i
Edellinen sivu
Lapset ja perhe

Gluteenittomat letut

Aloita valmistus

Tiedot

9

Ainesosat

10

Vaihetta

Ainesosat

  • 120 mlmakeuttamatonta mantelimaitoa
  • 2rkl greipinsiemenöljyä (lisää paistamista varten)
  • 2rkl vaahterasiirappia
  • 1rkl luontaista vaniljauutetta
  • 2keskikokoisia munia
  • 175 ggluteenittomia leivontajauhoja
  • 1tl gluteenitonta leivinjauhetta
  • 1tl ruokasoodaa
  • ¼tl merisuolaa
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Laita maito, öljy, vaahterasiirappi, vaniljauute ja munat KitchenAid® Power Plus® -tehosekoittimen astiaan. Sulje kansi ja käytä tehosekoitinta 3–5 sekuntia säädettävällä nopeudella 3, kunnes ainesosat ovat juuri sekoittuneet.

  • Vaihe 2

    Lisää jauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja suola. Käytä tehosekoitinta noin 5 sekuntia säädettävällä nopeudella 3, kunnes ainesosat ovat sekoittuneet hyvin.

  • Vaihe 3

    Poista korkki kannen keskeltä, aseta survin paikoilleen ja kaavi astian sivuille mahdollisesti jääneet jauhot mukaan seokseen. Käytä tehosekoitinta vielä 3–5 sekuntia, kunnes seoksessa ei ole kokkareita.

  • Vaihe 4

    (Älä sekoita liikaa.)

  • Vaihe 5

    Anna seoksen tekeytyä 5 minuutin ajan ennen paistamista.

  • Vaihe 6

    Lämmitä 1/2 tl greipinsiemenöljyä pienessä paistinpannussa matalalla keskilämmöllä. Lisää sitten kauhalla 1/3 kupillista (80 ml) lettutaikinaa siten, että se leviää tasaisesti pannulle.

  • Vaihe 7

    Paista noin 3 minuutin ajan, kunnes letun pinta kuplii ja reunat alkavat kuivua.

  • Vaihe 8

    Käännä lettu lastan avulla ja paista vielä vähintään 2 minuuttia, kunnes lettu on kokonaan kypsä.

  • Vaihe 9

    Paista jäljellä oleva taikina samalla tavalla.

  • Vaihe 10

    Tarjoile letut vaahterasiirapin kera ja koristele tuoreilla hedelmillä, kookoshiutaleilla, murskatuilla pähkinöillä jne.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:


a) Hyväksyn vastaanottaa markkinointiviestejä KitchenAidilta ja muilta Whirlpool Corporationin tuotemerkeiltä sekä haluan vastaanottaa 5 %:n kertaluontoisen sekä henkilökohtaisen alennuskoodin sähköpostiini.



Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Gluteenittomat letut

Vaihe 1

Laita maito, öljy, vaahterasiirappi, vaniljauute ja munat KitchenAid® Power Plus® -tehosekoittimen astiaan. Sulje kansi ja käytä tehosekoitinta 3–5 sekuntia säädettävällä nopeudella 3, kunnes ainesosat ovat juuri sekoittuneet.

Vaihe 2

Lisää jauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja suola. Käytä tehosekoitinta noin 5 sekuntia säädettävällä nopeudella 3, kunnes ainesosat ovat sekoittuneet hyvin.

Vaihe 3

Poista korkki kannen keskeltä, aseta survin paikoilleen ja kaavi astian sivuille mahdollisesti jääneet jauhot mukaan seokseen. Käytä tehosekoitinta vielä 3–5 sekuntia, kunnes seoksessa ei ole kokkareita.

Vaihe 4

(Älä sekoita liikaa.)

Vaihe 5

Anna seoksen tekeytyä 5 minuutin ajan ennen paistamista.

Vaihe 6

Lämmitä 1/2 tl greipinsiemenöljyä pienessä paistinpannussa matalalla keskilämmöllä. Lisää sitten kauhalla 1/3 kupillista (80 ml) lettutaikinaa siten, että se leviää tasaisesti pannulle.

Vaihe 7

Paista noin 3 minuutin ajan, kunnes letun pinta kuplii ja reunat alkavat kuivua.

Vaihe 8

Käännä lettu lastan avulla ja paista vielä vähintään 2 minuuttia, kunnes lettu on kokonaan kypsä.

Vaihe 9

Paista jäljellä oleva taikina samalla tavalla.

Vaihe 10

Tarjoile letut vaahterasiirapin kera ja koristele tuoreilla hedelmillä, kookoshiutaleilla, murskatuilla pähkinöillä jne.

top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.