i
Edellinen sivu
Helppoa ja nopeaa

Kierrebataattiranskalaiset

Et tule saamaan tarpeeksesi näistä rapeista kierrebataattiranskalaisista.

Aloita valmistus

Työkalut

Yleiskoneet

Yleiskoneet

Spiralizer-spiraalileikkuri

Spiralizer-spiraalileikkuri

Tiedot

4

Ainesosat

5

Vaihetta

Aika

10'

Esivalmistelut

20'

Kypsennys

30'

Yhteensä

Ainesosat

Kuinka monta annosta?

  • 3bataattia
  • 4 rkloliiviöljyä
  • 2 tlsuolaa
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 6bataattia
  • 8 rkloliiviöljyä
  • 4 tlsuolaa
  • 2 tlpaprikajauhetta
  • 9bataattia
  • 12 rkloliiviöljyä
  • 6 tlsuolaa
  • 3 tlpaprikajauhetta
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Kiinnitä yleiskoneeseen spiraalileikkurilisävaruste. Kiinnitä spiraalileikkuriin keskikokoinen spiraaliterä.

  • Vaihe 2

    Kuori bataatit. Kiinnitä yksi bataatti lisävarusteeseen. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 6 ja anna KitchenAid-koneesi tehdä työ puolestasi. Toista kahden muun bataatin kohdalla.

  • Vaihe 3

    Sivele bataattiranskalaisten pintaan oliiviöljyä ja mausta ranskalaiset.

  • Vaihe 4

    Paista ranskalaisia uunissa 220 asteessa 20 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan rapeita. Kääntele ranskalaisia, kun ajasta on kulunut puolet.

  • Vinkki

    Aseta ranskalaiset tasaisesti vierekkäin leivinpaperille. Paista ranskalaisia uunissa 220 asteessa 20 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan rapeita. Kääntele ranskalaisia, kun ajasta on kulunut puolet.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:


a) Hyväksyn vastaanottaa markkinointiviestejä KitchenAidilta ja muilta Whirlpool Corporationin tuotemerkeiltä sekä haluan vastaanottaa 5 %:n kertaluontoisen sekä henkilökohtaisen alennuskoodin sähköpostiini.



Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Kierrebataattiranskalaiset

Vaihe 1

Kiinnitä yleiskoneeseen spiraalileikkurilisävaruste. Kiinnitä spiraalileikkuriin keskikokoinen spiraaliterä.

Vaihe 2

Kuori bataatit. Kiinnitä yksi bataatti lisävarusteeseen. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 6 ja anna KitchenAid-koneesi tehdä työ puolestasi. Toista kahden muun bataatin kohdalla.

Vaihe 3

Sivele bataattiranskalaisten pintaan oliiviöljyä ja mausta ranskalaiset.

Vaihe 4

Paista ranskalaisia uunissa 220 asteessa 20 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan rapeita. Kääntele ranskalaisia, kun ajasta on kulunut puolet.

Vinkki

Aseta ranskalaiset tasaisesti vierekkäin leivinpaperille. Paista ranskalaisia uunissa 220 asteessa 20 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan rapeita. Kääntele ranskalaisia, kun ajasta on kulunut puolet.

top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.