Vaihe 1
Laita jäätelökoneen kulho pakastimeen edellispäivänä.
Vaihe 2
Sekoita mangosose ja basilikanlehdet samettiseksi seokseksi 5-nopeuksisella KitchenAid Classic -tehosekoittimella.
Vaihe 3
Laita vettä ja sokeria pienelle pannulle. Lämmitä, kunnes sokeri on sulanut. Poista liedeltä, lisää mangoseos ja anna jäähtyä.
Vaihe 4
Irrota kulho, liitä jäätelökone ja laita sekoitin paikoilleen.
Vaihe 5
Käynnistä yleiskone nopeudella 1, kaada seos jäätelökoneeseen ja anna sekoittimen käydä 20–30 minuuttia huoneen lämpötilasta riippuen.
Vaihe 6
Irrota kulho ja jaa jäätelö kulhoihin jäätelökauhan avulla.
Vaihe 7
Koristele syötävillä kukilla.
VINKKI
Ripottele hieman balsamiviinietikkaa jäätelön päälle ennen tarjoilua.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Laita jäätelökoneen kulho pakastimeen edellispäivänä.
Vaihe 2
Sekoita mangosose ja basilikanlehdet samettiseksi seokseksi 5-nopeuksisella KitchenAid Classic -tehosekoittimella.
Vaihe 3
Laita vettä ja sokeria pienelle pannulle. Lämmitä, kunnes sokeri on sulanut. Poista liedeltä, lisää mangoseos ja anna jäähtyä.
Vaihe 4
Irrota kulho, liitä jäätelökone ja laita sekoitin paikoilleen.
Vaihe 5
Käynnistä yleiskone nopeudella 1, kaada seos jäätelökoneeseen ja anna sekoittimen käydä 20–30 minuuttia huoneen lämpötilasta riippuen.
Vaihe 6
Irrota kulho ja jaa jäätelö kulhoihin jäätelökauhan avulla.
Vaihe 7
Koristele syötävillä kukilla.
VINKKI
Ripottele hieman balsamiviinietikkaa jäätelön päälle ennen tarjoilua.