Skip the navigation

Maultaschen, saksalainen ravioli

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Maultaschen

Duration
Yhteensä38min
Valmistelu30min
Ruoanlaitto8min

Välineet

FoodProcessorAttachmentFoodProcessorAttachment
StandMixerStandMixer

Ainekset

250 g

vehnäjauhoja

3

kananmunaa

1 rkl

oliiviöljyä

1 tl

suolaa

200 g

keitettyjä vihreitä linssejä

2

salottisipulia

1/2

kesäkurpitsa

1 tl

rouhittua mustapippuria

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää kananmunat, jauhot, suola ja oliiviöljy taikinasekoittimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 1 neljän minuutin ajan, kunnes pastataikina on tasaista. Laita jääkaappiin yhdeksi tunniksi.

  2. Kiinnitä yleiskoneeseen kuutiointilevyllä varustettu monitoimikonelisävaruste ja pilko kesäkurpitsa ja sipuli.

  3. Paista pilkottuja vihanneksia öljyssä noin 5 minuuttia.

  4. Sekoita yhteen kypsennetyt linssit, paistetut vihannekset, suolaa ja pippuria.

  5. Kauli taikina ohueksi, pitkäksi ja kapeaksi suorakulmioksi.

  6. Lusikoi noin ruokalusikallisen verran täytettä pastataikinan päälle ja jätä jokaisen täytemöykyn väliin noin 5 cm tilaa.

  7. Kostuta taikinan reunat pullasutia käyttäen, jotta pasta tarttuu yhteen.

  8. Käännä kaikki taikinan sivut kokonaan täytteen yli. Paina taikina yhteen puulusikalla aina täytteen lisäämisen jälkeen. Leikkaa sitten taikinasta yksittäisiä maultaschen-pastatyynyjä raviolileikkurilla.

  9. Kypsennä 8 minuuttia suolatussa kiehuvassa vedessä.

  10. Tarjoile liemen kanssa ja koristele tuoreilla yrteillä.