Maultaschen, saksalainen ravioli
Välineet
Ainekset
250 g
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
200 g
keitettyjä vihreitä linssejä
2
salottisipulia
1/2
kesäkurpitsa
1 tl
rouhittua mustapippuria
Vaiheittaiset ohjeet
Lisää kananmunat, jauhot, suola ja oliiviöljy taikinasekoittimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 1 neljän minuutin ajan, kunnes pastataikina on tasaista. Laita jääkaappiin yhdeksi tunniksi.
Kiinnitä yleiskoneeseen kuutiointilevyllä varustettu monitoimikonelisävaruste ja pilko kesäkurpitsa ja sipuli.
Paista pilkottuja vihanneksia öljyssä noin 5 minuuttia.
Sekoita yhteen kypsennetyt linssit, paistetut vihannekset, suolaa ja pippuria.
Kauli taikina ohueksi, pitkäksi ja kapeaksi suorakulmioksi.
Lusikoi noin ruokalusikallisen verran täytettä pastataikinan päälle ja jätä jokaisen täytemöykyn väliin noin 5 cm tilaa.
Kostuta taikinan reunat pullasutia käyttäen, jotta pasta tarttuu yhteen.
Käännä kaikki taikinan sivut kokonaan täytteen yli. Paina taikina yhteen puulusikalla aina täytteen lisäämisen jälkeen. Leikkaa sitten taikinasta yksittäisiä maultaschen-pastatyynyjä raviolileikkurilla.
Kypsennä 8 minuuttia suolatussa kiehuvassa vedessä.
Tarjoile liemen kanssa ja koristele tuoreilla yrteillä.