KitchenAid ja hyväntekeväisyys


Vuonna 2001 aloitettu Cook for the Cure -hanke on KitchenAidin asiakkaiden ja ruokaharrastajien mahdollisuus tukea Susan G. Komen Foundation -säätiötä taistelussa rintasyöpää vastaan.
Säätiön tarkoituksena on kasvattaa naisten tietoisuutta rintasyövästä ja sen ehkäisystä ja poistaa esteitä hyvään hoitoon pääsyn tieltä. Cook for the Cure menestyi niin hyvin Yhdysvalloissa, että se päätettiin tuoda myös Eurooppaan. Saataville tuli rajoitettu erä pieniä kodinkoneita vaaleanpunaisina ja fuksianpunaisessa metallinvärissä. Osa koneiden myyntituotosta lahjoitettiin kansainväliselle Breast Cancer Foundation -järjestölle, jonka jäseniä ovat esimerkiksi Italian ja Saksan Susan G. Komen Foundation -säätiöt, Ison-Britannian Breast Cancer Heaven, Ranskan Cancer du sein: Parlons-en sekä Hollannin ja Belgian Roosa nauha- (Pink Ribbon) ja Think Pink -kampanjat.
Pinkki on toivon symboli.
Roosa nauha, joka symboloi tietoisuutta rintasyövästä, toimi innoituksena malliston fuksianpunaiselle metallivärille. Viehättävä ja kirkkaantrendikäs mallisto tuo varmasti iloa sairauden kanssa kamppailevien arkeen. Myyntituotolla tuetaan tutkimusta rintasyövän parannuskeinon löytämiseksi.

 

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.