Skip the navigation

Raparperi-karhunvatukkamuffinit

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Rhubarb & blackberry muffins

Raparperi-karhunvatukkamuffinit, joissa on rapea sokerikuorrute.

Duration
Yhteensä30min
Valmistelu10min
Ruoanlaitto20min

Välineet

StandMixerStandMixer

Ainekset

Annos

70 g

nostatusainetta sisältäviä jauhoja

1/3 tl

leivinjauhetta

25 g

fariinisokeria

80 g

jogurttia

2/4

kananmuna

40 g

karhunvatukoita

15 g

raparperia

20 g

sulaa voita

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita jauhot, leivinjauhe ja fariinisokeri yleiskoneen kulhoon.

  2. Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen ja sekoita 30 sekuntia nopeudella 1.

  3. Lisää sulatettu voi, kananmunat ja jogurtti ja sekoita 30 sekuntia nopeudella 4.

  4. Paloittele raparperi ja lisää taikinaan. Lisää karhunvatukat ja kääntele ne varovasti taikinan joukkoon.

  5. Laita muffinipellille paperivuokia. Nostele taikina vuokiin.

  6. Ripottele päälle hieman fariinisokeria ja paista 20 minuuttia 180 asteessa.