Skip the navigation

Mango-basilikasorbetti

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
 Import-Recipe - Mango and basil sorbet

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei kuitenkaan ole munia tai maitoa, ja se on helppo valmistaa.

Duration
Yhteensä35min
Valmistelu30min
Ruoanlaitto5min

Välineet

StandMixerStandMixer
IceCreamMakerIceCreamMaker
FoodStrainerFoodStrainer

Ainekset

Annos

300 g

mangososetta

80 g

sokeria

100 ml

vettä

2 lehteä

basilikan lehtiä

10 g

syötäviä kukkia

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita jäätelökoneen kulho pakastimeen edellispäivänä.

  2. Sekoita mangosose ja basilikanlehdet samettiseksi seokseksi 5-nopeuksisella KitchenAid Classic -tehosekoittimella.

  3. Laita vettä ja sokeria pienelle pannulle. Lämmitä, kunnes sokeri on sulanut. Poista liedeltä, lisää mangoseos ja anna jäähtyä.

  4. Irrota kulho, liitä jäätelökone ja laita sekoitin paikoilleen.

  5. Käynnistä yleiskone nopeudella 1, kaada seos jäätelökoneeseen ja anna sekoittimen käydä 20–30 minuuttia huoneen lämpötilasta riippuen.

  6. Irrota kulho ja jaa jäätelö kulhoihin jäätelökauhan avulla.

  7. Koristele syötävillä kukilla.

  8. Ripottele hieman balsamiviinietikkaa jäätelön päälle ennen tarjoilua.