Skip the navigation

Kauralatte

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
oatmilklatte_thumbnail.jpg

Kauramaito on erinomainen maidoton ja vegaaninen vaihtoehto lehmänmaidolle kahvijuomissa! Kauramaidossa on neutraali maku ja sitä voidaan höyryttää, vaahdottaa ja kaataa hyvin samalla tavalla kuin lehmänmaitoa. Se sopii myös erinomaisesti kuvioiden tekemiseen! Tutustu kauramaitoresepteihin reseptiosiossa.

Duration
Yhteensä5min
Valmistelu5min

Välineet

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ainekset

Annos

130 ml

kauramaitoa

25 ml (1 shotti)

espressoa

maun mukaan

kaakaojauhetta

maun mukaan

sokeria

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Höyrytä maito. Kauramaitoa kannattaa vaahdottaa hieman pidempään, sillä vaahdon muodostuminen kestää kauemmin. Voit käyttää höyrysuutinta tai maidonvaahdotinta.

  2. Kun maitovaahtoa on muodostunut, laske höyrysuutin maitoon ja kallista kannua, jotta maitoon syntyy pyörre. Jatka, kunnes kannu on lähes liian kuuma koskettavaksi. Tuloksena syntyy höyrytettyä maitoa, jossa on hieman vaahtoa.

  3. Valmista tuplaespresso haluamaasi kuppiin.

  4. Kaada vaahdotettu kauramaito espresson päälle ja tarjoile.