Skip the navigation

Pikkuiset pinaattifrittatat

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Mini Frittatas With Spinach

Kasvislounas, josta lapsetkin pitävät.

Duration
Yhteensä30min
Valmistelu10min
Ruoanlaitto20min

Välineet

StandMixerStandMixer
VegetableSlicerAndShredderVegetableSlicerAndShredder

Ainekset

Annos

2 rkl

oliiviöljyä

1

sipuli

100 g

baby pinaattia silputtuna

4

isoa kananmunaa

2 rkl

maitoa

60 g

cheddaria

2 rkl

silputtua ruohosipulia

1/2 tl

suolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori sipuli ja pilko neljään osaan.

  2. Kiinnitä viipalointi- ja raastinlisäosa yleiskoneeseen. Raasta sipuli nopeudella 4.

  3. Lämmitä oliiviöljyä isolla pannulla keskilämmöllä.

  4. Lisää sipulit pannulle ja kuullota 2 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja hieman läpikuultavia.

  5. Lisää pinaatti ja kuullota minuutti. Ota pannu pois levyltä ja anna jäähtyä.

  6. Raasta cheddarjuusto viipalointi- ja raastinlisäosalla kulhoon nopeudella 4. Lisää kananmunat, maito, suola ja ruohosipuli.

  7. Kiinnitä lankavispilä yleiskoneeseen ja vatkaa 4-nopeudella 90 sekuntia. Lisää sipulit ja pinaatti ja sekoita hämmennysnopeudella, kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin.

  8. Voitele 6-koloinen muffinivuoka ja kaada iso lusikallinen taikinaa muffinikoloihin.

  9. Paista 20 minuuttia 170-asteisessa esilämmitetyssä uunissa. Frittatat ovat valmiit, kun ne ovat hyytyneet eivätkä hytky.