Edellinen sivu

Manteli-cashew-vaniljamaito

Tee helposti suosikkijuomaasi kotona. Nauti vaikkapa myslin tai jääkahvin kanssa.

Aloita valmistus

Tiedot

5

Ainesosat

5

Vaihetta

Aika

10'

Esivalmistelut

10'

Yhteensä

Ainesosat

  • 75 gmanteleita, käsittelemättöminä
  • 75 mlcashewpähkinöitä, käsittelemättöminä
  • 800 mlsuodatettua vettä
  • 1 tlvaniljatahnaa
  • 1 rklagavesiirappia
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Laita mantelit ja cashewpähkinät astiaan ja peitä ne vedellä. Liota yön yli huoneenlämmössä tai jääkaapissa 24 tunnin ajan.

  • Vaihe 2

    Siivilöi pähkinät ja kaada vesi pois. Huuhtele juoksevan veden alla hetken.

  • Vaihe 3

    Laita pähkinät K400-tehosekoittimen kannuun. Lisää suodatettua vettä. Sekoita 5-nopeudella 1–2 minuuttia, kunnes seos on tasaista.

  • Vaihe 4

    Vuoraa siivilä puhtaalla harsokankaalla. Kaada pähkinämaito siivilään ja anna sen valua harsokankaan läpi.

  • Vaihe 5

    Lisää vaniljatahnaa ja agavesiirappia ja sekoita. Siirrä suljettuun pulloon ja säilytä jääkaapissa enintään neljä päivää.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Manteli-cashew-vaniljamaito

Vaihe 1

Laita mantelit ja cashewpähkinät astiaan ja peitä ne vedellä. Liota yön yli huoneenlämmössä tai jääkaapissa 24 tunnin ajan.

Vaihe 2

Siivilöi pähkinät ja kaada vesi pois. Huuhtele juoksevan veden alla hetken.

Vaihe 3

Laita pähkinät K400-tehosekoittimen kannuun. Lisää suodatettua vettä. Sekoita 5-nopeudella 1–2 minuuttia, kunnes seos on tasaista.

Vaihe 4

Vuoraa siivilä puhtaalla harsokankaalla. Kaada pähkinämaito siivilään ja anna sen valua harsokankaan läpi.

Vaihe 5

Lisää vaniljatahnaa ja agavesiirappia ja sekoita. Siirrä suljettuun pulloon ja säilytä jääkaapissa enintään neljä päivää.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.