Skip the navigation

Jogurtti-hunajajäätelöä paahdettujen mantelien kera

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Yogurt and honey ice cream with roasted almonds

Kreikkalaistyylinen jäätelö, jossa on kontrastina rapeutta: tätä on pakko kokeilla.

Duration
Yhteensä30min
Valmistelu30min

Välineet

IceCreamMakerIceCreamMaker
StandMixerStandMixer

Ainekset

Annos

60 g

tomusokeria

250 g

jogurttia

60 ml

maitoa

60 ml

kermaa

25 g

hunajaa

1 rkl

johanneksenleipäpuujauhetta (carob-jauhetta)

5 g

paahdettuja viipaloituja manteleita

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita jäätelökoneen kulho pakastimeen edellispäivänä.

  2. Liitä kulho ja lankavispilä yleiskoneeseen. Lisää jogurtti, sokeri, maito, kerma, carob ja hunaja. Vispaa 3–4 minuuttia nopeudella 4, kunnes seos on tasaista.

  3. Irrota kulho, liitä jäätelökone ja laita sekoitin paikoilleen.

  4. Käynnistä yleiskone nopeudella 1, kaada seos jäätelökoneeseen ja anna sekoittimen käydä 20–30 minuuttia huoneen lämpötilasta riippuen.

  5. Irrota kulho ja jaa jäätelö kulhoihin jäätelökauhan avulla.

  6. Koristele manteleilla ja hunajalla ja tarjoile heti.

  7. Lisää seokseen 2 lusikallista rusinoita ja hienoksi raastettua appelsiininkuorta.