Kesäkurpitsamuffinit
Juustoiset, suolaiset muffinit – näitä lapset rakastavat!
Välineet
Ainekset
Annos
1/3
kesäkurpitsa
2
kevätsipulia
50 g
gouda-, edam- tai cheddar-juustoa
30 ml
auringonkukkaöljyä
2/3
kananmuna
20 g
parmesaania
85 ml
piimää
85 g
nostatusainetta sisältäviä jauhoja
Vaiheittaiset ohjeet
Paloittele kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan.
Kiinnitä yleiskoneeseen monitoimikoneen raastinlevy.
Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 6 ja työnnä kesäkurpitsa monitoimikoneen läpi.
Työnnä gouda monitoimikoneen läpi. Irrota monitoimikoneen lisäosa.
Laita yleiskoneen kulhoon jauho, piimä, auringonkukkaöljy, kananmuna ja parmesaanijuusto.
Kiinnitä vatkain. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 2 ja sekoita minuutti.
Siirrä taikina kulhoon, jossa juustot ja kesäkurpitsa ovat, ja sekoita ainekset huolella. Lisää pilkotut kevätsipulit ja sekoita hellävaraisesti.
Laita paperivuoka jokaiseen muffinivuokaan. Jaa muffinitaikina tasaisesti muffinivuokiin niin, että taikina täyttää vuoan sen reunoihin asti. Viimeistele juustoraasteella.
Paista 25 minuuttia 185 asteessa.