Edellinen sivu

Wokki

Nopea ja terveellinen ateria tuoreista vihanneksista aasialaistyylisellä kastikkeella.

Aloita valmistus

Tiedot

17

Ainesosat

4

Vaihetta

Aika

15'

Esivalmistelut

5'

Kypsennys

20'

Yhteensä

Ainesosat

  • 1sipuli
  • 2porkkanaa
  • 1punaista paprikaa
  • 200 gvalkokaalia
  • 3 rklsoijakastiketta
  • 1 rklosterikastiketta
  • 1 rklsriracha-kastiketta
  • 1 rklvalkoviinietikkaa
  • 1 rkltomusokeria
  • ruokalusikallineninkivääriä, raasteena
  • 2 rklmiedon makuista öljyä
  • 300 gkeitettyä riisiä, jääkaappikylmänä
  • 1 varsikevätsipulia
  • 250 gtofua, kuutioituna ja wokattuna
  • 2pinaattikiinankaalia (pak choita)
  • koristeeksiseesaminsiemeniä
  • koristeeksikevätsipulia, hienonnettuna
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Kuori sipuli ja porkkanat. Aseta monitoimikone, johon on kiinnitetty käännettävä viipalointi-/raastinlevy (raastinpuoli), nopeudelle 2 ja raasta sipuli, porkkanat, punainen paprika ja valkokaali.

  • Vaihe 2

    Sekoita pienessä kulhossa soijakastiketta, osterikastiketta, sriracha-kastiketta, valkoviinietikkaa, tomusokeria ja inkivääriä.

  • Vaihe 3

    Lisää wokkipannuun miedon makuista öljyä ja lämmitä keskilämmöllä. Wokkaa vihanneksia 2–3 minuuttia. Lisää riisi ja kastike ja sekoita, kunnes seos on kuuma.

  • Vaihe 4

    Tarjoile tofun ja grillatun pinaattikiinankaalin (pak choin) kanssa. Viimeistele seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Wokki

Vaihe 1

Kuori sipuli ja porkkanat. Aseta monitoimikone, johon on kiinnitetty käännettävä viipalointi-/raastinlevy (raastinpuoli), nopeudelle 2 ja raasta sipuli, porkkanat, punainen paprika ja valkokaali.

Vaihe 2

Sekoita pienessä kulhossa soijakastiketta, osterikastiketta, sriracha-kastiketta, valkoviinietikkaa, tomusokeria ja inkivääriä.

Vaihe 3

Lisää wokkipannuun miedon makuista öljyä ja lämmitä keskilämmöllä. Wokkaa vihanneksia 2–3 minuuttia. Lisää riisi ja kastike ja sekoita, kunnes seos on kuuma.

Vaihe 4

Tarjoile tofun ja grillatun pinaattikiinankaalin (pak choin) kanssa. Viimeistele seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.