Ainesosat
Vaihe 1
Laita mantelit ja cashewpähkinät astiaan ja peitä ne vedellä. Liota yön yli huoneenlämmössä tai jääkaapissa 24 tunnin ajan.
Vaihe 2
Siivilöi pähkinät ja kaada vesi pois. Huuhtele juoksevan veden alla hetken.
Vaihe 3
Laita pähkinät K400-tehosekoittimen kannuun. Lisää suodatettua vettä. Sekoita 5-nopeudella 1–2 minuuttia, kunnes seos on tasaista.
Vaihe 4
Vuoraa siivilä puhtaalla harsokankaalla. Kaada pähkinämaito siivilään ja anna sen valua harsokankaan läpi.
Vaihe 5
Lisää vaniljatahnaa ja agavesiirappia ja sekoita. Siirrä suljettuun pulloon ja säilytä jääkaapissa enintään neljä päivää.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Laita mantelit ja cashewpähkinät astiaan ja peitä ne vedellä. Liota yön yli huoneenlämmössä tai jääkaapissa 24 tunnin ajan.
Vaihe 2
Siivilöi pähkinät ja kaada vesi pois. Huuhtele juoksevan veden alla hetken.
Vaihe 3
Laita pähkinät K400-tehosekoittimen kannuun. Lisää suodatettua vettä. Sekoita 5-nopeudella 1–2 minuuttia, kunnes seos on tasaista.
Vaihe 4
Vuoraa siivilä puhtaalla harsokankaalla. Kaada pähkinämaito siivilään ja anna sen valua harsokankaan läpi.
Vaihe 5
Lisää vaniljatahnaa ja agavesiirappia ja sekoita. Siirrä suljettuun pulloon ja säilytä jääkaapissa enintään neljä päivää.