Edellinen sivu

Höylätty dulce de leche cappucino -jää

Yltiöherkullinen jälkiruoka kahvin ystäville. Makea, täyteläinen ja täydellinen kesäiltoihin.

Aloita valmistus

Työkalut

Tiedot

7

Ainesosat

4

Vaihetta

Aika

30'

Esivalmistelut

30'

Yhteensä

Ainesosat

  • 4 jääpalaa4 espressojääpalaa
  • 4 annosta4 annosta espressoa
  • 500 ml500 ml vähärasvaista maitoa
  • 125 ml125 ml dulce de lecheä
  • 125 ml125 ml kondensoitua maitoa
  • 35 g12–15 (35 g) suklaakuorrutettua kahvipapua
  • 6 g2 rkl (6 g) raastettua kahvisuklaata
Tee nyt
  • Vaihe 1

    1 päivä ennen: Laita 4 muottiin kuhunkin 1 annos espressoa.

  • Vaihe 2

    1 päivä ennen: Kaada maitoa muotteihin merkkiviivaan asti. Sitä tulisi olla kussakin muotissa noin 125 millilitraa. Laita muotit pakastimeen 12–24 tunniksi.

  • Vaihe 3

    Samana päivänä: Kaada 1,25 dl dulce de leche -siirappia kulhoon ja ohenna 1,25 desilitralla kondensoitua maitoa. Voit käyttää muitakin maitojuomia, mutta varmista, että koostumus on juokseva. Sekoita keskenään. Koostumus on sopiva, kun se valuu ja vajoaa jään reunoja pitkin. Tämä toimii makeuttajana.

  • Vaihe 4

    Tämä resepti ei vaadi jääpalojen esisulatusta. Höylää espressojäätä haluamaasi lasiin tai kulhoon. Kaada 25 ml tai enemmän (riippuen siitä, kuinka makean haluat cappuccinostasi) dulce de leche -seosta jään päälle ja koristele 3–4 suklaakuorrutetulla kahvipavulla tai raastetulla kahvisuklaalla.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Höylätty dulce de leche cappucino -jää

Vaihe 1

1 päivä ennen: Laita 4 muottiin kuhunkin 1 annos espressoa.

Vaihe 2

1 päivä ennen: Kaada maitoa muotteihin merkkiviivaan asti. Sitä tulisi olla kussakin muotissa noin 125 millilitraa. Laita muotit pakastimeen 12–24 tunniksi.

Vaihe 3

Samana päivänä: Kaada 1,25 dl dulce de leche -siirappia kulhoon ja ohenna 1,25 desilitralla kondensoitua maitoa. Voit käyttää muitakin maitojuomia, mutta varmista, että koostumus on juokseva. Sekoita keskenään. Koostumus on sopiva, kun se valuu ja vajoaa jään reunoja pitkin. Tämä toimii makeuttajana.

Vaihe 4

Tämä resepti ei vaadi jääpalojen esisulatusta. Höylää espressojäätä haluamaasi lasiin tai kulhoon. Kaada 25 ml tai enemmän (riippuen siitä, kuinka makean haluat cappuccinostasi) dulce de leche -seosta jään päälle ja koristele 3–4 suklaakuorrutetulla kahvipavulla tai raastetulla kahvisuklaalla.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.