Skip the navigation

Vadelma-brownie-juustokakku

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Raspberry brownie cheesecake

Tämä herkullinen jälkiruoka yhdistää kaksi kakkusuosikkia: brownien ja juustokakun!

Duration
Yhteensä1h
Valmistelu30min
Ruoanlaitto30min

Välineet

StandMixerStandMixer

Ainekset

Annos

3

huoneenlämpöistä kananmunaa

115 g

sulaa voita

120 g

suklaahippuja

70 g

vehnäjauhoja

350 g

tuorejuustoa

265 g

sokeria

125 g

vadelmia

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita voisula ja 200 g sokeria vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon.

  2. Käännä nopeudensäätövipu nopeudelle 4 ja sekoita, kunnes voi on vaaleaa ja kuohkeaa.

  3. Lisää 2 kananmunaa ja sekoita nopeudella 2, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet.

  4. Sulata suklaahiput mikrossa keskilämmöllä. Lisää sulanut suklaa yleiskoneen kulhoon ja sekoita nopeudella 2.

  5. Lisää jauhot ja sekoita nopeudella 2, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet.

  6. Peitä leivontavuoka leivinpaperilla ja levitä taikina tasaisesti vuokaan. Siirrä vuoka hetkeksi sivuun.

  7. Sekoita tuorejuusto, yksi kananmuna ja 65 g sokeria lankavispilällä varustetulla yleiskoneella nopeudella 4.

  8. Levitä tuorejuustoseos brownietaikinan päälle. Yhdistä kaksi taikinakerrosta varovasti liikuttamalla haarukkaa alhaalta ylös siksakkikuviona.

  9. Asettele kakun päälle vadelmia.

  10. Paista 30 minuuttia 180-asteisessa esilämmitetyssä uunissa. Anna jäähtyä täysin ennen tarjoilua.