Skip the navigation

Nautatartar mozzarellamoussen ja pistaasien kera

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Beef tartare with mozzarella mousse and pistacchio

Tämä mielenkiintoinen tartar saa aidon italialaisen säväyksen mozzarellasta ja pistaaseista.

Duration
Yhteensä20min
Valmistelu20min

Välineet

StandMixerStandMixer
MeatGrinderMeatGrinder

Ainekset

Annos

150 g

vähärasvaista naudan sisäfileetä

60 g

mozzarellaa

25 g

ranskankermaa

1 rkl

balsamiviinietikkaa

5 g

basilikaa

1 rkl

sinappikastiketta

2 rkl

ekstra neitsyt oliiviöljyä

ripaus

suolaa

ripaus

mustapippuria

50 g

pistaasipähkinöitä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Liitä kulho ja lankavispilä yleiskoneeseen. Lisää mozzarella, ranskankerma, suola, pippuri ja 2 ruokalusikallista öljyä. Vispaa nopeudella 4, kunnes seos on tasaista.

  2. Kiinnitä karkea jauhatuslevy lihamyllyyn ja liitä lisävaruste KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita syöttölautanen lisävarusteen päälle ja keskikokoinen kulho lisävarusteen alle.

  3. Kuutioi liha ja käynnistä yleiskone nopeudella 2.

  4. Syötä liha myllyyn syöttösuppilon kautta ja paina tarvittaessa painimella.

  5. Mausta liha balsamiviinietikalla, basilikalla, sinapilla sekä suolalla ja pippurilla.

  6. Laita pyöreä muotti jokaiselle neljälle lautaselle, täytä muotti puoleenväliin asti lihalla ja täydennä mozzarellamoussella. Poista muotit ennen tarjoilua nostamalla niitä ylöspäin.

  7. Poista muotit ennen tarjoilua nostamalla niitä ylöspäin ja ripottele päälle pistaasimurskaa.

  8. Saat laktoosittoman vaihtoehdon vaihtamalla mozzarellan guacamoleen, joka on valmistettu avokadososeesta, tomaatista ja sipulista.