Skip the navigation

Tonnikalaleivät

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Tuna sandwich

Tuoreella tonnikalasalaatilla täytetty voileipä on herkullinen ja terveellinen lounas.

Duration
Yhteensä15min
Valmistelu5min
Ruoanlaitto10min

Välineet

FoodProcessorFoodProcessor

Ainekset

Annos

200 g

kestävästi kalastettua tuoretta tonnikalaa

60 g

creme fraichea

1/2

sitruunan mehu

2 rkl

tuoretta persiljaa

3

salottisipulia

1/2 tl

suolaa

1/4 tl

pippuria

8

viipaletta leipää

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Höyrytä tonnikala ja anna sen jäähtyä kokonaan.

  2. Riko tonnikala suuriksi paloiksi ja laita palat monitoimikoneeseen. Käytä sykäystoimintoa, kunnes tonnikala on tasaista.

  3. Lisää crème fraîche, sitruunan mehu, persilja ja karkeasti pilkotut salottisipulit. Mausta suolalla ja pippurilla. Käytä sykäystoimintoa, kunnes yrtit ovat pilkkoutuneet hienoiksi ja ainesosat ovat sekoittuneet.

  4. Levitä tonnikalaseosta neljälle leipäviipaleelle ja laita jäljellä olevat leipäviipaleet niiden päälle.