Edellinen sivu

Kana-enchiladarullat

Meksikolaisvivahteiset rullat ovat täydellinen ruoka seuraaviin illanistujaisiin.

Aloita valmistus

Työkalut

Tiedot

15

Ainesosat

4

Vaihetta

Aika

20'

Esivalmistelut

20'

Yhteensä

Ainesosat

  • 340 gsilputtua kypsää kanaa (vaalea ja tumma liha)
  • 470 gmeksikolaista juustoraastesekoitusta
  • 220 gpehmeää tuorejuustoa
  • 125 mltomaattisalsaa
  • 2 rkllimen mehua
  • 1 rklvalkosipulirouhetta
  • 2 tljauhettua juustokuminaa
  • 2 tlchilijauhetta
  • 2 tlsuolaa
  • 1 tlmurskattuja punaisia chilihiutaleita
  • 430 cm:n tortilloja
  • 115 gliekillä paahdettuja kuutioituja vihreitä chilejä valutettuna
  • 2pilkottuja luumutomaatteja ilman siemeniä
  • 50 gviipaloitua salottisipulia
  • 8 gtuoreita korianterinlehtiä
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Laita kana yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja taikinakoukku yleiskoneeseen. Valitse nopeus 1 sekoita 1 minuuttia tai kunnes kana on ohuina suikaleina. Lisää juustoraaste, tuorejuusto, salsa, limemehu, valkosipuli, juustokumina, chilijauhe, suola ja punaiset chilihiutaleet. Vaihda taikinakoukku vatkaimeen. Valitse nopeus 1 ja sekoita 60 sekuntia. Kaavi seos kulhon reunoilta ja pohjasta. Valitse nopeus 4 ja sekoita 30 sekuntia. Poista ja jäähdytä kokonaan.

  • Vaihe 2

    Kuumenna tortilloja mikroaaltouunissa korkealla lämmöllä 30 sekunnin ajan talouspaperiin käärittynä. Siirrä puhtaalle työtasolle. Levitä päälle tasaisesti 2,5 dl kanaseosta. Rullaa kevyesti. Toista jäljellä olevilla tortilloilla ja täytteellä.

  • Vaihe 3

    Kääri jokainen rulla muovikelmuun ja laita jääkaappiin vähintään 2 tunniksi tai yön yli. Avaa rullat ennen tarjoilua. Leikkaa molemmista päistä noin 5 cm pois ja leikkaa rullat 2,5 cm:n paloiksi. Koristele vihreällä chilillä, tomaatilla, sipulilla ja korianterilla.

  • Vaihe 4

    Vinkki: Halusitpa sitten mietoa, keskivahvaa tai tulista, valitse suosikkisalsasi ja haluamasi tulisuusasteesi.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Kana-enchiladarullat

Vaihe 1

Laita kana yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja taikinakoukku yleiskoneeseen. Valitse nopeus 1 sekoita 1 minuuttia tai kunnes kana on ohuina suikaleina. Lisää juustoraaste, tuorejuusto, salsa, limemehu, valkosipuli, juustokumina, chilijauhe, suola ja punaiset chilihiutaleet. Vaihda taikinakoukku vatkaimeen. Valitse nopeus 1 ja sekoita 60 sekuntia. Kaavi seos kulhon reunoilta ja pohjasta. Valitse nopeus 4 ja sekoita 30 sekuntia. Poista ja jäähdytä kokonaan.

Vaihe 2

Kuumenna tortilloja mikroaaltouunissa korkealla lämmöllä 30 sekunnin ajan talouspaperiin käärittynä. Siirrä puhtaalle työtasolle. Levitä päälle tasaisesti 2,5 dl kanaseosta. Rullaa kevyesti. Toista jäljellä olevilla tortilloilla ja täytteellä.

Vaihe 3

Kääri jokainen rulla muovikelmuun ja laita jääkaappiin vähintään 2 tunniksi tai yön yli. Avaa rullat ennen tarjoilua. Leikkaa molemmista päistä noin 5 cm pois ja leikkaa rullat 2,5 cm:n paloiksi. Koristele vihreällä chilillä, tomaatilla, sipulilla ja korianterilla.

Vaihe 4

Vinkki: Halusitpa sitten mietoa, keskivahvaa tai tulista, valitse suosikkisalsasi ja haluamasi tulisuusasteesi.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.