Skip the navigation

Ruskistettu punakaali

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Sautéed red cabbage

Ruskistettu punakaali on värikäs ja herkullinen lisuke.

Duration
Yhteensä1h10
Valmistelu10min
Ruoanlaitto1h

Välineet

FoodProcessorAttachmentFoodProcessorAttachment
StandMixerStandMixer

Ainekset

Annos

1

omena

1

sipuli

420 g

punakaalia

60 ml

omenaviinietikkaa

3 rkl

tummaa sokeria

80 ml + lisää tarvittaessa

vettä

1/8 tl

jauhettu neilikka

1/4 tl

suolaa

1/4 tl

pippuria

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori omena ja sipuli.

  2. Kiinnitä yleiskoneeseen kuutiointilevyllä varustettu monitoimikonelisäosa. Työnnä omena ja sipuli sen läpi nopeudella 4.

  3. Vaihda kuutiointisarjan tilalle raastinlevy. Raasta punakaali nopeudella 4.

  4. Sekoita ainekset suuressa kattilassa.

  5. Kiehauta, vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla.

  6. Keitä aineksia kannen alla 60 minuutin ajan ja sekoita 15 minuutin välein. Lisää tarvittaessa vettä.