Skip the navigation

TERMOSKANNU 1,6 L

KSBC56D

Kaksoisseinäinen termoskannu Professional Power -tehosekoittimelle.

€ 199,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Pitää kuumat seokset kuumana ja kylmät kylmänä!

  KitchenAidin termoskannu 5KSBC56D sopii KitchenAid Professional Power -tehosekoittimeen ja pitää ainekset kuumana tai kylmänä pitempään. Voit siis rauhassa valmistaa smoothieita ja kastikkeita ja tarjoilla ne tarvittaessa hieman myöhemmin.

  Sopii Professional Power -tehosekoittimeen (5KSBC1B0)

  1,66 litran kaksiseinäinen termoskannu

  Epäsymmetrinen terä ruostumattomasta teräksestä

  Tiivis kansi mittakupilla

  Konepesun kestävä

  Pakkauksen sisältö

  KitchenAidin termoskannu 5KSBC56D sopii mainiosti ammattikeittiöön, sillä se pitää seokset oikeassa lämpötilassa asiakkaiden annoksia varten.

  KitchenAidin termoskannu pitää lämpötilan sopivana

  Kylmä pysyy kylmänä ja kuuma kuumana. KitchenAidin 1,66 litran tehosekoitinkannu pitää ainekset oikeassa lämpötilassa pidempään. Se on suunniteltu ammattitasoiseen tehosekoittimeemme (5KSBC1B0) ja tarjoaa täydellisen ratkaisun kiireiseen ammattikeittiöön.

  Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-silver-blender-with-jar-in-the-kitchen-making-soup

  Suunniteltu Power Professional -tehosekoittimelle

  Jos sinulla on jo ammattitason Power Professional -tehosekoitin (5KSBC1B0), tämä 1,66 litran termoskannu on erinomainen lisä toimivaan keittiöön. Se napsahtaa tukevasti kiinni tehosekoittimen runkoon, ja tehokas moottori ja ainutlaatuinen KitchenAid-terärakenne käsittelevät perusteellisesti haastavimmatkin ainekset. Ole luova ja ota haltuusi tehosekoittimien uusimmat trendit – lopputuloksena saat täydellisen sileän seoksen.

  Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-jar-close-up

  Toiminnan avain: kaksoisseinärakenne

  Säilytä nyt kuumien ja kylmien sekoitustesi lämpötila kätevästi 1,66 litran termoskannun avulla. Se on valmistettu samalla tavalla kuin mukana toimitettu tehosekoitinkannu, mutta siinä on eristävä kaksoisseinärakenne. 


  Tämä säilyttää kannun sisälämpötilan ja pitää ainekset kuumina tai kylminä pitempään. Seoksesi pysyvät täydellisessä lämpötilassa sillä välin kun viimeistelet annoksesi. Kun asiakas on tyytyväinen, kaikki ovat tyytyväisiä.

  Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-top-view-blending-ingredients

  Ikioma epäsymmetrinen terämallimme

  Tämä tehosekoittimen kannu pitää kuumat keitot ja kylmät juomat parhaimmillaan pidempään, ja sen terän muoto on sama kuin tehosekoittimen mukana toimitetussa kannussa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä sekoittaa neljässä eri kulmassa ja ohjaa ainekset kohti sekoituspyörrettä. 3 mm:n terä leikkaa vaivattomasti suurikokoiset tai kovat ainekset, kuten pähkinät, siemenet, pakastetut hedelmät ja kuitupitoiset kasvikset, ja tekee niistä samettisen pehmeitä seoksia.

  Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-silver-blener-with-jar-in-the-kitchen

  Mittaa ja lisää aineksia sitä mukaa kuin sekoitat

  Unohditko tärkeän aineksen? Vai kaipaako seoksesi hieman lisäpiristystä? Onnistuu. Kannessa on kätevä, irrotettava 60 ml mittakuppi, jonka avulla voit lisätä aineksia sekoittamisen aikana. Kansi on turvallinen ja helppokäyttöinen, joten sinun ei tarvitse huolehtia sotkusta ja roiskeista, kun lisäät aineksia seokseesi.

  Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-jar-in-dishwasher

  Nopea ja helppo puhdistaa

  Tämä tehosekoittimen kannu, kuten itse tehosekoitinkin, on helppo puhdistaa. Päivän päätteeksi kannun, terät, kannen ja irrotettavan kahvan voi sujauttaa astianpesukoneeseen. Homma hoidettu!

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?