Pääsivu>Pienkodinkoneet>Sähkövatkai­met> Johdoton sähkövatkain 7-NOPEUKSINEN 5KHMB732
Mattamusta
€ 169,00
Johdoton sähkövatkain 7-NOPEUKSINEN 5KHMB732
€ 169,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
5KHMB732EBM - 859711600520
Mattamusta

Kyllä, nyt saat tarvitsemasi tehon ilman johtoa. Johdottomien tuotteiden valikoimaan kuuluvan johdottoman sähkövatkaimen avulla voit valmistaa lempiherkkujasi vapaasti ilman johtoa missä tahansa oletkin**.

€ 169,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan perjantai 9. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Johdoton sähkövatkain: Pakkauksen sisältö

Johdottoman sähkövatkaimen vatkainosat ovat konepesun kestäviä. Laite on kompakti ja aina yhtä helppokäyttöinen.

Turbovatkaimet ruostumattomasta teräksestä

Suunniteltu ainesten nopeaan ja perusteelliseen sekoittamiseen. Konepesun kestävä.

Laturi

Kätevä laturi on yhteensopiva kaikkien valikoiman tuotteiden kanssa.

Edellinen
Seuraava

Laajenna johdottomien tuotteiden takuuta

Kaikkiin johdottoman valikoiman tuotteisiin sisältyy kahden vuoden takuu. Jos kaipaat vielä laajempaa takuuta, rekisteröimällä tuotteesi saat kolmen vuoden lisätakuun.

REKISTERÖI TUOTTEESI
Jotta tuote (tai tuotteet) on oikeutettu takuutarjoukseen, joka laajentaa takuun kahdesta yhteensä jopa viiteen vuoteen, se (tai ne) on rekisteröitävä kuuden kuukauden kuluessa ostokuitin päivämäärästä [ostotosite]

Hyödyt pääpiirteissään

 • Sekoita tehokkaasti paikasta riippumatta
 • Irrota johto seinästä ja päästä luovuutesi valloilleen
 • Pehmeän käynnistyksen toiminto vähentää roiskeita
 • Seitsemän eri nopeusvaihtoehtoa
 • Itsestään pystyssä pysyvä laite aiheuttaa vähemmän sotkua
 • Sisältää rajoitetun kahden vuoden takuun

Johdoton sähkövatkain antaa vapautta

Päästä luovuutesi valloilleen ja sekoita kakut, marengit ja taikinat ilman rajoituksia.

Tarpeeksi tehoa 200 keksiin

Täyteen ladattuna sähkövatkaimella pystyy valmistamaan jopa 200 keksiä. Itsestään pystyssä pysyväksi suunniteltu laite pitää vatkaimet näppärästi irti keittiötasosta ja aiheuttaa vähemmän sotkua.

Odottamasi teho

Litiumioniakku latautuu täyteen kahdessa tunnissa ja takaa parhaan mahdollisen käyttöajan ja suorituskyvyn. Akun merkkivalo kertoo, kun lataus alkaa olla vähissä.

Pikalataus säästää aikaa

Eikö odotteluun ole aikaa? Ei hätää. Jokaisella latauskerralla ei tarvitse odottaa akun täyteen latautumista. Kymmenen minuutin pikalataus riittää kakkutaikinan vatkaamiseen.(1)

Pehmeän käynnistyksen toiminto

Johdottomassa sähkövatkaimessa kaikki on mietitty loppuun asti. Pehmeän käynnistyksen toiminto estää aineksia roiskumasta liian kovan alkunopeuden takia. Näin ollen herkullisten taikinoiden sekoittaminen käy nopeasti.

Hitaasta hämmentämisestä vauhdikkaaseen vaahdottamiseen

Hämmennä, sekoita ja vaahdota resepti kuin resepti – vanhoista suosikeista viimeisimpiin trendeihin. Seitsemästä eri nopeudesta löytyy sopiva paksun taikinan hitaaseen hämmentämiseen, voin ja sokerin vaahdottamiseen ja munanvalkuaisten nopeaan vispaamiseen.

Kattava johdottomien laitteiden valikoima

KitchenAidin uusi johdottomien tuotteiden valikoima käsittää teholeikkurin, sauvasekoittimen ja sähkövatkaimen. Laitteet myydään erikseen yhteensopivissa väreissä.

Johdottoman sähkövatkaimen ansiosta sekoitat ainekset missä vain

Ota kaikki irti johdottomasta, aina käyttövalmiista sähkövatkaimesta. Nauti tarkasta säädettävyydestä ja tehosta ja heittäydy mielitekojesi vietäväksi. Onnistumisen tiellä ei ole mitään.
 • Sekoita tehokkaasti paikasta riippumatta
 • Hallitse koostumusta tarkasti seitsemän nopeusasetuksen ansiosta
 • Itsestään pystyssä pysyvä laite
 • Pehmeän käynnistyksen toiminto
 • Akun merkkivalo

Koristeeksi kermavaahtoa

Johdoton sähkövatkain vispaa vaivatta kuohkeimman kermavaahdon jälkiruokien, torttujen ja kuumien juomien koristeeksi. Muista, että kuohukerman määrä kaksinkertaistuu vispattuna ja paras lopputulos syntyy kylmistä aineksista.

Tee keksejä turbovatkaimilla

Tulosta syntyy nopeasti ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla vatkaimilla, jotka on suunniteltu ainesten perusteelliseen sekoittamiseen. Virheettömät, päältä rapeat ja sisältä vastustamattoman pehmeät keksit valmistuvat käden käänteessä.   Irrota sekoittamisen lopuksi vatkaimet painamalla irrotuspainiketta ja laita ne astianpesukoneeseen.

Johdotonta luomista

Kun käytät johdottomia laitteita, mikään ei pidättele sinua. Yleiskonetta kevyempi ja monikäyttöisempi johdoton sähkövatkain sopii leipurille kuin leipurille.   Johdottomien laitteiden avulla valmistat reseptit omalla tyylilläsi.

Vastustamatonta, modernia muotoilua

Upean värisessä ja selkeästi muotoillussa johdottomassa sähkövatkaimessa yhdistyvät KitchenAidin satavuotinen suunnitteluosaaminen ja moderni tyyli.   Mikset hankkisi kaikkia laitteita suosikkivärissäsi? Johdottomaan valikoimaan kuuluvat myös teholeikkuri ja sauvasekoitin (myydään erikseen).

Johdoton sähkövatkain 7-NOPEUKSINEN 5KHMB732

KitchenAidin johdottoman sähkövatkaimen avulla voit antaa kunnianhimosi viedä sinut mukanaan. Saat tarvitsemasi tehon ilman johtoa. Uuden johdottoman sähkövatkaimen tehokas ladattava litiumioniakku takaa parhaan mahdollisen käyttöajan ja suorituskyvyn. Yhdellä latauksella* voi sekoittaa jopa 200 keksin taikinan. Akun merkkivalo ilmoittaa, kun akku on ladattava. Sekoita ja vatkaa suosikkireseptiesi ainekset valitsemalla seitsemästä nopeusasetuksesta sopivin. Pehmeä käynnistys vähentää ainesten roiskumista. Lisäksi sähkövatkain pysyy pystyssä ilman tukea ja pitää vatkaimet ylhäällä sotkun välttämiseksi. Miksipä et hankkisi koko tuotesarjaa lempivärissäsi? Johdottomien tuotteiden valikoimaan kuuluu teholeikkuri, sauvasekoitin ja sähkövatkain, jotka myydään erikseen. Mukana toimitetaan kätevä laturi, joka sopii kaikkiin valikoiman tuotteisiin. * Testattu neljällä erällä suklaahippukeksejä. ** Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi ulkona.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KHMB732
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  16
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Jännite (V)
  220-240
 • Sekoittimien nopeus RPM (min. – maks.)
  100-2300
 • Rungon materiaali
  Muovi
 • Akkutyyppi
  Lithium-Ion
 • Mukana laturi
  Kyllä
 • Laturin lähtöjännite
  220-240
 • Optinen latausilmaisin
  Kyllä
 • Johdon pituus (cm)
  153
 • Tuotteen korkeus
  297
 • Tuotteen leveys (mm)
  90
 • Tuotteen syvyys (mm)
  192
 • Pakatun tuotteen korkeus
  265
 • Pakatun tuotteen leveys (mm)
  193
 • Pakatun tuotteen syvyys
  128
 • Bruttopaino (kg)
  1.3
 • Nettopaino (kg)
  0.95

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Laadun tuntomerkki

Intohimoinen ruoanlaittaja tarvitsee parhaat työkalut saavuttaakseen tavoitteensa. Siksi tuotteemme on valmistettu parhaista materiaaleista ja niissä on käteviä yksityiskohtia ja viimeisintä tekniikkaa.  Lopputuloksena on tuotteita, jotka kestävät sukupolvien ajan. Siitä tunnistaa keittiömestarin.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.