Skip the navigation

Kikherne- ja punajuurihummus

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Chickpea and beet hummus

Tämä täyteläinen hummus on värikäs ja maukas tarjoiltava juhliin.

Duration
Yhteensä1h10
Valmistelu10min
Ruoanlaitto1h

Välineet

BlenderBlender

Ainekset

Annos

1/2

punajuuri

40 g

tahinia

30 ml

sitruunamehua

30 g

ricottaa

150 g

kikherneitä, valutettuna ja huuhdeltuna

1/2

valkosipulin kynsi

suolaa

pippuria

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Tee punajuureen reikiä veitsellä.

  2. Kääri se folioon ja paista 60 minuuttia 220-asteisessa esilämmitetyssä uunissa. Kokeile veitsellä, että punajuuri on pehmennyt.

  3. Anna jäähtyä ja kuori.

  4. Lisää KitchenAid K400 -tehosekoittimen kannuun tahini, sitruunamehu, ricotta, kikherneet, valkosipuli, punajuuri sekä suola ja pippuri.

  5. Sekoita nopeudella 5, kunnes hummus on tasaista.