Skip the navigation

Manteli-cashew-vaniljamaito

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Almond, cashew vanilla milk

Tee helposti suosikkijuomaasi kotona. Nauti vaikkapa myslin tai jääkahvin kanssa.

Duration
Yhteensä10min
Valmistelu10min

Välineet

BlenderBlender

Ainekset

Annos

75 g

manteleita, paahtamattomia

75 ml

cashewpähkinöitä, paahtamattomia

800 ml

vettä

1 tl

vaniljatahnaa

1 rkl

agavesiirappia

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita mantelit ja cashewpähkinät astiaan ja peitä ne vedellä. Liota yön yli huoneenlämmössä tai jääkaapissa 24 tunnin ajan.

  2. Siivilöi pähkinät ja kaada vesi pois. Huuhtele juoksevan veden alla hetken.

  3. Laita pähkinät K400-tehosekoittimen kannuun. Lisää suodatettua vettä. Sekoita 5-nopeudella 1–2 minuuttia, kunnes seos on tasaista.

  4. Vuoraa siivilä puhtaalla harsokankaalla. Kaada pähkinämaito siivilään ja anna sen valua harsokankaan läpi.

  5. Lisää vaniljatahnaa ja agavesiirappia ja sekoita. Siirrä suljettuun pulloon ja säilytä jääkaapissa enintään neljä päivää.