Skip the navigation

Helppo suklaamousse

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Easy chocolate mousse

Helppo suklaamousse on syntisen hyvää.

Duration
Yhteensä3h10
Valmistelu10min
Asetus3h

Välineet

StandMixerStandMixer

Ainekset

Annos

120 g

pastöroitua munanvalkuaista

80 g

tummasuklaahippuja

1 rkl

hienoa sokeria

25 g

ranskankerma

2

vadelmaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kaada munanvalkuaiset yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä lankavispilä. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 10. Vatkaa munanvalkuaisia, kunnes vaahdosta muodostuu pehmeitä huippuja.

  2. Lisää sokeri ja vatkaa, kunnes vaahto alkaa muodostaa kiinteitä, kuohkeita huippuja.

  3. Sulata suklaahiput mikrossa kovalla lämmöllä noin 30 sekuntia tai kunnes suklaa on sulanut.

  4. Kaada sulatettu suklaa erilliseen kulhoon. Lisää ruokalusikallinen munanvalkuaisvaahtoa sulaan suklaaseen ja sekoita voimakkaasti lastalla.

  5. Toista, kunnes koko munanvalkuaisvaahto on käytetty.

  6. Laita mousse neljään kuppiin tai pieneen kulhoon ja anna asettua jääkaapissa kolme tuntia. Tarjoile ranskankerman ja vadelmien kera.