Vaihe 1
Kiinnitä yleiskoneeseen spiraalileikkurilisävaruste. Kiinnitä spiraalileikkuriin keskikokoinen spiraaliterä.
Vaihe 2
Kuori bataatit. Kiinnitä yksi bataatti lisävarusteeseen. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 6 ja anna KitchenAid-koneesi tehdä työ puolestasi. Toista kahden muun bataatin kohdalla.
Vaihe 3
Sivele bataattiranskalaisten pintaan oliiviöljyä ja mausta ranskalaiset.
Vaihe 4
Paista ranskalaisia uunissa 220 asteessa 20 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan rapeita. Kääntele ranskalaisia, kun ajasta on kulunut puolet.
Vinkki
Aseta ranskalaiset tasaisesti vierekkäin leivinpaperille. Paista ranskalaisia uunissa 220 asteessa 20 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan rapeita. Kääntele ranskalaisia, kun ajasta on kulunut puolet.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Kiinnitä yleiskoneeseen spiraalileikkurilisävaruste. Kiinnitä spiraalileikkuriin keskikokoinen spiraaliterä.
Vaihe 2
Kuori bataatit. Kiinnitä yksi bataatti lisävarusteeseen. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 6 ja anna KitchenAid-koneesi tehdä työ puolestasi. Toista kahden muun bataatin kohdalla.
Vaihe 3
Sivele bataattiranskalaisten pintaan oliiviöljyä ja mausta ranskalaiset.
Vaihe 4
Paista ranskalaisia uunissa 220 asteessa 20 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan rapeita. Kääntele ranskalaisia, kun ajasta on kulunut puolet.
Vinkki
Aseta ranskalaiset tasaisesti vierekkäin leivinpaperille. Paista ranskalaisia uunissa 220 asteessa 20 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan rapeita. Kääntele ranskalaisia, kun ajasta on kulunut puolet.