Skip the navigation

Pinaatti-pistaasipesto

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Spinach-pistachio pesto

Viimeistele salaatti- tai pastaruoka tällä pinaatti-pistaasipestolla.

Duration
Yhteensä8min
Valmistelu8min

Välineet

BlenderBlender

Ainekset

Annos

50 g

kuorittuja pistaasipähkinöitä

225 g

tuoretta pinaattia

50 g

tuoretta lehtipersiljaa

75 g

parmesaania

2 kynttä

valkosipulia

1/4 tl

suolaa

120 ml

ekstra neitsyt oliiviöljyä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Paahda pistaasipähkinöitä paistinpannulla keskilämmöllä noin 5 minuutin ajan käännellen niitä välillä, jotta ne paahtuvat tasaisesti.

  2. Lisää kaikki peston ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimen kannuun ja käytä sykäystoimintoa. Lisää oliiviöljyä vähitellen, kunnes ainekset ovat sekaisin mutta seos on edelleen karkeahkoa.

  3. Käytä levitteenä voileivällä tai sekoita pastan joukkoon.

  4. Et välttämättä tarvitse kaikkea öljyä tai saatat tarvita sitä ohjetta enemmän, jotta saat haluamasi koostumuksen.