5KCF0104EMS - 859793401400

Guarantee_2Y

5 väriä ei ole saatavilla, Medallion Silver

VÄLIAIKAISESTI LOPPU

Monitoimikone, jossa on laaja valikoima vakiolisälaitteita ja laaja keittolämpötilan säätöalue (40−140 °C) tekee useiden eri laitteiden työn yhdellä napin painalluksella: pilkkoo, murskaa, jauhaa, sekoittaa, vatkaa, vaahdottaa, emulgoi, vaivaa, höyryttää, keittää, hauduttaa ja paistaa

Ainutlaatuinen, tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu 4,5 litran kypsennysastia, jossa on tukeva jalusta, ergonomiset kahvat, saranakansi ja syöttöaukko, Helppo valmistaa herkkuaterioita niin pienille kuin suurille perheille (enintään 6 annosta). Aineksia ja mausteita on helppo lisätä kesken keittämisen saranakannen ja syöttöaukon ansiosta

Paksu alumiinilevy saavuttaa korkean ja täsmällisen keittolämpötilan (140 °C). Tuloksena korkeampi ja tasaisempi lämpötila, täsmällinen lämpötilan tunnistus sekä nopeampi lämmön lisäys kylmiä aineksia lisättäessä

Ilmainen keittokirja, älysovellus ja mikrosivusto: Yksityiskohtaiset ohjeet arkiaterioiden valmistukseen. Älysovellus ja mikrosivusto sisältävät säännöllisesti päivittyviä, paikallisten ruokalähettiläiden ja kokkien laatimia ruokaohjeita

Tutki tämän tuotteen tärkeimpiä etuja

Monitoimikone

Miksi ostaa useita laitteita, kun yksi voi auttaa sinua kaikissa ruuanvalmistuksissasi ja vapauttaa tilaa keittiössäsi? Monitoimikoneella voit valmistaa kylmiä annoksia hetkessä, se auttaa pilkkomaan sipuleita, viipaloimaan porkkanoita, murskaamaan jäätä, sekoittamaan kakkutaikinaa, soseuttamaan vauvanruokaa, vatkaamaan kermaa tai vatkaamaan pizzataikinaa. Automaattisilla ruuanlaittotiloilla monitoimikone voi säästää aikaasi, kun se kypsentää ruokaa samalla, kun sinä teet jotakin muuta: se voi sitkostaa taikinan, keittää keiton, hauduttaa padan, paistaa lihaa, höyryttää kalaa ja vihanneksia. Valetulla metallirungolla, ruostumatonta terästä olevalla ruuanlaittokulholla ja huippulaatuisella viimeistelyllä, monitoimikone on kieltämättä tukeva ja tehty kestämään.

Tarkkaa ja hallittua ruoanvalmistusta

Nämä kolme elementtiä yhdistyvät täydellisen keittämistulosten tuottamiseen: Tarkka lämpötilan ohjaus, 40-140 °C paksupohjaisen keittoastian ja tarkkuuden lämpötila-anturin ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti, jopa korkeassa lämpötilassa, tehden lihan tai kasvisten paistamisesta tai ruskistamisesta vaivatonta. StirAssist, suunniteltu erityisesti kääntämään ja sekoittamaan ruokaa tasaista kypsymistä ja käsityönä tehtyjä tuloksia varten. 4,5 L:n keittoastia on tarpeeksi suuri aterioiden valmistamiseen jopa 6:lle henkilölle.

Helppokäyttöinen

Monitoimikoneessa on 6 automaattista kypsennystapaa, kukin suunniteltu monenlaisia ​​reseptejä varten, joita voit löytää keittokirjasta tai käyttämällä monitoimikonesovellusta. Valitse resepti ja sinua ohjataan askel askeleelta, mikä takaa täydellisen tuloksen kerta toisensa jälkeen, vaikka olisit noviisi! Laitteen käytöstä tulee toinen luontosi lyhessä ajassa. Ja vielä enemmän, voit manuaalisesti ohjelmoida monitoimikoneen, jos haluat luoda ja kokeilla omia reseptejäsi.

Keittokirja ja älysovellus

Ilmainen, helppo ja yksityiskohtainen keittokirja ja ruuanlaittosovellus aloittelijoille – klassisia reseptejä jokapäiväiseen ruoanlaittoon.

Tutki mitä tuotelaatikosta löytyy

4,5 litran ruostumattomasta teräksestä valmistettu kypsennysastia

Suurten ruoka-annosten käsittelyyn ja valmistukseen, mistä tahansa ainesosista

Saranakansi

Keskiaukko, pehmeä mittakuppi, kaksoislukitus. 360 asteen näkymä. Kantta ei tarvitse avata samalla, kun lisätään Konepesun kestävä.

Sekoitin

Kääntää tasaisesti ja sekoittaa ainekset tasaisempaa kypsymistä varten

Monitoimiterä

Jauhamiseen, pilkkomiseen, sekoittamiseen ja soseuttamiseen

Munanvatkain

Vaahdottaa munanvalkuaiset nopeasti marenkia, vanukkaita, kohokkaita ja jälkiruokia varten.

Taikinansekoitin

Voit vaivata kaiken tyyppistä taikinaa (leipää, pizzaa, briossia...).

Minikulho minimonitoimiterällä

Sisällytetty ruuanlaittokulhon sisäpuolelle pilkkomaan ja sekoittamaan pieniä annoksia

Sisempi kori

Sijoitettu ruuanlaittokulhon sisäpuolelle nopeaa hyörytyskypsentämistä varten

Sisäkkäiset höyrytyskorit

Sijoitettu ruuanlaittokulhon yläosaan, siinä on runsaasti tilaa erilaisten ruokien höyryttämiseen kerralla

Valinnainen lisälaite monitoimikonelisävarustesarja

5KZFP11 -Tämän "kaikki yhdessä" -monitoimikonesarjan avulla on helppo käsitellä ruokia paksuista ohuisiin. Jätä ExactSlice-järjstelmä työskentelemään sen taianomaisen tyylikkäässä kulhossa säädettävällä paloittelu- ja käännettävällä viipalointilevyllä (hieno ja keskikokoinen vaihtoehto). Jotta voit liittää lopulliseen perunalaatikkoon yksinkertaisesti levyt, viipaloida perunat valmiiksi kerroksiin ylöspäin ja raasta juustoa huipulle. Ilahduttavan hyvä.

Vapauta luovuutesi ja tutki mitä voit tehdä tällä tuotteella

ARTISAN-MONITOIMIKEITIN 5KCF0104

Korkealuokkainen rakenne: runko, valitsin ja vivut on valmistettu painevaletusta metallista ja viimeistelty laadukkaasti, saatavilla eri värejä. Tukeva, vakaa, kestävä ja helppo puhdistaa.

Tekniset tiedot


Yleiset Tekniset Tiedot

Kaupallinen koodi 5KCF0104ECA
Keittokirja Printed cookbook

Tekniset Tiedot

Enimmäisteho (W) 1500
Moottorin teho (W) 450
Lämpövastuksen teho (W) 1050
Jännite (V) 220-240
Taajuus (Hz) 50/60
Rungon materiaali Painevalettu
Tuotteen korkeus 411
Tuotteen leveys 314
Tuotteen syvyys 342
Pakatun tuotteen korkeus 567
Pakatun tuotteen leveys 408
Pakatun tuotteen syvyys 443
Bruttopaino (kg) 12.52
Nettopaino (kg) 10.14
Täytön ylämerkkiviiva (L) 2.5
Astian tilavuus (L) 4.5
Sähköinen lämpötilantunnistin Kyllä
Nestekidenäyttö LCD
Johdon pituus (cm) 100
Kierrosluku (terä) 100-2300

Cook processor

Tuotteen Cook Processor lisävarusteet

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Käyttöohjeet

Käyttöohjeessa on kaikki tarpeelliset tiedot uudesta laitteestasi. Lupaamme, että pääset pian kokkaamaan!

Lataa

Rekisteröi tuotteesi

Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Rekisteröidy nyt

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.