Edellinen sivu
Helppoa ja nopeaa

Pinaatti-pistaasipesto

Viimeistele salaatti- tai pastaruoka tällä pinaatti-pistaasipestolla.

Aloita valmistus

Tiedot

7

Ainesosat

4

Vaihetta

Aika

8'

Esivalmistelut

8'

Yhteensä

Ainesosat

Kuinka monta annosta?

  • 25 gkuorittuja pistaasipähkinöitä
  • 112 gtuoreita pinaatinlehtiä
  • 25 gtuoreita silopersiljan lehtiä
  • 37 gparmesaanijuustoa
  • 1 kynsivalkosipulinkynsiä
  • 1/8 tlsuolaa
  • 60 mlkylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä (ekstraneitsyt)
  • 50 gkuorittuja pistaasipähkinöitä
  • 225 gtuoreita pinaatinlehtiä
  • 50 gtuoreita silopersiljan lehtiä
  • 75 gparmesaanijuustoa
  • 2 kynttävalkosipulinkynsiä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 120 mlkylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä (ekstraneitsyt)
  • 75 gkuorittuja pistaasipähkinöitä
  • 336 gtuoreita pinaatinlehtiä
  • 75 gtuoreita silopersiljan lehtiä
  • 111 gparmesaanijuustoa
  • 3 kynttävalkosipulinkynsiä
  • ⅓ tlsuolaa
  • 180 mlkylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä (ekstraneitsyt)
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Paahda pistaasipähkinöitä paistinpannulla keskilämmöllä noin 5 minuutin ajan käännellen niitä välillä, jotta ne paahtuvat tasaisesti.

  • Vaihe 2

    Lisää kaikki peston ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimen kannuun ja käytä sykäystoimintoa. Lisää oliiviöljyä vähitellen, kunnes ainekset ovat sekaisin mutta seos on edelleen karkeahkoa.

  • Vaihe 3

    Käytä levitteenä voileivällä tai sekoita pastan joukkoon.

  • Vinkki

    Et välttämättä tarvitse kaikkea öljyä tai saatat tarvita sitä ohjetta enemmän, jotta saat haluamasi koostumuksen.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 10 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:




Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Pinaatti-pistaasipesto

Vaihe 1

Paahda pistaasipähkinöitä paistinpannulla keskilämmöllä noin 5 minuutin ajan käännellen niitä välillä, jotta ne paahtuvat tasaisesti.

Vaihe 2

Lisää kaikki peston ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimen kannuun ja käytä sykäystoimintoa. Lisää oliiviöljyä vähitellen, kunnes ainekset ovat sekaisin mutta seos on edelleen karkeahkoa.

Vaihe 3

Käytä levitteenä voileivällä tai sekoita pastan joukkoon.

Vinkki

Et välttämättä tarvitse kaikkea öljyä tai saatat tarvita sitä ohjetta enemmän, jotta saat haluamasi koostumuksen.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.