Edellinen sivu
Suussa sulavat herkut

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei kuitenkaan ole munia tai maitoa, ja se on helppo valmistaa.

Aloita valmistus

Työkalut

Yleiskoneet

Yleiskoneet

Jäätelökone

Jäätelökone

Hedelmä- ja vihannessiivilä

Hedelmä- ja vihannessiivilä

Tiedot

5

Ainesosat

8

Vaihetta

Aika

30'

Esivalmistelut

5'

Kypsennys

35'

Yhteensä

Ainesosat

Kuinka monta annosta?

  • 300 gmangososetta
  • 80 gsokeria
  • 100 mlvettä
  • 2 lehteäbasilikanlehtiä
  • 10 gsyötäviä kukkia
  • 900 gmangososetta
  • 240 gsokeria
  • 300 mlvettä
  • 4 lehteäbasilikanlehtiä
  • 30 gsyötäviä kukkia
  • 600 gmangososetta
  • 160 gsokeria
  • 200 mlvettä
  • 6 lehteäbasilikanlehtiä
  • 20 gsyötäviä kukkia
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Laita jäätelökoneen kulho pakastimeen edellispäivänä.

  • Vaihe 2

    Sekoita mangosose ja basilikanlehdet samettiseksi seokseksi 5-nopeuksisella KitchenAid Classic -tehosekoittimella.

  • Vaihe 3

    Laita vettä ja sokeria pienelle pannulle. Lämmitä, kunnes sokeri on sulanut. Poista liedeltä, lisää mangoseos ja anna jäähtyä.

  • Vaihe 4

    Irrota kulho, liitä jäätelökone ja laita sekoitin paikoilleen.

  • Vaihe 5

    Käynnistä yleiskone nopeudella 1, kaada seos jäätelökoneeseen ja anna sekoittimen käydä 20–30 minuuttia huoneen lämpötilasta riippuen.

  • Vaihe 6

    Irrota kulho ja jaa jäätelö kulhoihin jäätelökauhan avulla.

  • Vaihe 7

    Koristele syötävillä kukilla.

  • VINKKI

    Ripottele hieman balsamiviinietikkaa jäätelön päälle ennen tarjoilua.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Mango-basilikasorbetti

Vaihe 1

Laita jäätelökoneen kulho pakastimeen edellispäivänä.

Vaihe 2

Sekoita mangosose ja basilikanlehdet samettiseksi seokseksi 5-nopeuksisella KitchenAid Classic -tehosekoittimella.

Vaihe 3

Laita vettä ja sokeria pienelle pannulle. Lämmitä, kunnes sokeri on sulanut. Poista liedeltä, lisää mangoseos ja anna jäähtyä.

Vaihe 4

Irrota kulho, liitä jäätelökone ja laita sekoitin paikoilleen.

Vaihe 5

Käynnistä yleiskone nopeudella 1, kaada seos jäätelökoneeseen ja anna sekoittimen käydä 20–30 minuuttia huoneen lämpötilasta riippuen.

Vaihe 6

Irrota kulho ja jaa jäätelö kulhoihin jäätelökauhan avulla.

Vaihe 7

Koristele syötävillä kukilla.

VINKKI

Ripottele hieman balsamiviinietikkaa jäätelön päälle ennen tarjoilua.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.