i
Edellinen sivu

Sipulikeitto

Tämä sipulikeitto on yksi suosikeistamme – sen on todella maukas ja sen päälle tulee juustoista leipää!.

Aloita valmistus

Tiedot

10

Ainesosat

8

Vaihetta

Aika

15'

Esivalmistelut

80'

Kypsennys

95'

Yhteensä

Ainesosat

Kuinka monta annosta?

  • 2,5 suurtasipuleita 
  • 3 rklvoita 
  • 90 mlvalkoviiniä 
  • 1/2 llihalientä 
  • ½ tlsuolaa 
  • ½ tlmustapippuria 
  • 1,5 varttatuoretta timjamia 
  • 1tuoreita laakerinlehtiä 
  • 75 ggruyère-juustoa
  • 1/2patonkia
  • 5 suurtasipuleita 
  • 6 rklvoita 
  • 180 mlvalkoviiniä 
  • 1 llihalientä 
  • 1 tlsuolaa 
  • 1 tlmustapippuria 
  • 3 varttatuoretta timjamia 
  • 2tuoreita laakerinlehtiä 
  • 150 ggruyère-juustoa
  • 1patonkia
  • 7,5 suurtasipuleita 
  • 9 rklvoita 
  • 270 mlvalkoviiniä 
  • 1,5 llihalientä 
  • 1,5 tlsuolaa 
  • 1,5 tlmustapippuria 
  • 4,5 varttatuoretta timjamia 
  • 3tuoreita laakerinlehtiä 
  • 225 ggruyère-juustoa
  • 1.5patonkia
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Viipaloi sipulit ohuiksi viipaleiksi monitoimikonelisäosalla, johon on kiinnitetty viipalointiterä.

  • Vaihe 2

    Sulata voi suuressa kattilassa ja lisää sipulit. Sekoita sipuleita voissa, jotta ne ovat kokonaan voin peitossa. 

  • Vaihe 3

    Karamellisoi sipulit hitaasti matalalla lämmöllä. Anna kypsyä ilman kantta ja varo liikuttelemasta sipuleita liikaa. Tähän voi kulua 45 minuuttia. 

  • Vaihe 4

    Kaada valkoviini kattilaan, lisää lämpöä ja keitä 5 minuuttia. 

  • Vaihe 5

    Lisää liemi, suola, pippuri ja tuoreet yrtit. Keitä hiljalleen 30 minuuttia kannen alla. 

  • Vaihe 6

    Raasta Gruyère-juusto monitoimikonelisäosalla, johon on kiinnitetty raastinlevy.

  • Vaihe 7

    Viipaloi leipä ja ripottele juustoraastetta sen päälle. Paahda leipää parilassa, kunnes juusto alkaa kuplia ja ruskistua kevyesti. 

  • Vaihe 8

    Tarjoile keitto syvissä kulhoissa ja aseta pinnalle leipäviipaleita.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:


a) Hyväksyn vastaanottaa markkinointiviestejä KitchenAidilta ja muilta Whirlpool Corporationin tuotemerkeiltä sekä haluan vastaanottaa 5 %:n kertaluontoisen sekä henkilökohtaisen alennuskoodin sähköpostiini.



Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Sipulikeitto

Vaihe 1

Viipaloi sipulit ohuiksi viipaleiksi monitoimikonelisäosalla, johon on kiinnitetty viipalointiterä.

Vaihe 2

Sulata voi suuressa kattilassa ja lisää sipulit. Sekoita sipuleita voissa, jotta ne ovat kokonaan voin peitossa. 

Vaihe 3

Karamellisoi sipulit hitaasti matalalla lämmöllä. Anna kypsyä ilman kantta ja varo liikuttelemasta sipuleita liikaa. Tähän voi kulua 45 minuuttia. 

Vaihe 4

Kaada valkoviini kattilaan, lisää lämpöä ja keitä 5 minuuttia. 

Vaihe 5

Lisää liemi, suola, pippuri ja tuoreet yrtit. Keitä hiljalleen 30 minuuttia kannen alla. 

Vaihe 6

Raasta Gruyère-juusto monitoimikonelisäosalla, johon on kiinnitetty raastinlevy.

Vaihe 7

Viipaloi leipä ja ripottele juustoraastetta sen päälle. Paahda leipää parilassa, kunnes juusto alkaa kuplia ja ruskistua kevyesti. 

Vaihe 8

Tarjoile keitto syvissä kulhoissa ja aseta pinnalle leipäviipaleita.

top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.