysellinen suolaa pienessä kulhossa.

  9. Laita dippi neljään kuppiin ja lisää päälle tomaattiseos. Tarjoile alkupalana maissinachojen kanssa.

  10. Laita dippi neljään kuppiin ja lisää päälle tomaattiseos. Tarjoile alkupalana maissinachojen kanssa. Jos pidät tulisesta ruoasta, lisää joukkoon reilusti chiliä kikherneiden jauhatuksessa.