Skip the navigation

Myskikurpitsapastakastike

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Butternut pasta sauce

Tämä maistuva pastakastike saa makua tuoreesta salviasta ja paahdetuista hasselpähkinöistä.

Duration
Yhteensä30min
Valmistelu10min
Ruoanlaitto20min

Välineet

BlenderBlender

Ainekset

Annos

1

sipuli

2 kynttä

valkosipulia

1 rkl

oliiviöljyä

1

myskikurpitsa

1/2 tl

mustapippuria

1/2 tl

suolaa

1 l

kanalientä

8 lehteä

tuoretta salviaa

30 g

paahdettuja hasselpähkinöitä pilkottuna

4 rkl

raastettua parmesaania

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulit karkeasti. Kuumenna oliiviöljy isossa kattilassa. Kypsennä sipulia ja valkosipulia noin 5 minuuttia.

  2. Kuori myskikurpitsa, poista siemenet ja leikkaa suuhun sopiviksi paloiksi.

  3. Lisää myskikurpitsa ja mausteet kattilaan.  

  4. Kypsennä kurpitsaa 10 minuuttia ja lisää liemi niin että kasvikset peittyvät.

  5. Keitä hiljalleen, kunnes liemestä on haihtunut 2/3. 

  6. Siirrä seos tehosekoittimen kannuun ja sekoita nopeudella 4, kunnes kastike on aivan tasainen.

  7. Keitä haluamaasi pastaa ja kaada keitetyn pastan päälle kastiketta.

  8. Pilko salvia ja hasselpähkinät. Ripottele ne pastan päälle. Viimeistele parmesaanijuustoraasteella.