Skip the navigation

Kakun kuorrute

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Cake icing

Voikreemikuorrute, joka sopii erinomaisesti nakukakkuihin ja täysin kuorrutettuihin 3-kerroksisiin kakkuihin.

Duration
Yhteensä10min
Valmistelu10min

Välineet

StandMixerStandMixer
SifterSifter

Ainekset

Annos

230 g

pehmeää voita

500 g

tomusokeria

1 tl

vaniljauutetta

2 rkl

kermaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää pehmennyt voi lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Vaahdota voita nopeudella 4, kunnes se on tasaista ja sen väri on vaalennut.

  2. Kiinnitä yleiskoneeseen siivilä ja vaaka -lisävaruste ja siivilöi tomusokeri kulhoon nopeudella 4 samalla kun jatkat sekoittamista.

  3. Lisää vaniljauutetta ja kuohukermaa ja sekoita nopeudella 6, kunnes seos on tasainen.

  4. Lisää tomusokeria, jos haluat kiinteämmän kuorrutteen. Jos haluat pehmeämmän kuorrutteen, lisää kermaa ruokalusikallinen kerrallaan.

  5. Pyörivän kakkualustan avulla voit levittää kuorrutteen tasaisesti ilman, että kakkua täytyy kääntää kuorruttamisen aikana.

  6. Saat sileän kuorrutteen käyttämällä pursotuspussia.

  7. Aseta leivinpaperisuikaleita kakun reunoihin, jotta reunoista tulee siistit. Vedä ne pois, kun kuorrutus on valmis.

  8. Käyttämällä kuorrutuslastaa saat kakun pinnasta sileän.