Yltiöherkullinen jälkiruoka kahvin ystäville. Makea, täyteläinen ja täydellinen kesäiltoihin.
Ainesosat
Vaihe 1
1 päivä ennen: Laita 4 muottiin kuhunkin 1 annos espressoa.
Vaihe 2
1 päivä ennen: Kaada maitoa muotteihin merkkiviivaan asti. Sitä tulisi olla kussakin muotissa noin 125 millilitraa. Laita muotit pakastimeen 12–24 tunniksi.
Vaihe 3
Samana päivänä: Kaada 1,25 dl dulce de leche -siirappia kulhoon ja ohenna 1,25 desilitralla kondensoitua maitoa. Voit käyttää muitakin maitojuomia, mutta varmista, että koostumus on juokseva. Sekoita keskenään. Koostumus on sopiva, kun se valuu ja vajoaa jään reunoja pitkin. Tämä toimii makeuttajana.
Vaihe 4
Tämä resepti ei vaadi jääpalojen esisulatusta. Höylää espressojäätä haluamaasi lasiin tai kulhoon. Kaada 25 ml tai enemmän (riippuen siitä, kuinka makean haluat cappuccinostasi) dulce de leche -seosta jään päälle ja koristele 3–4 suklaakuorrutetulla kahvipavulla tai raastetulla kahvisuklaalla.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
1 päivä ennen: Laita 4 muottiin kuhunkin 1 annos espressoa.
Vaihe 2
1 päivä ennen: Kaada maitoa muotteihin merkkiviivaan asti. Sitä tulisi olla kussakin muotissa noin 125 millilitraa. Laita muotit pakastimeen 12–24 tunniksi.
Vaihe 3
Samana päivänä: Kaada 1,25 dl dulce de leche -siirappia kulhoon ja ohenna 1,25 desilitralla kondensoitua maitoa. Voit käyttää muitakin maitojuomia, mutta varmista, että koostumus on juokseva. Sekoita keskenään. Koostumus on sopiva, kun se valuu ja vajoaa jään reunoja pitkin. Tämä toimii makeuttajana.
Vaihe 4
Tämä resepti ei vaadi jääpalojen esisulatusta. Höylää espressojäätä haluamaasi lasiin tai kulhoon. Kaada 25 ml tai enemmän (riippuen siitä, kuinka makean haluat cappuccinostasi) dulce de leche -seosta jään päälle ja koristele 3–4 suklaakuorrutetulla kahvipavulla tai raastetulla kahvisuklaalla.